Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 octombrie 2021. „Săgetătorii” au succes în negocieri (VIDEO)

Publicat: 28/10/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Cei doi benefici ai astrologiei, Micul Benefic, Venus, aflat în zodia Săgetător și Marele Benefic, Jupiter, aflat în Vărsător, se unesc într-un sextil, un aspect de susținere care ne oferă mai mult entuziasm, încredere în noi, dar și șanse de creștere și progres.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este o zi bună să te faci remarcat prin ideile tale în cadrul unui proiect sau poți primi șanse de a crește un proiect, de a câștiga popularitate. Poți cunoaște oameni noi și îți poți lărgi anturajul sau poate faci progreses într-o relație profesională și chiar în relația de cuplu, mai ales că ziua de ieri ți-a pus puțin credințele și convingerile la încercare.

Horoscop zilnic Taur

Ești mult mai încrezător și mai pozitiv în atitudine și asta te poate ajuta foarte mult în plan profesional. Ai șanse să te faci remarcat, poate chiar primești ocazia de a-ți atinge niște obiective, de a face un salt în carieră. Ai grijă, însă să nu activezi niște temeri, financiare sau emoționale, niște dependențe, vicii. Încearcă să fii rațional și să le dai deoparte.

Horoscop zilnic Gemeni

După aspectele mai puțin plăcute de ieri, azi ai toate șansele să aduci îmbunătățiri în relația de cuplu și să pui o cărămidă la construirea ei. Poate îți faci planuri de viitor cu partenerul sau poate ajungeți la o înțelegere, la un acord. Și acordurile profesionale sunt bine aspectate și poți negocia cu încredere, poți convinge cu destul de multă ușurință prin cuvintele tale.

Horoscop zilnic Rac

Dacă ai de rezolvat anumite contexte ce țin de banii altora, fie ai partenerilor de afaceri, fie ai instituțiilor, astăzi o poți face pentru că ai mai multă încredere în tine și în capacitățile tale de nogociator. La locul de muncă vei avea spor și energie și vei reuși să termini tot ceea ce ți-ai propus, dar nu duce lucrurile la extrem și odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Leu

Ești optimist, vesel și încrezător în tine și în forțele tale, aspect care te susține puternic în dialoguri și negocieri. Convingi cu ușurință, iar dacă ai de discutat ceva cu partenerul de viață, fă-o astăzi pentru că ai sprijinul astrelor să obții ceea ce-ți dorești. Poți face progrese cu o relație, fie personală, sentimentală sau profesională.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi fie primești ajutorul altora să-ți desfășori activitățile la locul de muncă, fie ai energie pentru doi și le vei face față cu brio. Și familia te poate ajuta în activitățile cotidiene și faptul că ești susținut de alții te va ajuta să preiei noi responsabilități, însă mare grijă la tendința de suprasoclicitare. La final de zi s-ar putea să ai bateriile descărcate dacă exagerezi.

Horoscop zilnic Balanță

Dacă vrei să te apropii de o persoană care-ți place, astăzi ai toate șansele, însă nu te grăbi să începi o poveste de dragoste încă. Unii nativi pot primi vești bune, posibil chiar de la copii. Sectorul comunicării este bine aspectat și poți vorbi mult, chiar mai mult decât trebuie, dar ai și o mare putere de convingere și poți negocia cu ușurință.

Horoscop zilnic Scorpion

S-ar putea să primești o sumă de bani și chiar dacă nu va fi decât ceva modic te va ajuta în cheltuieli. S-ar putea ca unii nativi să scoată bani din buzunar pentru cei dragi sau pentru casă. Azi ar terbui să vorbești mai mult despre tine, să-ți expui talentele, să te lauzi fără rușine, să-ți expui talentele și vei observa că încrederea în tine crește odată cu această atitudine.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi poți cuceri prin farmecul tău personal, dar și prin felul în care așezi cuvintele în propoziție. Dai multă încredere celor din jur și poți negocia în favoarea ta. Ba mai mult, nu te mira dacă ți se vor cere sfaturi pentru că inspiri înțelepciune celorlalți. Chiar dacă ești mai entuziast, mai optimist și mai plin de idei, nu te grăbi să iei decizii.

Horoscop zilnic Capricorn

Există posibilitatea să faci unele cheltuieli mai mari astăzi și asta pentru că o faci pe fond emoțional. Dacă vei alege să te răsfeți nu este rău, dar fii chibzuit și nu te lăsa pradă unor vicii sau obiceiuri proaste. În schimb, vei da dovadă de mai multă încredere în tine și asta te poate stimula să-ți evidențiezi mai bine abilitățile.

Horoscop zilnic Vărsător

Ești mai optimist, mai sociabil și mai dornic să cunoști oameni noi. Poți să-ți conturezi planuri de viitor pe termen scurt și mediu și să faci niște progrese în viața personală. Poate ți-ai propus ceva anume și acum faci pași în direcția respectivă. De asemenea, te poți face remarcat prin ideile pe care le aduci în cadrul unui proiect de grup.

Horoscop zilnic Pești

Dacă treci printr-un impas profesional și nu știi ce să faci, ascultă-ți intuiția cu încredere azi și ai grijă să elimini din meniu fricile, stările anxioase și neîncrederea că poți reuși. Dacă terci peste aceste obstacole, te poți afirma și poți primi chiar aprecieri din partea superiorilor. În schimb, ai mai multă grijă la starea ta sănătate pentru că poți face excese. Odihnește-te corespunzător!

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine