EXCLUSIV. Actrița Ana Ciontea, îndurerată de moartea lui Bogdan Stanoevici: ”Când pleacă un actor, am acel sentiment sfâșietor al dispariției iremediabile a unei lumi…”

EXCLUSIV. Actrița Ana Ciontea, îndurerată de moartea lui Bogdan Stanoevici: ”Când pleacă un actor, am acel sentiment sfâșietor al dispariției iremediabile a unei lumi…”
EXCLUSIV. Actrița Ana Ciontea, îndurerată de moartea lui Bogdan Stanoevici: ”Când pleacă un actor, am acel sentiment sfâșietor al dispariției iremediabile a unei lumi...”

În această dimineață, la ora 6.30, actorul Bogdan Stanoevici – fost ministru delegat pentru Românii de pretutindeni și candidat la alegerile prezidențiale din 2019 – a încetat din viață. Bogdan Stanoevici fusese diagnosticat pozitiv la noul coronavirus, internat la Terapie Intensivă, iar medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, însă eforturile lor au fost zadarnice.

Bogdan Stanoevici fusese transferat la Institutul Inimii, acolo unde a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i ajuta plămânii, potrivit surselor GÂNDUL.RO.

”Toate organele, din păcate, au cedat. Plămânul fibrozat a intrat în insuficiență organică”, au declarat surse medicale.

ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, actrița Ana Ciontea, colegă și prietenă cu Bogdan Stanoevici, a transmis un mesaj emoționat la moartea actorului, cel pentru care s-au rugat, de-a lungul ultimelor zile de viață, toți cei care l-au cunoscut sau au interpretat diferite roluri alături de el.

”Cât de puțin pot cuprinde cuvintele, atunci când pleacă un actor! Bogdan Stanoevici, colegul meu de facultate, a fost unul dintre idolii adolescenților din anii ’80-’90 și ar fi împlinit peste zece zile, 63 de ani.

Ar fi trebuit noi, colegii, să-i uram La mulți ani, dar destinul a decis altfel. Am sperat într-o refacere grabnică știindu-l de la 18 ani atât de curajos, energic și capabil să învingă orice obstacol. Am avut încredere în capacitatea lui de supraviețuire și ne-am rugat, solidari, pentru el se însănătoșească!”, mărturisește actrița Ana Ciontea.

Ana Ciontea: ”Bogdan Stanoevici este acum alături de mama sa, Dana, într-o îmbrățișare a două ființe care s-au adorat reciproc”

Bogdan Stanoevici a trecut în neființă, iar buna sa prietenă Ana Ciontea crede că acum se află chiar alături de mama sa – Dana – ”într-o îmbrățișare a două ființe care s-au adorat reciproc”.

Actorul a fost – și va rămâne veșnic – un coleg și un prieten minunat, iar Ana Ciontea își amintește că au fost colegi de facultate, timp de patru ani și au jucat, împreună, pe scena Teatrului Odeon. De curând, Ana Ciontea și Bogdan Stanoevici filmaseră pentru serialul ”Fructul oprit”.

”Dar Bogdan Stanoevici este acum alături de mama sa, Dana, într-o îmbrățișare a două ființe care s-au adorat reciproc. Pentru mine, Bogdan Stanoevici rămâne veșnic colegul și prietenul minunat, cu care am petrecut patru ani de facultate, am jucat împreună pe scena Teatrului Odeon (fost Giulești) și, mai recent, am jucat în serialul ”Fructul oprit”.

Am fost studenții unor profesori de renume: Amza Pellea, Marin Moraru, Ion Cojar și am avut șansa să fi absolvit o școală de actorie de cea mai înaltă calitate. Așa se explică și faptul , în Franța, Bogdan Stanoevici a fost apreciat pentru talentul lui de actor și regizor”, mai spune Ana Ciontea.

”În teatru și în film, dar și ca manager al Circului Metropolitan București, Bogdan Stanoevici și-a dăruit, din plin, talentul și priceperea. Când pleacă un actor, am acel sentiment sfâșietor al dispariției iremediabile a unei lumi… Drum lin, dragă Bogdan și îngerii ți zâmbească duios!”

Actrița Ana Ciontea

Mutare de titlu pentru Universitatea Craiova. Revenire surprinzătoare la echipa lui Ouzounidis: "E nerăbdător să...
BREAKING! A apărut coronavirusul românesc. Tulpina agresivă a fost ţinută secretă! Cum se manifestă
FOTO. Cum arăta Daniela Crudu în liceu! Era în clasa a X-a, fără operații estetice...
Oana Roman, RĂZBOI cu foștii socri! Ce i-au făcut fiicei ei: „Copilul ăsta ce vină...
Gigi Becali, spectacol pe străzile din București cu o nouă mașină de lux: Un Audi...
Pensii 2021. Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru acești români, precizările Ministrului Muncii
FOTO Căţelul „minune” din Oklahoma, născut cu două cozi şi şase picioare: „Un miracol numit...
BANCUL ZILEI – Ion investește într-un startup cu profil sexual
Diana Șoșoacă are contul de Facebook blocat pentru jigniri: „Doar eu și Trump mai suntem...
BREAKING! A apărut coronavirusul românesc. Tulpina agresivă a fost ţinută secretă! Cum se manifestă
A fost sărac toată viața fără să știe că avea așa ceva în curte. Peste...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat.Toţi bărbaţii ar...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
Horoscop 26 februarie 2021. Zodia care face bani mulți: câștigul va fi foarte mare
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
BREAKING NEWS: România este în DOLIU! A fost găsit mort în apartamentul său
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele de la Lidl? ADEVĂRUL de la raft care...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide