Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2021. Capricornii au parte de intrarea lui Venus în zodia lor

Publicat: 05/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, dar și a banilor, intră azi în zodia Capricorn, zodie pe care o va tranzita până pe data de 6 martie 2022, un tranzi neobișnut de lung, însă Venus va retrograda aici din data de 19 decembrie.V atrebui să profităm de perioada de mers direct a lui Venus pentru a nr responsabiliza financiar, pentru a face economii, iar în plan sentimental pentru a ne consolida relațiile, pentru că ne va aduce o doză de maturitate, seriozitate și responsabilitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Venus în Capricorn te va ajuta să-ți îmbunătățești relația cu superiorii, dar și să te apropii de niște obiective profesionale pe care le ai. Totodată, te poți bucura de beneficii de imagine și poți face pași către afirmare. Cum Venus este guvernatorea relațiilor tale, acest tranzit te poate face mai interesat de persoane cu funcție, cu statut, iar în cuplu te poate stimula să-ți consolidezi relația și să pui problema unei oficializări a acesteia, dacă nu este încă.

Horoscop zilnic Taur

Venus, guvernatoarea ta, te susține să te dezvolți profesional, să urmezi un curs, să înveți ceva nou, să obții o diplomă sau să o te folosești de un atestat pe care deja îl ai. În cuplu, te ajută poți ajunge la aceleași idei și convingeri cu partenerul, iar dacă ești singur poți fi atras de persoane cu care împărtășești aceleași mentalități, poate chiar mentori sau persoane din străinătate sau de altă cultură.

Horoscop zilnic Gemeni

Venus în Capricorn poate veni cu oportunități financiare importante, mai ales dacă planifici o investiție sau te-ai gândit să faci un cont de economii. Este o perioadă favorabilă unor rezolvări ce țin de acte juridice, litigii, partaje. Sentimental, acest tranzit poate sta la baza reaprinderii pasiunii în cuplu, reapropierii de partener și te va ajuta să rezolvi niște dialoguri tensionate legate de bani sau intimitate cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Rac

Venus în Capricorn îți activează întocmai sectorul relațiilor și vei avea șansa să-ți îmbunătățești situația în cuplu, să ajungi la un acord cu partenerul de viață și să-ți consolidezi relația. Dacă ești singur, ai toate șansele să legi noi relații acum. Tot Venus te va susține și în relațiile profesionale și vei putea să te pui de acord cu asociații, colaboratorii și nu este exclus ca în următoarea perioadă să semnezi un contract important, legat de cariera ta.

Horoscop zilnic Leu

Venus în Capricorn îți activează sectorul muncii și te va ajuta să-ți îmbunătățești relațiile cu colegii, dar te va sprijini și în desfășurarea activitățilorastfel încât să ai mai mult spor. Vei dori să muncești de plăcere și acest aspect poate fi problemativ în perioada de retrogradare, când te poți gândi serios a o schimbare de job, dacă nu-ți place ceea ce faci. Tot Venus te va sprijini în schimbarea stilului de viață cu unul mai sănătos și ar trebui să profiți de mersul direct pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară

Venus în Capricorn îți tranzitează întocmai sectorul iubirii și-ți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața sentimentală. Vei fi mai dornic de flirt, vei petrece timp cu copiii și te vei dedica mai mult activităților comune cu persoana iubită care pot să vă reapropie. Activitățile creative și artistice vor fi susținute în perioada următoare.

Horoscop zilnic Balanță

Acest tranzit al lui Venus prin Capricorn îți va canaliza mult atenția asupra casei și familiei, dorindu-ți să rezolvi niște contexte ce țin de acest sector, să petreci mai mult timp cu cei dragi și să-ți îmbunătățești relația cu aceștia. Cum Venus este și guvernatoarea ta, vei simți să-ți acorz mai multă atenție și să te reechilibrezi emoțional.

Horoscop zilnic Scorpion

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, îți va aduce ocazia să-ți consolidezi situația în cuplu, să discuți cu partenerul și să ajungeți la o înțelegere. Este o perioadă favorabilă împăcărilorși dialogului sincer. Pe de altă parte, Venus te va susține în comunicarea cu cei din jurși în negocieri. Ai șansa să discuți contracte, să obții avantajele dorite din parteneriatele pe care le ai sau chiar să semnezi noi acorduri, noi colaborări.

Horoscop zilnic Săgetător

Venus în Capricorn îți va tranzita întocmai sectorul financiar ți-ți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți veniturile. Poți obține bani din activitățile pe care le practici sau poți discuta o mărire de salariu, poate de comision. Unii nativi își pot monetiza cu curaj talentele și pot fi foarte creativi.

Horoscop zilnic Capricorn

Venus îți va activa zodia te vei bucura de un farmec aparte, dar și de ocazia de a aduce îmbunătățiri în viața ta personală. Este o perioadă bună să faci economii, să pui un ban deoparte, dar și să te preocupi de sănătatea ta și de viața ta sentimentală. Dacă vrei să începi noi relații, fă-o până pe 19 decembrie, pentru că în perioada de retrogradare lucrurile nu vor merge prea bine și poți fi dezamăgit.

Horoscop zilnic Vărsător

Venus în Capricorn te va susține să-ți ameliorezi niște simptome, niște probleme de sănătate cronice și ar trebui să faci tot ce este necesar pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și starea generală până pe 19 decembrie, când aceasta va intra în retrogradare. Pe de altă parte, nu este exclus ca pe durata acestui tranzit să ai parte de întâlniri cu foști parteneri sau să te lași copleșit de amintiri și gânduri.

Horoscop zilnic Pești

Venus în Capricorn te poate face mai sociabil, mai deschis către noi anturaje și te susține să-ți îmbunătățești relația cu prietenii. Tot Venus te sprijină să aduci îmbunătățiri unui proiect în care ești implicat și-ți aduce ocazia să-l conduci către succes dacă ești perseverent și răbdător. Pe de altă parte, Venus este planeta care-ți guvernează intimitatea, iar în timpul acestui tranzit îți poateaduce ocazia unei apropieri mai deosebite de un prieten, de o persoană din anturaj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului