VIDEO | Horoscopul zilei de 14 februarie 2022. Se reîntoarce Mercur în zodia Vărsător

Publicat: 14/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 14 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur revine astăzi în zodia Vărsător, unde a mai fost și a retrogradat, și ne va stimula să revenim asupra unor decizii, discuții și negocieri pe care le-am avut pe parcursul lunii trecute.

Cât va sta aici, până pe 10 martie, vom gândi într-un mod original, vom avea idei revoluționare și vom comunica mai mult. Pe buzele tuturor se vor auzi din ce în ce mai des cuvinte ca libertate, independență și tehnologie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai ocazia odată cu revenirea lui Mercur în Vărsător să-ți dai seama ce prieteni merită să-ți fie aproape. Poți să le vezi adevărata față a unor persoane din naturaj, posibil chiar asociați sau angajați, și să iei o decizie. Alți nativi pot lua decizii noi cu privire la proiectele în care sunt implicați și își vor reconfigura niște planuri de viitor.

Horoscop zilnic Taur

Mercur reintră în sectorul carierei tale și te pune să tragi o concluzie clară și fermă cu privire la direcția profesională pe care te afli. Se pot relua discuții și negocieri cu superiorii, poți reanaliza niște responsabilități. Unii nativi se afirmă printr-un discurs sau prin ideile lor, prin felul în care comunică într-un cadru public.

Horoscop zilnic Gemeni

Încep ușor, ușor să ți se limpezească gândurile și să vezi mai clar o situație de viață cu care te-ai confruntat. Se nasc noi principii și cultivi noi credințe și mentalități, deși nu-ți va fi ușor să te desprinzi de cele vechi. Noi orizonturi se deschid în fața ta. Totodată, ai șansa să rezolvi cu succes chestiuni birocratice.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea ca revenirea lui Mercur în Vărsător să repună pe masa de discuții subiecte legate de bani, credite, investiții, partaje, dar și subiecte legate de fidelitate și încredere. Poți rezolva neînțelegeri cu partenerul, dar ai grijă să nu pleci urechea la toate zvonurile. Poți profita de perioada următoare pentru a ajunge la un acord cu partenerii profesionali în privința unei investiții comune.

Horoscop zilnic Leu

Mercur se întoarce în sectorul relațiilor tale pentru a lămuri situații care au creat confuzii și neînțelegeri între tine și partenerul de viață. Vei reuși să ajungi mai ușor la o înțelegere și chiar să te împaci cu acesta, dacă au existat rupturi. Se întrevăd discuții noi și în plan profesional, despre o colaborare, iar un contract se poate semna în perioada următoare.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai ocazia în perioada următoare să vezi mai clar care este direcția profesională pe care trebuie să te încadrezi. Totodată, vei clarifica neînțelegeri cu colegii de muncă, poate legate de un proiect și vei vea idei bune pentru a-ți eficientiza munca. Profită și vino cu schimbări în rutina zilnică și în stilul de viață actual. Posibil să fii mai agitat mental.

Horoscop zilnic Balanță

Mercur reintră în casa iubirii tale și te poate susține să te împaci cu persoana iubită sau să clarifici niște neînțelegeri și confuzii sentimentale. Îți poți da seama ce simți exact pentru cineva. De asemenea, te ajută să te apropii de copii, să ajungi mai ușor la o înțelegere cu aceștia. Unii nativi pot da frâu liber creativității și simțului artistic.

Horoscop zilnic Scorpion

Vei avea susținerea lui Mercur în Vărsător pentru a-ți îmbunătăți comunicarea cu familia. Poți lămuri neînțelegeri, poți ajunge la un consens și poți accepta mai ușor că cei dragi au alte viziuni și mentalități față de tine, chiar dacă sunt învechite. De asemenea, te poți preocupa mai mult de sarcinile casnice și de rezolvarea unor acte de casă.

Horoscop zilnic Săgetător

Vei avea toată susținerea lui Mercur în zona de comunicare, mai ales că acum vezi mult mai clar o situație de viață. Dacă până acum ai fost confuz și nu ai știut ce decizie să iei, ce răspuns să dai, de acum totul revine la normal și mintea ta va fi foarte ageră. Ai idei bune și faci negocieri impecabile.Unii nativi pot ajunge la un acord cu partenerul de viață, pot semna un contract profesional și pot obține mai ușor acte, aprobări, avize.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur iese din zodia ta după ce ți-a adus o serie de frământări și confuzii, mai ales că a retrogradat aici, și intră în sectorul banilor. Poți avea idei finaniare bune, poți negocia un salariu, un comision sau poți primi o plată mult așteptată. Vezi mai clar un context legat de bani, de cum îi câștigi și îi administrezi. Poți primi o sarcină suplimentară care să-ți aducă un câștig în plus sau poate iei decizia să faci bani din talentele tale.

Horoscop zilnic Vărsător

Se reîntoarce Mercur în zodia ta și te poți aștepta ca mintea ta săă funcționeze cu motoarele turate la maximum. Vei vedea mai clar o situație de viață cu care te-ai confruntat, vei reuși să lămurești neînțelegerile ultimei perioade și să iei decizii personale și relaționale importante. Comunicarea cu cei din jur se îmbunătățește și ai mai multă încredere în tine și în raționamentul tău.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea să reînvie niște amintiri pe care le credeai îngropate sau niște gânduri și frământări să se reactiveze. Partea cu plus este că vei reuși să înțelegi în altă cheie un context și să te desprinzi de ceea ce este toxic în viața ta. Neliniștea interioară poate fi combătută prin spiritualitate. Încearcă să ierți și să te ierți pentru niște decizii luate în trecut. În cuplu poți rediscuta subiecte delicate, se pot dezvălui secrete, se află minciuni și se iau decizii.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Test de cultură generală. De ce pisicile dorm atât de mult?