Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2021. Gemenii se pot simți neapreciați

Publicat: 02/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur din zodia Balanță formează astăzi un careu cu Pluto din zodia Capricorn, aspect deloc plăcut care poate aduce tensiuni cu cei din jur, afectate fiind în primul rând relațiile sentimentale și profesionale. Se pot spune cuvinte dure și-i putem răni destul de ușor pe cei din jur.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Relațiile cu partenerii de afacerii și superiorii sunt foarte tensionate astăzi, așa că evită negocierile și discuțiile în contradictoriu. Oricum nu vei ajunge la un acord, însă vei risca să-ți strici starea și poate chiar și imaginea, dacă scapi anumite cuvinte. Nici în cuplu, situația nu este mai roz, așa că ai grijă la discuțiile cu partenerul și la luptele de putere, la gelozii și manipulări.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să ai parte de tensiuni cu colegii de muncă și de vină să fie setul de credințe și convingeri pe care vă bazați. Nu încerca să le impui nimic și evită să-ți susții opiniile dacă nu ai nimic de câștigat din asta. Pe de altă parte, poate fi o zi destul de obositoare, stresantă și cu multe sarcini acaparante, așa că nu ar strica să te odihnești mai din timp seara.

Horoscop zilnic Gemeni

Senzația că ești neapreaciat de cei dragi, că ești neiubit și neînțeles de partener poate fi destul de pregnantă astăzi. Posibil ca la mijloc să fie vorba și de neînțelegeri mai vechi nelămurite sau de neîncrederea pe care ai dezvoltat-o în persoana iubită în ultimul timp.Pe de altă parte, unii nativi pot avea parte de neînțelegeri cu copiii.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea ca ultima perioadă să fi scos la suprafață o serie de incompatibilități între tine și membrii familiei sau să fi adâncit prăpastia dintre tine și partener, iar astăzi lucrurile să explodeze. Posibil să fii prins la mijloc între părinți și persoana iubită și acesta să fie unul din motivele tensiunilor de astăzi.

Horoscop zilnic Leu

Te înțelegi mai greu cu cei din jur și pot izbucni conflicte foarte ușor. Si grijă la cuvinte, la cum le spui pentru că îi poți răni pe cei dragi fără să-ți dai seama. Pe de altă parte, vei riposta dacă la locul de muncă cineva încearcă să se impună în fața ta și poți fi mult mai agitat mental. Ți-ar prinde bine o plimbare sau o vizită la rude.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi s-ar pueta să te indispui din cauza situației financiare și să devii agitat, nervos, irascibil. Nici conflictele care pleacă de la bani nu sunt excluse, iar cel mai important lucru pe care trebuie să-l iei în calcul astăzi este să nu iei decizi financiare. De asemenea, ar fi recomandat să eviți și cheltuielile.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să te enervezi foarte ușor astăzi și să-ți sară țandăra din orice. Ai grijă la modul în care comunici cu cei din jur pentru că poți da naștere unor conflicte care nu-și au rostul și poți fi mai acid, uitând total de diplomația ta caracteristică. Evită să iei decizii importante astăzi, mai ales dacă le iei la nervi.

Horoscop zilnic Scorpion

Ești mai agitat pe interior și s-ar putea să nu te poți concentra deloc la ceea ce ai de făcut, să fii irascibil și să te lași copleșit de frământări și amintiri. Ține cont că gândurile negativiste nu te ajută absolut deloc, ba mai mult poți să-ți reactivezo niște frici și stări anxioase. Îbcearcă să faci meditație, yoga, să te dedici terapiilor de relaxare mentală.

Horoscop zilnic Săgetător

Poți avea parte de unele dezamăgiri din partea prietenilor, așa că dacă astăzi ești mai suspicios cu aceștia nu este nimic rău. De asemenea, angajații și asociații ar trebui ținuți mai la distanță și nu ar trebui să le acorzi toată încrederea. Sunt posibile tensiuni în anturaj și nu este exclus ca banii să fie problema.

Horoscop zilnic Capricorn

Evită să-ți impui voința și ideile asupra celorlalți și ascultă și ce au aceștia de zis. Este o zi foarte tensionată care poate aduce discuții aprinse cu superiorii și de preferat ar fi să nu insiști să fe ca tine. Oricum, azi nu vei reuși să ajungi la o cale de mijloc și mai bine ar fi să amâni negocierile și deciziile importante privind cariera ta.

Horoscop zilnic Vărsător

Nu are niciun rost ca astăzi să între în discuții legate de credințe, convingeri și filozofii de viață pentru că nu vei reuți decât să te agiți, să te enervezi și să-ți strici starea generală. S-ar putea să fii oricum mai irascibil, de aceea azi ar trebui să faci o plimbare, să citești o carte, să te uiți la un documentar, orice îți ține mintea activă și…ocupată.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea să ai parte de discuții destul de serioase, radicale cu partenerul de viață pe tema banilor sau a fidelității, a relației voastre intime. Nu sunt deloc excluse suspiciunile și neîncrederea. Va fi greu să cădeți de comun acord și fiecare își va menține punctul lui de vedere. Pe de altă parte, nu lua decizii financiare importante acum și ai grijă la unele dependențe pe care le poți reactiva.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația