Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 octombrie 2021. Venus intră în Săgetător

Publicat: 07/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 7 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a benficiilor materiale, va intra astăzi în zodia Săgetător, zodie pe care o va traversa până pe data de 5 noiembrie 2021. În tot acest timp ne va aduce un plus de optimism în viața sentimentală și ne va susține în găsirea unor direcții de viitor comune în cuplu, ne va susține să facem progrese în relații și să dezvoltăm principii și convingeri comune.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Venus, guvernatoarea relațiilor tale, în tranzit prin Săgetător, vei căuta să te apropii de principiile de viață ale partenerului mai mult, să-i înțelegi mentalitățile și astfel să vă îndreptați împreună către aceeași direcție de viitor, dezvoltându-vă aceleași viziuni. Este o perioadă bună pentru a te dezvolta personal sau profesional.

Horoscop zilnic Taur

Venus este guvernatoarea ta și în timpul tranzitului prin Săgetător îți activează sectorul vieții intime, prin urmare pentru tine începe o perioadă în care reaprinzi pasiunea în cuplu. Vei căuta să privești din alt unghi o relație intimă, poate o relație secretă și să vezi dacă îi dai sau nu conotații de viitor. Totodată, poți fi mai atras de aventură, mai dezinhibat decât de obicei. Pe de altă parte, poți rezolva favorabil o situație financiară, legată de bunuri materiale.

Horoscop zilnic Gemeni

Venus, guvernatoarea iubirii tale, va traversa sectorul relațiilor tale și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii vieții de cuplu. Vei reuși să ajungi la premise de viitor comune cu partenerul de viață și vei căuta să-l înțelegi mai bine, să-i înțelegi unele convingeri. Profesional, poate fi o perioadă bună pentru noi contracte și colaborări.

Horoscop zilnic Rac

Te bucuri de tranzitul lui Venus prin sectorul muncii și al sănătății și vei avea ocazia să-ți îmbunătățești relațiile cu colegii și să obții diferite beneficii la locul de muncă. Totodată, ai ocazia să-ți îmbunătățești stilul de viață prin schimbarea unor principii alimentare, dar și prin mai multă odihnă și reorganizarea programului.

Horoscop zilnic Leu

Venus în tranzit prin Săgetător va activa întocmai sectorul iubirii și acest aspect îți va aduce ocazia îmbunătățirii vieții sentimentale, a relației cu copiii și dacă ești singur te va susține să găsești pe cineva de cafre să te îndrăgostești și să începi o nouă poveste de dragoste. Ai susținere și în zona de creativitate, hobby-uri, distracție.

Horoscop zilnic Fecioară

Venus în tranzit prin Săgetător va pune o piatră solidă la temelia relațiilor de familie și vei avea șansa să-ți îmbunătățești conexiunea cu cei dragi și să ajungeți la viziuni comune, să fiți pe aceeași lungime de undă în privința unei situații, cel mai probabil legată de casă sau bunuri patrimoniale.

Horoscop zilnic Balanță

Venus, guvernatoarea ta, te va susține în timpul acestui tranzit prin Săgetător în dialogul cu partenerul. Abordarea unor subiecte despre viața intimă, dar la un alt nivel va fi o temă de interes. În plus, se vor aborda principii legate de intimitate, fidelitate, încredere, dar și de bugetul comun al cuplului, de această dată cu multă îndrăzneală și curaj, stabilindu-se noi reguli.

Horoscop zilnic Scorpion

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, în tranzitul său prin Săgetător te va susține în găsirea unei viziuni comune cu partenerul de viață. Veți aborda teme principiale și veți face planuri de viitor împreună, căutând să vedeți cum puteți evolua împreună. Pe de altă parte, îți va aduce ocazia unor câștiguri financiare, șansa de a-ți crește veniturile.

Horoscop zilnic Săgetător

Venus în tranzit prin zodia ta îți aduce ocazia de a-ți îmbunătăți relația cu tine însuți/însăți, dar și cu partenerul de viață. Te bucuri de un farmec aparte, cucerești cu încredere și flirtezi cu curaj și poți începe noi relații. Te preocupi de cum arăți, îți poți schimba lucul, iar profesional vei da dovadă de un randament mai bun și vei lucra cu mai multă plăcere.

Horoscop zilnic Capricorn

Venus, planeta care-ți guvernează iubirea, te va ajuta să-ți îmbunătățești niște principii sentimentale, dar și să te detașezi de ceva sau cineva din trecut. Ierți mai ușor acum, iar cei care au fost dezamăgiți de partener sau a trecut printr-o despărțire pot fi ajutați acum să depășească momentul. Totodată, starea de sănătate ți se va îmbunătăți și vei scăpa de stările anxioase și fricile nefondate.

Horoscop zilnic Vărsător

Venus activează sectorul prietenilor și îți aduce ocazia îmbunătățirii relației cu aceștia, reapropierea de persoanele dragi. Totodată, poți cunoaște persoane noi cu care să empatizezi la nivel de principii și convingeri. O serie de planuri de viitor capătă un optimism aparte și te dedici cu mai mult entuziasm proiectelor tale.

Horoscop zilnic Pești

Venus în Săgetător îți activează sectorul carierei și te va susține să te afirmi, în îmbunătățirea imaginii profesionale, dar și în atingerea unor obiective avute. Pe de altă parte, te va sprijini să-ți schimbi viziunea despre o relație ascunsă, secretă, să o conduci într-o nouă direcție sau poate fi vorba despre modul în care administrezi banii și bunurile materiale.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani