Horoscopul zilei de 13 septembrie 2021. Săgetătorii sunt vulnerabili emoțional

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2021. Săgetătorii sunt vulnerabili emoțional
Horoscopul zilei de 13 septembrie 2021. Săgetătorii sunt vulnerabili emoțional / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 12/09/2021, 20:48
Actualizat: 12/09/2021, 20:48

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează și astăzi zodia Săgetător, însă va face aspecte tensionate cu însuși guvernatorul acestui semn, aspect care ne poate aduce un extremism al manifestărilor emoționale. Atenție la excese!

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Nu crede tot ce auzi pentru că pot să-ți ajungă la urechi multe neadevăruri astăzi. În schimb, dai dovadă de mult curaj astăzi și te poți aventura în fel și fel de acțiuni justițiare, dar ai grijă să nu faci dreptate cu forța sau să devii fără să vrei mult prea subiectiv într-o chestiune ce ține de principii și convingeri de viață.

Horoscop zilnic Taur

În continuare, în zona relațională se întrevăd situații care nasc suspiciuni și neîncrederi în partener.Sunt nemulțumiri strânse care mai devreme sau mai târziu vor exploda. Nu este exclus ca unii nativi să dea curs unei pasiuni, unei relații ascunse, secrete sau cu un fost partener. Atenție mare astăzi la o situație financiară care vizează un bun material, un credit, taxe, impozite, poate o datorie sau un litigiu.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna se află în trazit prin sectorul relațiilor tale, însă este un context sentimental tensionat și ar fi de preferat să nu fii superficial în abordări ce țin de cuplu și contracte. Tendința de a fi imoral, incorect și de a da curs unor atitudini extreme este mare. Lipsa de seriozitate de acum te poate afecta pe viitor, deci ai grijă!

Horoscop zilnic Rac

Nu începi deloc săptămâna într-o stare bună și s-ar putea să te confrunți cu oboseală, dar și cu anumite probleme de sănătate.Te concentrezi mai greu pe sarcinile de la locul de muncă și s-ar putea chiar să stai peste program pentru a finaliza tot ce ai pe listă. Încearcă totuși să te odihnești corespunzător, să te pui în pat mai devreme.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi foarte bună pentru sectorul sentimental, cu condiția de a nu duce lucrurile la extrem și a nu exagera. Poți ajunge la viziuni de viitor comune cu partenerul de viață dacă nu lași emoțiile să te compleșească. Evită speculațiile financiare, dar și cheltuielile prea mari făcute pentru a te distra sau pentru a-ți satisface niște plăceri de moment.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astrologic al zilei nu îți este deloc favorabil din punct de vedere emoțional. Poți avea trăiri interioare contradictorii, afecte duse la extrem și te poți simți mai neliniștiti. Nici relația cu familia nu este una tocmai bună, mai ales dacă apar reproșuri și acuze. Grijă mai multă la cum îți desfășori activitățile în locuință.

Horoscop zilnic Balanță

Azi fii mai atent la ce scoți pe gură pentru că într-un exces de moment poți spune lucruri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine. Nu este o zi bună să iei decizii de viitor și nici să negociezi, iar dacă trebuie să o faci, încearcă să fii corect și moral. Cântărește atent o ofertă pe care o primești. Capacitatea de concentrare este scăzută.

Horoscop zilnic Scorpion

Aspectele astrologice din sectorul financiar nu sunt de partea ta astăzi și s-ar putea să fii tentat să faci niște cheltuieli mult prea mari care să-ț/i destabilizeze bugetul. Evită să crezi toate ofertele și reducerile pe care le întâlnești în cale pentru că multe pot fi mincinoase. Atenție să nu pierzi banii printre degete.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna își continuă mersul prin zodia ta, însă prin aspectele tensionate pe care le face nu te susține deloc în plan emoțional și poți fi mai vulnerabil, poți avea parte de trăiri copleșitoare, intense și greu de controlat. Evită să duci lucrurile la extrem și să faci execse. Nu te lăsa pradă viciilor și nu lua decizii de viitor pentru că poți simți totul distorsionat.

Horoscop zilnic Capricorn

Resimți din plin nevoia de odihnă și ar fi ideal să apelezi la tehnici de relaxare, de eliberare a stresului pentru a te putea odihnic mai bine. Nu este exclus ca afecțiuni mai vechi să se resimtă acum sau să te confrunți cu simptome ale unor afecțiuni cronicizate deja. Evită pe cât posibil suprasolicitarea nervoasă.

Horoscop zilnic Vărsător

Este foarte probabil să fii dezamăgit de prieteni și de aceea ar trebui să nu le acorzi toată încrederea. Nici asociaților nu le acorda prea mare credit și ai grijă la ce oferte și propuneri vin din partea acestora să nu fii păcălit. S-ar putea ca tensiunile de azi să aibă la bază convingeri de viață și principii morale diferite. Nu exagera cu spiritul justițiar pentru că poți fi mai subiectiv.

Horoscop zilnic Pești

Se întrevăd nemulțumiri profesionale, probleme legate de imagine, de statut. Posibil să fie discuții care să nu te mulțumească legate de funcția ta și să ai parte de conflicte cu superiorii. Luptă pentru echilibru, apelează la tact și diplomație și nu duce lucrurile la extrem. Atenție în continuare la jocurile de culise și la cei care încearcă să te denigreze.