VIDEO | Horoscopul zilei de 24 februarie 2022. „Peștii” se bucură de un farmec aparte

Publicat: 24/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 24 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Azi a venit rândul lui Venus din zodia Capricorn să formeze un sextil cu Neptun din Pești, după ce ieri Marte a fost privilegiat. Acest aspect ne stimulează creativitatea, romantismul, sensibilitatea și ne face mai iertători și toleranți cu cei din jur.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Având în vedere că Venus este guvernatoarea relațiilor tale, aspectul de astăzi te ajută să ierți mai ușor partenerul dacă ți-a greșit. Profită și fă gesturi romantice în cuplu. Profesional, te bucuri de încrederea și aprecierea unor persoane importante și asta te poate ajuta să-ți atingi niște obiective.

Horoscop zilnic Taur

Svenus este chiar guvernatoarea ta și acest context astrologic te ajută foarte mult să te conectezi la spiritualitate și credință. Poți profita pentru a xperimenta lucruri noi și, implicit, pentru a aduce mai multă creativitate proiectelor tale. Totodată, experiența de viață a altora poate sta la baza progresului tău și te poate susține să-ți dezvolți niște principii și convingeri solide.

Horoscop zilnic Gemeni

Nu te grăbi să faci investiții, însă grăbește-te să îți expui talentele și să le arăți tuturor puterea ta interioară. În cuplu ai tendința de a ierta mai ușor greșelile partenerului, însă ar fi indicat să nu închizi ochii chiar la toate gafele sale. Pe de altă parte, reînnoadă pasiunea acolo unde știi că merită.

Horoscop zilnic Rac

Venus se află în sectorul iubirii tale, iar contextul de astăzi te susține să dai curs unor trăiri sensibile alături de partener. Sunt încurajate gesturile romantice și manifestările pline de senzzualitate și empatie. Azi ajungi mai ușor la viziuni comune și îți consolidez relația plecând de la aceleași idealuri, credințe și filozofii de viață.

Horoscop zilnic Leu

Ziua dea stăzi te susține să fii foarte creativ la locul de muncă și să empatizezi foarte bine cu colegii. Muncești cu mai mult spor și chiar cu mai mult drag. Este un context bun pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate prin schimbarea rutinei zilnice.

Horoscop zilnic Fecioară

Te bucuri de creativitate într-un context profesional și de romantism și senzualitate într-un context sentimental. Profită de contextul zilei și fă ceea ce-ți place și bucură-te de activități distractive, de hobby-urile tale. Cei singuri se pot îndrăgosti și pot cuceri persoana care le place.

Horoscop zilnic Balanță

Dat fiind că Venus este guvernatorea ta, profită și fă lucruri care te bucură și te liniștesc. Poți petrece timp cu cei dragi, te pot împăca cu cineva apropiat și te poți ocupa cu spor și voie bună de activitățile casnice.

Horoscop zilnic Scorpion

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și contextul de astăzi te susține să fii mai romantic, mai expresiv cu ceea ce simți. Spune-i partenerului ce așteptări ai de la el pentru că o vei face cu calm și blândețe și vei obține ce-ți dorești. Zi foarte bună și pentru negocieri. Cei singuri pot cuceri pe cineva la o întâlnire romantică sau pot negocia în favoarea lor un contract profesional.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi ai susținerea astrelor să rezolvi un context financiar. Poți cumpăra obiecte decorative pentru casă. Unii nativi pot primi sprijin financiar din partea părinților, în timp ce alții se liniștesc pentru că o sumă de bani le intră în conturi.

Horoscop zilnic Capricorn

Dat fiind că Venus este în zodia ta, s-ar putea să flirtezi mai ușor și să cucerești prin felul tău de a te exprima. Comunici cu empatie, ai un sfat bun pentru fiecare și poți ierta mai ușor. Din punct de vedere profesional, este o zi favorabilă negocierilor. În plus, dacă crii, vei fi foarte creativ și inspirat.

Horoscop zilnic Vărsător

Poți începe să te vindeci de trecut sau să simți că se închide o rană sentimentală. Este o zi bună pentru iertare și acceptare a destinului. Pe de altă parte, s-ar putea ca cei dragi să aibă negoie de sprijinul tău. Unii nativi pot cumpăra ceva ce le bucură sufletul.

Horoscop zilnic Pești

Neptun din zodia ta se bucură astăzi de aspecte bune cu Venus, iar tu le vei resimți din plin, în primul rând grație farmecului de care vei da dovadă. Primești ajutor de la prieteni, te bucuri de aprecieri grație unui proiect în care ești implicat și starea generală este una pozitivă.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?