Horoscop săptămâna 16 – 22 mai 2022. „Scorpionii” au parte de emoții puternice

Horoscop săptămâna 16 - 22 mai 2022. „Scorpionii” au parte de emoții puternice
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 13/05/2022, 19:09

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 mai 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 16 – 22 mai 2022 ne aduce ocazia unor transformări radicale în viața noastră.

Săptămâna 16 – 22 mai 2022 se remarcă printr-o Lună Plină în zodia Scorpion însoțită de Eclipsă totală de Lună care va fi vizibilă și din România, prin urmare va fi resimțită intens la nivel emoțional.

Poate veni cu pierderi, renunțări și transformări interioare puternice. Nu este exclus ca trecutul și tot ceea ce am ascuns până acum să iasă la suprafață.

În weekend, pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni, ipostaza din care ne va susține în comunicare și în activitățile intelectuale.

Soarele va forma conjuncție cu Mercur retrograd in Gemeni, aspect care va stimula reevaluarea unor situații din viața noastră, reluarea unor negocieri, discuții și revenirea asupra unor decizii deja luate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 mai 2022

Odată cu această Eclipsă de Lună, poți scăpa de un atașament emoțional sau financiar din cauza căruia ai trecut prin pierderi și suferințe. Ține cont că o relație ascunsă, toxică se poate încheia. Soarele în Berbec îți va lumina mintea și vei vedea dintr-o altă perspectivă unele situații de viață cu care te-ai confruntat. Poți relua discuții și negocieri.

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 mai 2022

Eclipsa de Lună te poate stimula să ieși dintr-o relație toxică sau să închei un contract profesional care nu-ți aduce beneficiile dorite, mai ales din punct de vedere financiar. Tranzitul Soarelui prin Gemeni te ajută să vezi mai clar o situație financiară cu care te confrunți și, implicit, să găsești soluții pentru a îți crește veniturile.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 mai 2022

Ai mai multă grijă la sănătate săptămâna aceasta, mai ales la odihnă și alimentație. Schimbă-ți stilul de viață cu unul mai sănătos. Vor fi nativi care vor renunța la locul de muncă din cauza stresului prea mare. În weekend, Soarele va intra în zodia ta și-ți va aduce energie, poftă de viață și mai multă încredere în tine.

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 mai 2022

S-ar putea să ai parte de trăiri intense la nivel emoțional ca urmare a Eclipsei de Lună din Scorpion. Poți decide să închei o poveste de iubire fără viitor sau îți poți schimba atitudinea pe care o ai în dragoste. Soarele îți luminează trecutul și s-ar putea să te surprinzi gândindu-te la persoane care nu mai fac parte din viața ta.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 mai 2022

Este o perioadă bună să renunți la niște atașamente emoționale toxice care au legătură cu familia sau cu casa, poate chiar cu o moștenire. Finalul de săptămână îți va aduce energia necesară pentru a te preocupa de activitățile planificate. În plus, Soarele în Gemeni vă aduce în viața ta persoanele de care ai nevoie pentru ați materializa niște proiecte.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 mai 2022

Energia Eclipsei de Lună te poate stimula să-ți faci ordine în minte și să renunți la acele idei fixiste și tipare de raționament învechite care nu te ajută în evoluție. Soarele va activa seectorul carierei și te va susține să te afirmi și să faci pași către un obiectiv profesional pe care l-ai.

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 mai 2022

Încearcă să-ți schimbi atitudinea pe care o ai față de bani, câștiguri și bunuri materiale. Raportează-te diferit partea materială a vieții și ține cont că Eclipsa poate aduce o pierdere financiară. În schimb, tranzitul Soarelui prin Gemeni face lumina în sectorul convingerilor și principiilor tale de viață și te poate ajuta să vezi din altă perspectivă o experiență trăită.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 mai 2022

Dat fiind că Eclipsa de Lună se petrece în zodia ta, vei trece printr-o perioadă de transformări interioare profunde, iar emoțiile tale vor atinge apogeul. Acceptă ajutorul celor din jur pentru că nu este exclus să treci printr-o criză existențială și să ai nevoie de încurajare și validare. Soarele va lumina sectorul financiar și al relațiilor intime și te poate susține să faci ce schimbări importante și aici.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 mai 2022

Eclipsa de Lună îți cere să te rupi de trecut și de tot ce este toxic și bolnăvicios în viața ta. Lasă în spate acele ancore emoționale care nu te lasă să evoluezi. Tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor tale te ajută să faci progrese în cuplu, să renegociezi un contract profesional și să îți îmbunătățești conexiunile cu cei din jur.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 mai 2022

Este momentul să renunți la acele proiecte care nu-ți aduc beneficiile dorite, mai ales din punct de vedere financiar. De asemenea, îndepărtează-te de prietenii care te trag înapoi. Soarele în tranzit prin Gemeni te susține să ai spor în activitățile de la locul de muncă și chiar să faci niște schimbări importante în stilul de viață.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 mai 2022

Eclipsa de Lună se va petrece în sectorul carierei tale și te poate stimula să faci o schimbare profesională radicală. Vine cu nemulțumiri și provocări, dar și cu foarte multe frustrări. Pe de altă parte, Soarele în Gemeni te ajută să-ți îmbunătățești viața sentimentală și să înțelegi mai clar ce simți pentru anumite persoane.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 mai 2022

Eclipsa de Lună din Scorpion te susține să te debarasezi de principii de viață învechite, de credințe și mentalități care nu te ajută în evoluție. Ai grijă la problemele cu actele și cu legea. Pe de altă parte, Soarele în Gemeni te susține să te preocupi de locuință sau de activități alături de familie. Vei observa că relațiile cu cei dragi se îmbunătățesc.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...