Horoscop săptămânal, 21-27 decembrie 2020. „Vărsătorii” își schimbă direcția de viitor

Horoscop săptămânal, 21-27 decembrie 2020. „Vărsătorii” își schimbă direcția de viitor
Horoscop săptămânal, 21 - 27 decembrie 2020
Publicat: 22/12/2020, 00:08
Actualizat: 22/12/2020, 00:11

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 21 – 27 este marcată de Marea Conjuncție Jupiter- Saturn în zodia Vărsător, eveniment care va deschide noi direcții în viața fiecărei persoane în parte și care vorbește despre empatie, solidaritate, dar și evoluție și progres tehnologic. Totodată, Soarele și Mercur, planeta comunicării, activează zodia Capricorn și devenim mai serioși, mai sobri și rigizi, dar și mai răbdători și responsabili și perseverenți în atingerea scopurilor avute.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Cea mai mare parte a interesului tău este canalizată în zona profesională, a carierei așa că s-ar putea să-ți cam neglijezi partenerul săptămâna aceasta, iar atunci când interacționați să ai tendința de a te impune prea mult. Posibile tensiuni legate de bani și adminisrarea bugetului comun.

Carieră

Din punct de vedere profesional se anunță o săptămână foarte bună, în care vei lupta cu toate forțele și puterile tale, fizice și psihice, pentru a-ți atinge obiectivele propuse și vei avea mari șanse de a te face remarcat și de a te afirma mai ales prin dialog și discursuri, prin idei profesionale. Posibile frustrări, tensiuni care au legătură cu superiorii și ocazii de lansare a unui proiect în online.

Bani

Se întrevăd tensiuni, momente stresante și frustrante care au legătură cu sectorul financiar, însă este vorba mai mult de bani și bunuri deținute împreună cu alții, de exemplu bunuri materiale, imobile, moșteniri. Vor fi nativi determinați să dea în judecată pe cineva, să intre într-un litigiu, proces.

Sănătate

Nu te poți plânge de lipsă de energie, însă ai tendința de a te suprasolicita din această cauză. În plus, sunt tensiuni nervoase care te apsasă și-ți aduc o stare de irascibilitate.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Sunt tensiuni puternice în plan relațional dat fiind că ambii guvernatori ai relațiilor tale sunt în cuadratură și cu greu vei ajunge la o cale de mijloc în cuplu, însă tot acest context tensionat și frustrant îți va aduce schimbări profunde și chiar vindecare.

Carieră

Zona profesională este cea care-ți aduce cel mai mjult stres, dar și cele mai multe bucurii, deci va trebui să te menții în echilibru. Pot apărea oportunități care să te îndemne să renunța la ceva pentru altceva și firea ta statornică să te țină în cumpănă și stres, totodată. Atenție la tensiunile cu colaboratorii și asociații!

Bani

Cel mai probabil va trebui să investești niște bani, să-i cheltui pentru ceva anume și chiar dacă nu te încântă în mod deosebit, o vei face. Poate fi vorba de unele situații conflictuale care vizează bunurile materiale pe care le deții.

Sănătate

Te bucuri de o stare bună de sănătate, de enrgie mentală, dar și de mult stres psihic. Ai grijă că agitația și oboseala, insomni își pot lăsa amprenta asupra ta, așa că nu exagera.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Pentru tine această săptămână va fi una a conștientizărilor în legătură cu relația ta, cu viața de cuplu, cu partenerul de viață și nu trebuie să privești ca pe ceva negativ acest context, ci din contră, concluziile la care vei ajunge te vor ajuta să evoluezi, poate să te maturizezi.

Carieră

Din punct de vedere profesional, intri într-o etapă de dezvoltare remarcabilă și ai parte de revelații care te vor conduce către progres. Vei vrea să înveți ceva nou, să stidiezi mai mult, să obții sau sdă te folosești de o diplomă obținută.

Bani

Este o perioadă bună să valorifici sau cel puțin să-ți vină idei despre cum să valorifici niște bunuri materiale sau să obții un credit sau în ce să investești o sumă de bani.

Sănătate

Sunt stări de frică și angoase pe care ai ocazia să le dizolvi. Posdibil să ai revelația unor situații care să contribuie la vindecarea și debarasarea de acestea.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Sunt atașamente toxice care te țin ancorat în trecut și care săptămâna aceasta pot fi scoase la suprafață și analizate pentru a fi vindecate. Cu Mercur și Soarele în sectorul relațiilor tale ai șansa să-ți îmbunătățești rearcabil comunicarea în cuplu, dar și să cunoști noi persoane dacă ești singur.

Carieră

Este o perioadă favorabilă legării de noi parteneriate profesionale, de noi colaborări și asocieri și ai ocazia de a negocia contracte profitabile.

Bani

Atașamentele materiale sunt vinovate de involuția situației tale financiare și când vei conștientiza asta te vei bucura și de bogății. Unii nativi se tem atât de tare să nu piardă ceva material, încât ratează ocazii și oportunități.

Sănătate

S-ar putea să resimți o oboseală mentală care poate fi chiar mai puternică decât cea fizică și ar trebui să profiți din plin de zilele libere de Sărbători pentru a te odihni.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Intri într-o nouă etapă relațională, o etapă ce vizează în primul rând relațiile de lungă durată. Poate stabilești o căsătorie sau pur și simplu vă mutați împreună sau în alt oraș, altă țară. Și cei singuri au șansa să cunoască pe cineva care să le trezească interesul.

Carieră

Din punct de vedere profesional se anunță o săptămână bună, în care oportunitățile pot veni prin intermediul colaboratorilor, asociaților, partenerilor de afaceri. Pe de altă parte, săptămâna aceasta ideile tale de la locul de muncă pot fi luate în calcul de superiori, pot fi apreciate și pot sta la baza unui viitor progres profesional.

Bani

Banii pot veni din asocieri și contracte, chiar dacă este vorba de contracte pe o perioadă determinată sau care vizează un singur proiect.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și ceea ce este important este faptul că te responsabilizezi foarte mult vizavi de acest context și cauți soluții, remedii la tot ce nu este pe placul tău.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Atât Soarele, cât și Mercur îți tranzitează sectorul iubirii și ai ocazia să aduci îmbunătățiri vieții sentimentale, dar și relației cu copiii. Comunicarea cu persoana iubită va înflori și mare parte din energie o vei dedica în această direcție.

Carieră

Este o perioadă care aduce schimbări profesionale și nu este exclus ca întocmai unele frustrări și nemulțumiri de la locul de muncă să te facă să vrei să înveți ceva nou, să te reinventezi. Ai susținere mare în zona tehnologiei, deci nu te speria să te dezvolți în această direcție.

Bani

Pot veni bani din asocieri, din contracte de colaborare. Săptămâna acaesta nu ai de ce să te plângi de bani, dar nici nu este o soluție să-i cheltui fără rost.

Sănătate

Legat de starea de sănătate se observă un interes aparte pe care-l vei acorda medicinii alternative și holistice, iar din această direcție pot veni remarcabile soluții.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Viața sentimentală întrtă într-o nouă etapă, iar dacă ești singur poți cunoaște pe cineva cu care să începiu o nouă relație. În cuplu se poate discuta despre posibilitatea de a avea un copil, iar nativii care au deja copii se vor bucura de succesele acestora.

Carieră

Zona de creativitate este puternic stimulată de contextul astrologic al săptămânii, așa că poți prinde curajul necesar pentru a-ți pune în practică simțul artistic și vei vedea că te vei bucura de succes.

Bani

Se întrevăd nemulțumiri financiare care cel mai probabil vin în urma unui contract fie pe care l-ai semnat în trecut, fie pe care ar trebui să-l renegociezi acum. Nu te grăbi să dai cu subsemnatul.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună, însă ceea ce va trebui să înveți săptăâna aceasta este responsabilitatea. Nu face excese și vei fi bine.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Dialogul cu partenerul de viață se îmbunătățește și deși poți fi luat prin surprindere de unele teme de dialog, șansele de a ajunge la o viziune comună de viitor sunt mari. Cei despărțiți își mai pot da o șansă acum. Poate începe o perioadă în care interesul pentru a-ți construi o familie, o casă va crește.

Carieră

Este o săptămână în care șansele de a discuta despre noi contracte și asocieri există și sunt destul de mari, dat fiind că Mercur, planeta negocierilor, aflată în casa negocierilor tale face aspecte de susținere cu Uranus din casa colaborărilor. .

