VIDEO | Horoscopul zilei de 2 februarie 2022. „Peștii” au o stare de spirit bună

Publicat: 02/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 2 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna părăsește astăzi zodia Vărsător și intră în Pești, stimulându-ne latura sensibilă și creativă. Totodată, dat fiind că se va întâlni aici cu Marele Benefic, Jupiter, ne putem aștepta la o creștere în intensitate a emoțiilor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai nevoie de liniște și cauți să reașterni pacea în viața ta, în sufletul tău. Chiar dacă deseori te vei trezi furat de gânduri și de visare, vei observa că aceste escapade îți fac bine. Poți avea unele conștientizări prețioase.

Horoscop zilnic Taur

Te bucuri de o zi bună și ai mai mult chef de socializare cu prietenii, de ieșit în oraș și reactivat viaa socială. Totodată, te faci plăcut de cei din anturaj și câștigi ușor aprecierile lor, chiar popularitate în zona de online. Un proiect în care te-ai implicat începe să prindă aripi.

Horoscop zilnic Gemeni

Aspectele profesionale ale zilei îți sunt favorabile pentru a te face remarcat, pentru a primi aprecieri și chiar se poate ivi o șansă de avansare. Totodată, ai grijă să nu-ți asumi prea multe responsabilități și apoi să te stresezi că nu le faci față.

Horoscop zilnic Rac

Azi te bucuri de experiențe din care ai de învățat lucruri frumoase și importante, care să te ajută în evoluția personală sau chiar să faci progrese în alte direcții. Poți citi ceva interesant, poți face planuri de călătorie sau o persoană cu experineță te poate ghida într-o anumită direcție.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi bună să găsești căi de mijloc și să ajungi la înțelegeri cu personelle cu care ai de împărțit ceva. Poți culege roadele unei investiții sau poți ajunge la un numitor comun cu partenerul de viață privind o investiție.

Horoscop zilnic Fecioară

Tranzitul Lunii prin sectorul tău relațional e susține să te împaci cu perechea de viață sau să ajungi mai ușor la o înțelegere. Este o zi foarte bună și pentru îmbunătățirea unor relații profesionale, însă ai grijă să nu faci compromisuri prea mari.

Horoscop zilnic Balanță

Azi ai toată susținerea contextului astrologic în activitățile profesionale pe care le desfășori. Ai spor și termini totul la timp, conform cu programul, aspect care te binedispune. Totodată, starea de sănătate este bună și poți descoperi remedii la unele probleme care ți-ai dat bătăi de cap.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna trece prin sectorul iubirii tale și-ți aduce trăiri afective intense. Îți poți exprima mai ușor sentimentele și ești mai dornic de activități distractive. Unii nativi se pot dedica hobby-urilor sau se pot bucura de timp mai mult petrecut cu copiii. De asemenea, sunt susținute activitățile artistice, mai ales că inspirația este de partea lor.

Horoscop zilnic Săgetător

Este o zi bună să vorbești cu familia și să te împaci cu cei dragi sau să ajungi la o înțelegere în legătură cu un bun patrimonial sau cu ceva ce aveți de împărțit. Totodată, azi vei avea spor dacă te vei dedica activităților ce țin de locuință.

Horoscop zilnic Capricorn

Comunicarea este un atu al zilei și poți avea parte de câștig de cauză într-o negociere. O excursie, o vizită te poate anima. Unii nativi pot obține aprobări și avize și pot primi laude dacă au de susținut un examen, un interviu sau o conferință.

Horoscop zilnic Vărsător

Poți rezolva niște situații financiare, poate faci plăți sau primești niște bani în cont. Totodată, ai grijă și la tentația de a cheltui mai mult ca de obicei. Asigură-te că nu arunci banii pe geam și chiar ai nevoie de obiectele pe care vrei să le cumperi.

Horoscop zilnic Pești

Luna trece prin zodia ta și îți aduce ocazia să-ți îmbunătățești starea de spirit, dar și starea de sănătate. Lași în spate frământările ultimelor zile și te bucuri de mai multă încredere în tine. Ai grijă să nu-ți amplifici fără să vrei niște trăiri emoționale.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Marea Britanie îşi întăreşte legislaţia împotriva pornografiei deepfake
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU