Cristian Diaconescu, președinte PMP: ”Voi fi un avocat al interesului Republicii Moldova”

Cristian Diaconescu, președinte PMP: ”Voi fi un avocat al interesului Republicii Moldova”
Cristian Diaconescu, președinte PMP
Publicat: 02/09/2021, 14:28

Cristian Diaconescu, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) s-a întâlnit, joi dimineață, cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, exprimându-și – ulterior – aprecierea pentru modul în care s-a desfășurat discuția și pentru perspectivele unui dialog constant pe teme de interes comun.

În urma acestei întâlniri, Cristian Diaconescu a declarat că va folosi toate cunoștințele și expertiza dobândite de-a lungul carierei de diplomat, declarându-se un ”avocat al Republicii Moldova”.

”Îmi voi folosi toate cunoștințele și expertiza pe care le-am dobândit în cariera mea de diplomat și voi fi un avocat al interesului Republicii Moldova”, spune președintele PMP.

Mai mult, Cristian Diaconescu a transmis că Maia Sandu l-a asigurat că Republica Moldova va face pașii necesari pe drumul european, într-o cooperare strânsă cu România.

”În această dimineață, am avut o discuție foarte bună cu doamna Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. M-a bucurat faptul că domnia sa și-a exprimat disponibilitatea de a avea un dialog pe teme de interes comun. Doamna Președinte și-a reiterat încrederea că Republica Moldova va face pașii necesari pentru modernizarea atât de așteptată și va înregistra progrese majore pe drumul său european în cooperare strânsă cu România”, a declarat Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu: ”Maia Sandu este politicianul în jurul căruia Republica Moldova poate să își construiască un viitor mai bun”

Cristian Diaconescu este convins, de altfel, că Republica Moldova poate evolua către un viitor mai bun sub conducerea Maiei Sandu, aceasta având nu numai forță politică, ci și ”maturitatea și viziunea necesară pentru a imprima direcția corectă pro-europeană”.

Sprijinul PMP pentru președintele Republicii Moldova va fi permanent, spune Cristian Diaconescu, iar reformele făcute de Maia Sandu vor avea ca rezultat un trai mai bun pentru cetățenii Moldovei.

”Maia Sandu este politicianul în jurul căruia Republica Moldova poate să își construiască un viitor mai bun. Președintele Republicii Moldova are forța politică, maturitatea și viziunea necesară pentru a imprima direcția corectă pro-europeană, pentru a face reformele necesare ce vor duce într-un final la un trai mai bun pentru cetățeni. Știm cu toții, că Maia Sandu este mai mult decât o “ prietenă a României” și reprezintă cel mai bun partener pe care poate să îl aibă țara noastră în Republica Moldova.

În cadrul discuțiilor, am asigurat-o pe doamna Președinte de tot sprijinul politic al PMP, de faptul că îmi voi folosi toate cunoștințele și expertiza pe care le-am dobândit în cariera mea de diplomat și voi fi un avocat al interesului Republicii Moldova”, a mai declarat președintele PMP.

”Așa cum ani de zile am militat pentru ca Republica Moldova să ajungă în poziția de a avea un Acord de Asociere și Cooperare cu UE, așa voi acționa și de acum înainte pentru a se face posibil procesul de integrare europeană”

Cristian Diaconescu

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Lovitură cruntă primită de Anamaria Prodan. La aşa ceva chiar nu se aştepta. Primele declaraţii
Câte clase are Mihai Petre, de fapt. Îți vei schimba radical părerea despre celebrul dansator
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Previne demența! Cele 10 porunci pentru un creier sănătos, potrivit unui neurochirurg
Poliția a dat verdictul în accidentul lui Gigi Becali! Lovitură grea pentru miliardar: Ionuț Luțu...
Sfinxul şi Babele sunt în judeţul Dâmboviţa. Prahova a pierdut în primă instanţă procesul ce...
Mașina care seamănă IZBITOR de mult cu Dacia a ajuns pe ALIBABA. Preț + FOTO
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Cercetătorii avertizează China asupra unui focar colosal de COVID dacă va adopta strategia SUA
Cununie-șoc în Iași. Cu cine s-a măritat Valentina, tânăra de 26 de ani din imagine
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Traficul paralizat în Constanța, din cauza repetițiilor pentru parada de 1 Decembrie!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Carantină obligatorie pentru românii care se întorc din aceste ţări. Noua listă roşie. Se aplică...
Doliu uriaș! A murit o legendă a sportului. Un fost căpitan s-a stins din viață
Un asteroid uriaș, mai puternic decât o bombă nucleară, se îndreaptă spre Pământ. Hiroshima: 135.000...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...