Bani

Tot aspectele Mercur-Uranus pot sta la baza unei renegocieri contractuale, mai ales dacă ești nemulțumit de salarizare.

Sănătate

Sarcinile de la locvul de muncă te pot obosi peste măsură, mai ales că vrei să le faci pe toate și cât mai repede, așa că profită de zilele libere de Sărbători și odihnește-te.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Nu este cea mai favorabilă perioadă pentru dragoste, însă este stimulativă și te poate determina să flirtezi, să începi ceva nou, dacă ești singur. În cuplu sunt discuții tensionate despre stima de sine și interesul acordat timpului petrecut în doi.

Carieră

Săptămâna aceasta te va ajuta foarte mult să-ți dai seama ce și cât mai trebuie să înveți pentru a ajunge acolo unde-ți dorești. Este o perioadă de dezvoltare profesională, dar în care ai șansa să-ți pui în aplicare o diplomă obținută și tu, la rândul tău, să-i înveți pe alții.

Bani

Cu Soarele și Mercur alături prin sectorul financiar și în aspecte de susținere cu Uranus din casa muncii, ai șansa de a-ți negocia salariul, de a obține bani în urma unor activități întreprinse. Ai idei foarte bune despre cum să aduci la bani la buget.

Sănătate

Este o perioadă bună să-ți reinventezi și implicit să-ți îmbunătățești stilul de viață. Nu te teme să iei decizii radicale și să faci schimbări majore.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Posibil să ai parte de unele tensiuni în familie sau care să vizeze sarcinile gospodărești. Unii nativi pot fi tensionați de un aspect legat de locuință, ceva nu iese cum își doresc, ceva se strică și trebuie reparat.

Carieră

Este o perioadă liniștită în plan profesional și nu este exclus chiar să fugi mai repede în vacanță decât toți ceilalți din jur.

Bani

Din punct de vedere financar se anunță o adevărată revoluție, în sensul că poți avea idei bune despre cum să fii productiv, poți primi oferte care să-ți aducă bani la buget și ocazia de a obține în timp independență financiară.

Sănătate

Cu Soarele în tranzit prin zodia ta, nu ai de ce să te temi pentru sănătate. Ai energie și vitalitate cât pentru doi, dar și chef de viață.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn se petrece în zodia ta și este momentul unui nou început legat de viața personală. Vei simți nevoia să te preocupi mai mult de tine și de nevoile tale, de dorințele și poftele tale.

Carieră

Este o perioadă în care tensiunile și conflictele cu superiorii pot fi la ordinea zxilei, de aceea ar trebui să încerci să eviți dialogurile în contradictoriu.

Bani

Nu este o săptămână prea bună la capitolul finanțe și asta pentru că ai tendința să cheltui mai mult. În plus, unele socoteli posibil să nu iasă după nevoia și dorința ta, de aceea ar trebui să faci calcule înainte de cheltuieli și nu după.

Sănătate

Săptămâna aceasta vei acorda mai multă atenție sănătății tale și asta pentru că deși ai energie de la Soare în tranzit pe acolo, este alături și Mercur care te stimulează să cauți remedii la afecțiunile cu care te confrunți, mai ales dacă sunt de natură cronică.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 decembrie 2020

Dragoste

Este o perioadă bună să lași trecutul în spate, cu tot cu dezamăgiri, tristeți, deziluzii și pierderi și să lupți pentru a deveni mai optimist, indiferent care este starea ta afectivă și sentimentală.

Carieră

Poți avea parte de sprijin și ajutor în cadrul unui proiect în care ești implicat. Poate chiar colegii de muncă sau prietenii vor fi cei care vin cu idei și sfaturi bune.

Bani

Poți negocia contracte săptămâna aceasta, însă s-ar putea ca rezultatul lor să nu te prea încânte și să ieși în pierdere sau să nu obții ceea ce ți-ai dorit, fie că este vorba de o sumă de bani, o sponsorizare, o investiție.

Sănătate

Este absolut necesar să te odihnești și să te responsabilizezi vizavi de starea ta de sănătate. Poți descoperi în această perioadă o serie de tratamente holistice care să te ajute. Totodată, profită de spiritul Sărbătorilor și racordează-te la spiritualitate. Vei observa că starea de spirit ți se va îmbunătăți considerabil.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!