Horoscopul zilei de 24 decembrie 2020. Leii trebuie să-și apere funcția

Horoscopul zilei de 24 decembrie 2020. Leii trebuie să-și apere funcția
Publicat: 24/12/2020, 09:04

Horoscopul zilei de 24 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra astăzi în zodia Taur, poziție din care va accentua nevoia de stabilitate emoțională, de siguranță financiară, dar și nevoia de confort. Totodată, va dezvolta simțul practic al fiecăruia, va stimula senzualitatea, dar și încăpățânarea. Sunt încurajate activitățile care țin de zona gastronomică, dar și de zona financiară.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 24 decembrie 2020

Dragoste

Simți nevoia să te pui mai mult în valoare, să-ți recapeți încrederea în tine și să-ți recapeți liniștea interioară.

Carieră și bani

Cu Luna în tranzit prin sectorul financiar ești motivat astăzi să găsești soluții la niște situații cu care te confrunți. Totodată, poate crește tendința de a cheltui, așa că fă-ți cu atenție calculele și socotelile. Posibile vești despre o sumă de bani.

Sănătate

Stesul profesional este destul de mult resimțit astăzi, însă bucură-te că urmează zile libere.

Horoscop zilnic Taur – 24 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte de fel și fel de emoții și trăiri puternice astăzi, însă cu Luna alături, în tranzit prin zodia ta, îți găsești echilibrul emoțional rapid.

Carieră și bani

Posibil să simți niște frustrări și tensiuni legatede situația profesională. Poate nu reușești să faci totul așa cum ți-ai dori sau un context se schimbă mult prea rapid și te ia prin surprindere.

Sănătate

Te bucuri de o zi bună în ceea ce privește starea de spirit. Ești entuziast, energic și cu chef să rezolvi tot ce ți-ai propus.

Horoscop zilnic Gemeni – 24 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca frământări și gânduri legate de un fost partener să te macine astăzi sau să fie vorba de discuții cu partenerul pe teme mai vechi, lăsate nerezolvate.

Carieră și bani

Este o zi bună din punct de vedere profesional pentru a relua o discuție mai veche și a încerca să ajungi la noi acorduri, pentru a-ți seta noi aspirații sau pentru a studia ceva c e ai tot amânat.

Sănătate

Sunt gânduri care-ți trec prin minte și care te pot obosi dacă nu le controlezi. Rezervă-ți ziua de astăzi pentru a purta un dialog sincer cu tine pentru că poți ajunge la răspunsuri revelatorii.

Horoscop zilnic Rac – 24 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi destul de conflictuală în relațiile cu prietenii și asta pentru că atitudinea ta este una reticentă și ai impresia că cineva are ceva cu tine. Refuzi dialogul și te deranjează să primești sfaturi.

Carieră și bani

Încearcă să nu te implici în dialoguri tensionate cu colaboratorii sau cu cei cu care lucrezi la un proiect pentru că ai tendința de a crede că tu le știi pe toate. Un context financiar pare să-ți limiteze niște nevoi.

Sănătate

Sunt niște frustrări pe care le resimți din plin și ai tendința de a le exterioriza într-un mod agresiv. Analizează-ți mai mult fricile.

Horoscop zilnic Leu – 24 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente plăcute și dialoguri constructive în plan sentimental, însă încearcă să nu duci acasă un context profesional tensionat.

Carieră și bani

Este o zi cu impact major în sectorul profesional. Deși îți dai toată silința ca lucrurile să iasă bine la locul de muncă, sunt superiori care nu văd asta. Pot apărea tensiuni și vești care să te ia prin suprindere. Empatia colegilor lipsește, așa că fii atent la reputația și funcția ta.

Sănătate

Ai energie și te bucuri de o stare de sănătate foarte bună. Din acest punct de vedere nu ai de ce să-ți faci probleme.

Horoscop zilnic Fecioară – 24 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente plăcute în viața sentimentală, dialoguri legate de viitor, dar și flirturi plăcute în cazul celor singuri. Relația cu copiii este bună și te poți bucura că te afli pe aceeași lungime de undă cu aceștia.

Carieră și bani

Simți nevoia să te dezvolți profesional, să mai înveți ceva, însă deocamdată nu știi exact care este direcția înspre care să te îndrepți. Posibil să primești vești din străinătate.

Sănătate

Te dedici cu mult patos și elan unor activități care-ți fac plăcere, unor hobby-uri și pasiuni și tot contextul te binedispune.

