VIDEO | Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2022. Venus reintră în mers direct în zodia Capricorn

Publicat: 29/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, își reia mersul direct prin zodia Capricorn, după o perioadă de aproximativ 6 săptămâni de retrogradare în care, cel mai probabil, ne-am simțit blocați profesional, nemulțumiți financiar și nefericiți.

De azi și până pe 6 martie, cât va mai sta în Capricorn, Venus ne va susține să facem ordine în relații și să ne organizăm eficient resursele de care dispunem astfel încât să ne atingem obiectivele.

Totuși, până pe 4 februarie, Mercur este retrograd tot în Capricorn și ar fi de preferat să nu luăm decizii finale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Venus își va relua mersul direct în sectorul carierei și al statutului social, prin urmare aici te poți aștepta la detensionarea situației. După o lungă perioadă de frustrări profesionale și nemulțumiri, de acum vei vedea mai clar direcția pe care vrei să mergi și, în plus, te poți aștepta la o serie de oportunități care să te pună în lumină. Poate fi vorba de o avansare sau de șansa de a-ți atinge niște obiective la care aspiri. Pe de altă parte, Venus este guvernatoarea relațiilor tale și în următoarea perioadă ai liber să începi noi povești de dragoste care să devină de lungă durată. În cuplu se reașterne armonia, legătura se consolidează și se poate discuta chiar și de o căsătorie.

Horoscop zilnic Taur

Având în vedere că Venus este chiar guvernatoarea ta, fără îndoială că vei răsufla ușurat să depășești această perioadă de retrogradare. Starea generală, de spirit, de sănătate, se va îmbunătăți considerabil și îți vei recăpăta energia. În plus, vei avea ocazia să înțelegi rostul anumitor evenimente trăite și astfel să privești viața și experiențele trăite într-o altă cheie. Îți vei consolida puternic principii, credințe și mentalități și te vei debarasa de ceea ce nu te mai reprezintă și nu te ajută în evoluție. Vei începe să te ghidezi după noi convingeri. Unii n ativi se pot înscrie la un curs, pot învăța ceva care să-i ajute profesional sau pot pune în practică ceva ce au învățat. Șansele de a pleca într-o călătorie cresc. Se poate îmbunătăți sau începe o relație cu o persoană aflată la distanță sau cu o persoană de altă naționalitate, cu o persoană cu experiență, mai în vârstă, un mentor.

Horoscop zilnic Gemeni

Sectorul unde a retrograd Venus, dar și Mercur, guvernatorul tău, este un sector care vorbește despre karmă și pierderi. Este foarte probabil să fi trăit experiențe care te-au afectat emoțional, posibil să fi fost vorba chiar de pierderi, trădări, înșelăciuni și minciuni. Mulți Gemeni au văzut adevărata față a partenerului de viață sau a partenerilor de afaceri. Posibil ca o serie de dependențe, emoționale, financiare sau de natura viciilor, să se fi activat acum. Ei bine, cu Venus în mers direct vei avea ocazia să depășești tot ce a fost greu și să-ți recapeți puterea în fața altora. Nativii care vor să obțină un credit, vor să facă o investiție sau se află într-un proces, fac un partaj, au șanse să iasă învingători. Se pot debloca situații financiare în cazul celor care așteaptă bani de la alții. Venus este guvernatoarea iubirii tale, deci te poți aștepta ca viața sentimentală să intre pe un făgaș mai bun și, totodată, să reașterni armonia în relația cu copiii. O aventură poate căpăta un aer mult mai serios de acum înainte.

Horoscop zilnic Rac

Venus își încheie retrogradarea în sectorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la o perioadă în care armonia se reașterne între tine și ceilalți, fie că este vorba de partener de viață, fie de parteneri profesionali. Ai ocazia să-ți consolidezi relația de cuplu, dar și să semnezi un contract important. Poți să tragi concluzii după o perioadă lungă de reevaluări și să vezi dacă mai merită să mergi alături de anumite persoane sau drumurile voastre se despart. Relațiile începute pe Venus retrograd sunt dificile, însă de acum ai șanse mult mai mari să construiești ceva de lungă durată. Viața socială se mai animă, iar în familie se poate reașterne pacea.

Horoscop zilnic Leu

Venus a retrograd în sectorul muncii și al sănătății și având în vedere că este și guvernatoarea carierei tale, este foarte probabil să fi accentuat multe nemulțumiri profesionale. Poate ți-ai dat seama că nu-ți place ce muncești sau poate ai descoperit o metodă prin care să-ți eficientizezi munca, cert este că de acum pot veni oportunități profesionale și se poate îmbunătăți situația la job. Dacă te-ai gândit să-ți schimbi locul de muncă sau stilul de viață, rutina, programul, alimentația, de acum ai susținerea contextului astrologic. Relațiile cu colegii se armonizează și starea de sănătate se îmbunătățește.

Horoscop zilnic Fecioară

Tu ai avut parte de retrogradarea lui Venus în sectorul afectiv și este posibil să te fi simțit mai fără chef de viață, neiubit, neînțeles și trist. Venus ți-a cerut să înveți să fii fericit și să te bucuri de lucrurile mărunte din viața ta, iar acum îți va oferi șansa să pui în valoare această lecție. O serie de principii sentimentale se pot schimba și șansele de a te îndrăgosti și a lega o relație cresc. Dacă ești parte a unei relații, poți reașterne armonia și poți să-ți exprimi sentimentele cu mai mult curaj. În plus, îndoielile și neîncrederile sentimentale vor trece. Armonia se reașterne și în relația cu copiii. Totodată, scapi de niște blocaje financiare și speculațiile îți pot aduce unele câștiguri. Zona de creativitate reînvie și poți avea succes cu un proiect care-ți pune talentele în lumină.

