Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 octombrie 2021. Gemenii au parte de tensiuni în cuplu

Publicat: 24/10/2021, 00:00
Actualizat: 24/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 24 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Gemeni și ne susține în comunicare și exprimarea ideilor, însă va face opoziție cu Venus, planeta iubirii, prin urmare trebuie să avem grijă la exprimare pentru a nu-i răni pe ceilalți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Comunici destul de bine cu cei apropiați și poți obține mai ușor ceea ce-ți dorești de la caeștia, dai ai grijă cum formulezi cererea pentrua  nu stârni animozități. Nu este o zi bună să iei decizii sentimentale și evită bârfele. Consumă-ți mai bine rezervele de energie făcând mișcare și ieșind la o plimbare în natură.

Horoscop zilnic Taur

Luna trece prin sectorul tău financiar și te stimulează la analize și calcule legate de bani, însă și la cheltuieli. Dată fiind opoziția cu Venus, planeta lor guvernatoare, s-ar putea ca multe cheltuieli să le facă pentru micile lor plăceri. Nu este nimic rău, dar apare risc de risipă și pot exagera. Va fi greu să se abțină în fața ofertelor și poate ar trebui să nu iasă la cumpărături.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna trece prin zodia ta și-ți conferă energie, chef de stat la povești, însă va face opoziție cu Venus, planeta iubirii, aflată în sectorul relațiilor tale, așa că te poți aștepta la neînțelegeri în cuplu. Senzația de instabilitate poate pune stăpânire pe tine și de preferat ar fi să eviți să iei decizii importante acum.

Horoscop zilnic Rac

Nu te simți chiar în apele tale și starea de agitație, amintirile și frământările te pot copleși. Este o zi bună să cauți alinarea în brațele celor dragi și să stai de vorbă despre ceea ce te apasă. Ține cont că te poți simți mai obosit și ar trebui să te odihnești și să-ți încarci bateriile pentru săptămâna ce vine.

Horoscop zilnic Leu

Azi ești mai dornic să petreci timp cu prietenii, să dezbați fel și fel de subiecte, însă ține cont că va fi ușor să ajungi și la neînțelegeri dacă viziunile sunt diferite. Te bucuri de aprecieri, dar nu le căuta cu orice preț și evită acele anturaje care știi că te enervează de obicei. Nu te grăbi să flirtezi cu cineva din grup.

Horoscop zilnic Fecioară

Deși este duminică te poți gândi destul de mult la o situație profesională, poți analiza un context legat de carieră și îți poți face niște strategii legate de atingerea unor obiectivepe care le ai. Ai grijă, totodată, la expunerile publice, la conflictele cu autoritățile din viața ta și la imaginea pe care o afișezi.

Horoscop zilnic Balanță

Vin spre tine o serie de informații și poți purta fel și fel de discuții pe teme legate de convingeri, credință, spiritualitate. Ai grijă să nu intri în conflicte dacă ceilalți nu rezonează cu tine și cu părerile tale. Ai putea să-ți canalizezi mai mult atenția către activitățile intelectuale și să eviți bârfa sau să dai crezare zvonurilor.

Horoscop zilnic Scorpion

Este o zi bună să te apropii de nevoile familiei și să încerci să discuți pe tema moștenirilor, bunurilor materiale. S-ar putea ca anumite situații să te facă să apelezi la economiile tale sau să ai parte de niște contexte destabilizante legate de zona financiară. În cuplu pot să apară tensiuni care pleacă de la cheltuieli sau viață intimă.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și-ți canalizeazăa atenția către partenerul de viață, însă încearcă să găsești echilibrul între dorințele tale și nevoile celuilalt pentru că altfel poți da naștere unor tensiuni. S-ar putea să te deranjeze o situație care ține de viața de cuplu și să cauți compania prietenilor.

Horoscop zilnic Capricorn

Deși au rămas activități neterminate, azi ai face bine să le ignori pentru că ai determinare, dar și tendința de a te solicita și organismul tău are nevoie de odihnă. Cel mai bine ar fi să faci o plimbare în natură sau să dedici unor activități care te relaxează.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna trece prin sectorul tău afectiv și îți poate puna la îndoială sentimentele, maia les dacă ești la început într-o relație. Nevoia de reconectare la partener este mare, dar lasă deoparte reproșurile. Dedică-te unor pasiuni, unor hobby-uri pe care le ai, iar dacă ai copii, petrece-ți cât mai mult timp în compania acestora și discutați mai mult.

Horoscop zilnic Pești

Nevoia de echilibru emoțional este foarte mare și s-ar putea să te ajute un dalog sincer cu părinții. Ține cont că se pot lămuri situații în familie, dar există și risc de conflict dacă nu ești atent și la nevoile și dorințele celorlalți. Dacă ai în plan să te ocupi de activități casnice, cel mai probabil vei renunța sau nu vei avea spor.