EXCLUSIV. Actrița Ana Ciontea, îndurerată de moartea lui Bogdan Stanoevici: ”Când pleacă un actor, am acel sentiment sfâșietor al dispariției iremediabile a unei lumi…”

EXCLUSIV. Actrița Ana Ciontea, îndurerată de moartea lui Bogdan Stanoevici: ”Când pleacă un actor, am acel sentiment sfâșietor al dispariției iremediabile a unei lumi...”
EXCLUSIV. Actrița Ana Ciontea, îndurerată de moartea lui Bogdan Stanoevici: ”Când pleacă un actor, am acel sentiment sfâșietor al dispariției iremediabile a unei lumi...”

În această dimineață, la ora 6.30, actorul Bogdan Stanoevici – fost ministru delegat pentru Românii de pretutindeni și candidat la alegerile prezidențiale din 2019 – a încetat din viață. Bogdan Stanoevici fusese diagnosticat pozitiv la noul coronavirus, internat la Terapie Intensivă, iar medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, însă eforturile lor au fost zadarnice.

Bogdan Stanoevici fusese transferat la Institutul Inimii, acolo unde a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i ajuta plămânii, potrivit surselor GÂNDUL.RO.

”Toate organele, din păcate, au cedat. Plămânul fibrozat a intrat în insuficiență organică”, au declarat surse medicale.

ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, actrița Ana Ciontea, colegă și prietenă cu Bogdan Stanoevici, a transmis un mesaj emoționat la moartea actorului, cel pentru care s-au rugat, de-a lungul ultimelor zile de viață, toți cei care l-au cunoscut sau au interpretat diferite roluri alături de el.

”Cât de puțin pot cuprinde cuvintele, atunci când pleacă un actor! Bogdan Stanoevici, colegul meu de facultate, a fost unul dintre idolii adolescenților din anii ’80-’90 și ar fi împlinit peste zece zile, 63 de ani.

Ar fi trebuit noi, colegii, să-i uram La mulți ani, dar destinul a decis altfel. Am sperat într-o refacere grabnică știindu-l de la 18 ani atât de curajos, energic și capabil să învingă orice obstacol. Am avut încredere în capacitatea lui de supraviețuire și ne-am rugat, solidari, pentru el se însănătoșească!”, mărturisește actrița Ana Ciontea.

Ana Ciontea: ”Bogdan Stanoevici este acum alături de mama sa, Dana, într-o îmbrățișare a două ființe care s-au adorat reciproc”

Bogdan Stanoevici a trecut în neființă, iar buna sa prietenă Ana Ciontea crede că acum se află chiar alături de mama sa – Dana – ”într-o îmbrățișare a două ființe care s-au adorat reciproc”.

Actorul a fost – și va rămâne veșnic – un coleg și un prieten minunat, iar Ana Ciontea își amintește că au fost colegi de facultate, timp de patru ani și au jucat, împreună, pe scena Teatrului Odeon. De curând, Ana Ciontea și Bogdan Stanoevici filmaseră pentru serialul ”Fructul oprit”.

”Dar Bogdan Stanoevici este acum alături de mama sa, Dana, într-o îmbrățișare a două ființe care s-au adorat reciproc. Pentru mine, Bogdan Stanoevici rămâne veșnic colegul și prietenul minunat, cu care am petrecut patru ani de facultate, am jucat împreună pe scena Teatrului Odeon (fost Giulești) și, mai recent, am jucat în serialul ”Fructul oprit”.

Am fost studenții unor profesori de renume: Amza Pellea, Marin Moraru, Ion Cojar și am avut șansa să fi absolvit o școală de actorie de cea mai înaltă calitate. Așa se explică și faptul , în Franța, Bogdan Stanoevici a fost apreciat pentru talentul lui de actor și regizor”, mai spune Ana Ciontea.

”În teatru și în film, dar și ca manager al Circului Metropolitan București, Bogdan Stanoevici și-a dăruit, din plin, talentul și priceperea. Când pleacă un actor, am acel sentiment sfâșietor al dispariției iremediabile a unei lumi… Drum lin, dragă Bogdan și îngerii ți zâmbească duios!”

Actrița Ana Ciontea

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Crima din Brăila, mascată în jaf. Detaliile care complică ancheta în cazul dentistei omorâte la...
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! Când ar fi murit Andrei Versace, de fapt. Detalii șocante ies la...
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit...
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de...
BREAKING | Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Andrei Versace, după ce...
Cu ce probleme MARI a rămas Andreea Bălan după stopul cardiac suferit la naștere. „Sângele...
"I-a dat bună ziua, el a crezut că se dă la ea". Şi-ar fi ucis...
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Cât timp poți circula cu parbrizul spart? Ce trebuie să faci când constați această avarie
Un aliat de top al lui Joe Biden spune că preşedintele se gândeşte la înlocuitori...
Descoperire FĂRĂ PRECEDENT la Pompeii! Nu a știut nimeni până acum
Mașinile interzise pe străzile din România. Nu mai au drept de circulație. Legea e lege
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Zodiile protejate de Sfântul Ilie. Ce nativi au mare noroc în această perioadă
„Ne-am potolit cu furatul” Reciclarea PET-urilor a devenit o afacere profitabilă! Cât câștigă românii pe...
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
Ies la iveală detalii revoltătoare despre incidentul din Leeds. Românii care s-au bătut cu polițiștii...
BANCUL ZILEI. Bulă are parte de momente fierbinți la un interviu
A fost confirmat primul focar de pesta micilor rumegătoare din România