Horoscop zilnic Balanță – 24 decembrie 2020

Dragoste

Posibile conflicte cu partenerul de viață sau în familie pe tema banilor și a cheltuielilor. Nevoia ta de echilibru financiar nu este înțeleasă de ceilalți, mai ales în această perioadă a cadourilor.

Carieră și bani

Evită deciziile pe tema unor bunuri materiale, investiții, credite pentru că ai tendința de a fi mjult prea subiectiv și viziunea poate fi deformată.

Sănătate

Sunt niște frici sau frustrări interioare legate de un bun de patrimoniu, o moștenire care acum se accentuează și te pot face să devii orgolios, vanitos și chiar irascibil.

Horoscop zilnic Scorpion – 24 decembrie 2020

Dragoste

Relația cu partenerul de viață stă sub semnul tensiunilor, al confuziilor și deziluziilor. Posibil să fii surprins de atitudinea acestuia astăzi.

Carieră și bani

Evită să iei decizii importante în privința unui contract și ai mai multă grijă la dialogurile cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri pentru că lucrurile nu par să evolueze în direcția voită sau crezută de tine.

Sănătate

Nu ai o stare interioară prea bună și este posibil să fie vorba de multe emoții contradictorii pe care le resimți.

Horoscop zilnic Săgetător – 24 decembrie 2020

Dragoste

Dialogul nu este punctul tău forte astăzi și asta pentru că nu simți să exprimi ceea ce simți sau o faci într-un mod rece,a rogant, care poate deranja.

Carieră și bani

Dai dovadă de eficiență și randament la locul de muncă și depui eforturi să-ți închei cu bine activitățile, însă ai grijă că pot apărea unele surprize și se pot traduce prin noi responsabilități venite pe neașteptate, pe care ar trebui să le refuzi dacă nu țin de jobul tău. Posibile dialoguri pe tema salarizării.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate. Posibil să te confrunți cu unele dureri în gât sau repercusiuni ale unor dereglări hormonale.

Horoscop zilnic Capricorn – 24 decembrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de surprize în plan sentimental, însă mai degrabă de natură să te dezamăgească. Dacă aveai așteptări de la persoana iubită sau de la copii, s-ar putea să rămâi cu un gust amar.

Carieră și bani

Va trebui să depui efort astăzi pentru a-ți îndeplini activitățile profesionale, dacă acestea țin de zona creativă și artistică pentru că se pare că inspirația nu este de partea ta. Evită speculațiile financiare și luptă să ai mai multă încredere în tine.

Sănătate

Irascibilitatea este la un nivel mare și asta pentru că simți că nu-ți poți satisface niște plăceri, bucurii, nu ai timp liber suficient pentru a te dedica hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Vărsător – 24 decembrie 2020

Dragoste

Te preocupi de nevpile familiei și faci eforturi majore să le fii tuturor pe plac. Cu toate astea, s-ar putea ca o situație ce ține de locuință să te ia prin surprindere chiar când te pregăteai de relaxare.

Carieră și bani

Contextul astrologic al zilei îți canalizează atenția asupra ta și asupra familiei, a locuinței și nu este exclus ca unii nativi care au șefi mai puțin îngăduitori și empatici să nu fie înțeleși de aceștia.

Sănătate

Ai ocazia să discuți despre ceva ce te macină, te frământă și-ți aduce insomnii. Sunt gânduri care se învârt ca un carusel prin mintea ta și ar fi bine să le exteriorizezi dacă nu vrei să te copleșească.

Horoscop zilnic Pești – 24 decembrie 2020

Dragoste

Un dialogul cu prietenii te poate enerva, te poate provoca și te poate face să spui chiar și ceea ce nu vrei, iar mai apoi să regreți.

Carieră și bani

Un proiect în care ești implicat se bucură de sprijin din partea unei persoane importante sau poate fi vorba de sfaturi bune, negocieri profitabile.

Sănătate

Sunt multe gânduri care-ți trec prin minte și cărora nu le găsești răspunsuri. Poate ar trebui să iei în calcul un dialog cu un duhovnic, psiholog, terapeut, oricum o persoană cu înțelepciune care te poate ghida.

Horoscop săptămânal, 21-27 decembrie 2020. „Vărsătorii” își schimbă direcția de viitor

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 21 – 27 este marcată de Marea Conjuncție Jupiter- Saturn în zodia Vărsător, eveniment care va deschide noi direcții în viața fiecărei persoane în parte și care vorbește despre empatie, solidaritate, dar și evoluție și progres tehnologic.

Totodată, Soarele și Mercur, planeta comunicării, activează zodia Capricorn și devenim mai serioși, mai sobri și rigizi, dar și mai răbdători și responsabili și perseverenți în atingerea scopurilor avute.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?