Horoscop zilnic Balanță

Venus este guvernatoarea ta și vei resimți o îmbunătățire la nivel emoțional, la nivel de stare de spirit și chiar o îmbunătățire a sănătății în perioada următoare. Reușești să-ți reechilibrezi și stabilizei universul interior, să te împaci cu trecutul, să te vindeci de traume din copilărie și să înțelegi care sunt rădăcinile unor frustrări emoționale pe care le-ai resimțit. Totodată, se reașterne pacea în relațiile cu familia. Vor fi și nativi dornici de o mutare, de o redecorare a casei sau de o renovare. Unii nativi își pot schimba domiciliul ca urmare a unei oferte profesionale.

Horoscop zilnic Scorpion

Venus ți-a oferit ocazia în această perioadă de retrogradare să vezi care sunt minusurile tale în zona de comunicare și gândire, poate chiar în procesul de învățare. De acum dialogul cu cei din jur se va îmbunătăți și poți să mai renunți la tipare de raționament și idei fixe. Posibil să fi reprimat multe cuvinte și discuții, să fi avut mai puțină încredere în ceea ce-ți trecea prin minte, dar de acum vin soluțiile, ideile și poți lua decizii mai ușor. Mintea ta se limpezește. Poți învăța mai ușor, te poți exprima mai liber și poți rezolva situații ce țin de acte, poți obține aprobări, avize și chiar poți programa o excursie. Dacă ai de făcut negocieri în perioada următoare, ai toată susținerea contextului astrologic. Pe de altă parte, Venus este guvernatorea relațiilor tale și te poți aștepta la o consolidare a vieții de cuplu. Dacă ești singur, cresc șansele de a începe o nouă relație.

Horoscop zilnic Săgetător

Tu ar trebui să răsufli ușurat odată ce Venus își reia mersul direct prin sectorul tău financiar. După o perioadă în care ai resimți blocaje financiare sau chiar ai avut parte de pierderi și întârzieri, de acum situația se va mai îmbunătăți. Dacă așteptai o sumă de bani, o mărire de salariu, un comision mai mare, un bonus, contextul astrolog te susține. De asemenea, pot veni șanse să-ți crești veniturile. O altă lecție importantă pe care ți-a cerut să o înveți Venus retrogradă a fost reorganizarea și responsabilizarea financiară, limitarea cheltuielilor și dacă ai făcut economii, acum chiar poți răsufla ușurat. Sunt nativi care își recâștigă încrederea în ei, care își vor face planuri de viitor mai optimiste și practice, dar și nativi care vor munci cu mai mult spor și nativi care-și vor monetiza niște talente.

Horoscop zilnic Capricorn

Tu te bucuri cel ai mult de incheierea perioadei de retrogradare a lui Venus, dat fiind că zodia ta a fost direct vizată. Ai trecut cel mai probabil prin frământări, nemulțumiri, momente de tristețe, prin blocaje sentimentale sau financiare, sau poate ai simțit că înaintezi cu frâna de mână trasă. Unii nativi au avut și probleme de sănătate, însă toate acestea vor fi date uitării. De acum ai șansa să-ți îmbunătățești viața, să faci acele schimbări dorite, să-ți recâștigi încrederea în tine. Venus ți-a cerut să te pui pe primul loc și să te iubești mai mult, așa că de acum poți face o bine meritată schimbare de look, de exemplu. Oricum farmecul personal va crește și vei putea cuceri mai ușor pe cine îți dorești. Cum Venus îți guvernează iubirea, relațiile începute în perioada de retrogradare pot fi problematice și fără viitor, însă de acum ai liber să iubești și să începi noi idile. Îți va crește creativitatea, iar relația cu copiii se va armoniza.

Horoscop zilnic Vărsător

Cel mai probabil, mulți nativi au avut parte de întâlniri dese cu trecutul, fie cu amintiri, fie cu foști parteneri, fie cu propriile lor frici. Stările anxioase, insomniile, frământările, tendința de autoizolare sau problemele de sănătate (ale tale sau ale altora) care au amprentat ultima perioadă de acum se pot diminua. Cu Venus în mers direct ai toate șansele să te vindeci după o despărțire, să renunți la o dependență, să scapi de confuzii, să te întorci la spiritualitate și să ierți ceva sau pe cineva care te-a rănit.

Horoscop zilnic Pești

Cu Venus în mers direct vei observa că relațiile de prietenie, dar și cu asciații și angajații se vor mai îmbunătăți, mai ales dacă ai trecut prin deziluzii din partea acestora. Totodată, ești mai optimist, dar și mai pragmatic în construirea unor planuri de viitor și găsești cele mai bune variante să conduci la succes un proiect în care ești implicat. Te bucuri de mai multă popularitate și ai susținere în proiecte din sfera online, TV sau poți primi susținerea unor persoane importante. Cum Venus este guvernatorea comunicării tale, dar și a casei lucrurilor ascunse, a pierderilor și trădării, mulți nativi au aflat secrete, infidelități în această perioadă, iar acum pot lămuri dedesupturile propriilor lor relații. În plus, ai cale liberă să faci negocieri și să rezolvi situații ce țin de asociați, contracte cu alții sau să primești bani, dacă aceștia trebuie să vină de la colaboratori, părinți, partener de viață, etc.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului