Cunoscut medic estetician, din București, reținut după ce a spart o casă și a furat o sumă mare de bani. Doctorul a folosit chei potrivite

Cunoscut medic estetician, din București, reținut după ce a spart o casă și a furat o sumă mare de bani. Doctorul a folosit chei potrivite
Publicat: 04/10/2023, 12:41
Actualizat: 04/10/2023, 17:26

Un cunoscut medic estetician care deține inclusiv o clinică, în București, a fost reținut, marți, după ce ar fi spart apartamentul fostei sale iubite și ar fi furat din locuință 35.000 de euro. Anchetatorii au descins la adresa medicului, iar în urma percheziției s-ar fi găsit o sumă uriașă, care nu a putut fi justificată.

Potrivit unor surse judiciare, medicul estetician Andrei Gregorian, care patronează și o clinică de profil, specializată în intervenții chirurgicale de remodelare corporală, ar fi spart casa fostei sale iubite, medic plastician la Spitalul Universitar de Urgență „Elias”. Sursele citate au afirmat, pentru Gândul, că cei doi s-au cunoscut la Spitalul „Elias”, unde Gregorian și-a făcut rezidențiatul.

După despărțire, bărbatul ar fi păstrat cheile de la ușa femeii, dr. Marinela Chiriac, iar la data de 26 septembrie, la o oră când nu era nimeni acasă, a intrat în locuință, de unde ar fi plecat cu suma de 35.000 de euro.

După ce a constatat lipsa banilor, femeia a mers la Secția 5 și a depus o reclamație.  La data de 3 octombrie, polițiștii au descins în atât în locuința medicului, cât și la clinica acestuia. În urma percheziției domiciliare, s-au găsit și ridicat, potrivit anchetatorilor, aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Reținut pentru furt calificat

Bănuitul a fost depistat ulterior și condus la audieri. Pe baza probelor obținute de polițiști, a fost, în cele din urmă, reținut și prezentat magistraților Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă, pentru furt calificat. Instanța a respins, însă, propunerea procurorilor, iar bărbatul va fi cercetat, în continuare, în libertate.

Într-un interviu acordat, în trecut, pentru Antena 3, Andrei Gregorian a povestit că a terminat în 2006 Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, după care, timp de 10 ani, a încercat mai multe afaceri, de la imobiliare și brokeraj, până la cafenea și salon de înfrumusețare.

A obținut mai întâi dreptul de liberă practică pentru stomatologie de la Colegiul Medicilor și apoi s-a înscris din nou la facultate, unde a urmat specializarea medicina generală.

Andrei Gregorian a mai spus că, în cele din urmă, a început să profeseze ca rezident în chirurgie plastică, la Spitalul „Elias”, iar în paralel și-a deschis și propria clinică de chirurgie estetică, care funcționează în Sectorul 1.

Clinica lui Andrei Gregorian a fost vizitată, de-a lungul vremii, de mai multe vedete din showbiz, între care Ioana Ginghină, Denisa Despa și Claudia Ghițulescu.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Mărturia unei tinere desfigurate de o falsă esteticiană, după o injecție cu acid hialuronic în buze: ”În două zile, puteam să fac necroză”

EXCLUSIV | O femeie din București, jefuită ca în filme de amantul mai tânăr. Tâlharul romantic și complicii au împărțit între ei 50.000 de euro

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?