VIDEO | Horoscopul zilei de 12 februarie 2022. „Racii” au motive de bucurie

Publicat: 12/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 12 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează semnul Rac și formează un trigon cu Jupiter din zodia Pești, aspect care ne intensifică emoțiile și latura sensibilă și creativă. În plus, ne aduce un plus de optimism și entuziasm, dar și un grad mare de empatie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ești mai înțelegător cu cei dragi și te bucuri de o stare emoțională mai echilibrată. Simți nevoia de a petrece timp în intimitatea căminului, fie relaxându-te și odihnindu-te, fie ocupându-te de treburile casnice. Relațiile cu părinții sunt bune și puteți ajunge ușor la înțelegeri.

Horoscop zilnic Taur

Te bucuri de susținere în comunicare și poți avea parte de discuții plăcute cu cei apropiați. Ai chef să ieși, să te plimbi, să te întâlnești cu prietenii, să faci vizite rudelor. Sunt și nativi care se delectează citind, învâțând sau la o plimbare în natură. Este o zi perfectă să discuți despre planurile tale și să-ți faci altele noi.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi poți scoate bani din buzunar pentru partener sau pentru a-ți îndeplini niște nevoi. Pe de altă parte, te bucuri de aprecierea unor persoane importante și asta te încurajează să te expui mai mult, să ieși în față și să-ți expui niște talente. Nu lua în calcul vocile critice decât dacă au mesaje constructive.

Horoscop zilnic Rac

Te bucuri de toate susținerea Lunii, guvernatoarea ta, la bivel emoțional și personal. Ești mai atent la nevoile tale și mai dornic de progres și evoluție spirituală. Ești optimist, vesel și entuziast, iar starea de sănătate este foarte bună. Poți planifica sau pleca într-o călătorie sau poți citi o carte, poți vedea un film din care să ai ceva de învățat.

Horoscop zilnic Leu

Azi ai nevoie să te regăsești pe tine și să așterni pacea în sufletul tău. Îți va fi mai ușor să ajungi la un echilibru interior, să te relaxezi și să te odihnești, dar pentru asta asigură-te că lași fricile deoparte. Stările enxioase se pot ameliora, dara sigură-te că faci mai mult ceea ce-ți place. Preocupările pentru alții te pot acapara și poți uita să ai grijă și de tine.

Horoscop zilnic Fecioară

Este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii, participării la evenimente, mai ales că poți cunoaște astfel și o persoană care să te atragă. Dacă ai o relație deja, ieși cu partenerul, bucurați-vă te timp în doi, de activități distractive împreună. Nu uita să acorzi atenția cuvenită copiilor. Îți poți face planuri optimiste de viitor.

Horoscop zilnic Balanță

Azi ai parte de mai multă expunere, fie dorită, fie necesară. Cert este cp vei ieși în față cu mai multă încredere în tine, posibil hiar într-un context public. Cei care lucrează astăzi, dincolo de randamentul crescut, se bucură și de aprecierile celor din jur. Starea de sănătate este bună, dar nu te suprasolicita.

Horoscop zilnic Scorpion

Este o zi bună să ajungi la înțelegeri și viziuni comune cu partenerul de viață sau cu copiii. Poate alegeți să vă petreceți ziua aceasta distrându-vă, dedicându-vă relaxării și activităților care vă readuc zâmbetul pe buze. Unii nativi își doresc să plece într-o călătorie, în timp ce alții sunt deja pe drum. Azi te oți relaxa citind, învățând ceva nou.

Horoscop zilnic Săgetător

Simți nevoia să stai departe de tot ce este nociv și bolnăvicios, de tot ce îți face rău. Îți poți găsi echilibrul emoțional mai ușor astăzi, dacă lași fricile în spate. Este o zi bună să o petreci în familie, să te preocupi de casă, poate chiar să faci o investiție în cămin. Relația cu mama este bună.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și nevoia de a fi alături de partener este mare, însă pentru asta ar trebui să fii mai deschis discuțiilor și compromisului. Ai ajutor de la Jupiter în dialog și negocieri și poți ajunge la o înțelegere în cuplu, dar și în relațiile tale, în general. Profită și ieși cu partenerul, faceți o plimbare împreună și bucurați-vă unul de compania celuilalt.

Horoscop zilnic Vărsător

Deși se întrevăd cheltuieli mari astăzi, ai și șanse de suplimentare a veniturilor. Posibil să muncești în plus pentru asta sau să obții un comision bun. Unii nativi pot cheltui astăzi pentru sănătatea lor, mai ales dacă decid să facă o schimbare în rutina zilnică sau de stil alimentar. Poate aleg să meargă la sală.

Horoscop zilnic Pești

Luna traversează sectorul iubirii tale și te susține în plan afectiv. Te simți bine, ești optimist, pus pe distracții și relaxare. Activitățile în doi sau cu copiii te vor bucura foarte mult. Dacă ești singur, poți flirta mai mult și poți cuceri o persoană care-ți place. Sunt și nativi care se dedică unui proiect creativ.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului