Cristian Diaconescu, președinte PMP: ”Voi fi un avocat al interesului Republicii Moldova”

Cristian Diaconescu, președinte PMP: ”Voi fi un avocat al interesului Republicii Moldova”
Cristian Diaconescu, președinte PMP

Cristian Diaconescu, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) s-a întâlnit, joi dimineață, cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, exprimându-și – ulterior – aprecierea pentru modul în care s-a desfășurat discuția și pentru perspectivele unui dialog constant pe teme de interes comun.

În urma acestei întâlniri, Cristian Diaconescu a declarat că va folosi toate cunoștințele și expertiza dobândite de-a lungul carierei de diplomat, declarându-se un ”avocat al Republicii Moldova”.

”Îmi voi folosi toate cunoștințele și expertiza pe care le-am dobândit în cariera mea de diplomat și voi fi un avocat al interesului Republicii Moldova”, spune președintele PMP.

Mai mult, Cristian Diaconescu a transmis că Maia Sandu l-a asigurat că Republica Moldova va face pașii necesari pe drumul european, într-o cooperare strânsă cu România.

”În această dimineață, am avut o discuție foarte bună cu doamna Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. M-a bucurat faptul că domnia sa și-a exprimat disponibilitatea de a avea un dialog pe teme de interes comun. Doamna Președinte și-a reiterat încrederea că Republica Moldova va face pașii necesari pentru modernizarea atât de așteptată și va înregistra progrese majore pe drumul său european în cooperare strânsă cu România”, a declarat Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu: ”Maia Sandu este politicianul în jurul căruia Republica Moldova poate să își construiască un viitor mai bun”

Cristian Diaconescu este convins, de altfel, că Republica Moldova poate evolua către un viitor mai bun sub conducerea Maiei Sandu, aceasta având nu numai forță politică, ci și ”maturitatea și viziunea necesară pentru a imprima direcția corectă pro-europeană”.

Sprijinul PMP pentru președintele Republicii Moldova va fi permanent, spune Cristian Diaconescu, iar reformele făcute de Maia Sandu vor avea ca rezultat un trai mai bun pentru cetățenii Moldovei.

”Maia Sandu este politicianul în jurul căruia Republica Moldova poate să își construiască un viitor mai bun. Președintele Republicii Moldova are forța politică, maturitatea și viziunea necesară pentru a imprima direcția corectă pro-europeană, pentru a face reformele necesare ce vor duce într-un final la un trai mai bun pentru cetățeni. Știm cu toții, că Maia Sandu este mai mult decât o “ prietenă a României” și reprezintă cel mai bun partener pe care poate să îl aibă țara noastră în Republica Moldova.

În cadrul discuțiilor, am asigurat-o pe doamna Președinte de tot sprijinul politic al PMP, de faptul că îmi voi folosi toate cunoștințele și expertiza pe care le-am dobândit în cariera mea de diplomat și voi fi un avocat al interesului Republicii Moldova”, a mai declarat președintele PMP.

”Așa cum ani de zile am militat pentru ca Republica Moldova să ajungă în poziția de a avea un Acord de Asociere și Cooperare cu UE, așa voi acționa și de acum înainte pentru a se face posibil procesul de integrare europeană”

Cristian Diaconescu

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mii de meteoriți care au ajuns în Antarctica ar putea fi pierduți pentru totdeauna