Horoscopul zilei de 27 mai 2021. Taurii sunt confuzi sentimental și financiar

Horoscopul zilei de 27 mai 2021. Taurii sunt confuzi sentimental și financiar
Horoscopul zilei de 27 mai 2021. Taurii sunt confuzi sentimental și financiar
Publicat: 27/05/2021, 06:06

Horoscopul zilei de 27 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un careu între Venus, planeta iubirii și a banilor, din zodia Gemeni și Neptun, planeta confuziilor, din Pești. Acest context astrologic aduce multă neclaritate sentimentală, multă visare, ceea ce poate însemna și dezamăgiri sentimentale, dar și iluzii prea mari și așteptări nerealiste de la ceilalți. Pe de altă parte, este multă ceață și în zona financiară și ar trebui avut grijă la acțiunile și deciziile luate în această direcție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 27 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și s-ar putea ca astăzi să te îndoiești de partener sau să te simți nesigur pe sentimentele tale.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la colaboratori și la relațiile profesioanle și nu te grăbi să negociezi și să semnezi contracte sau să iei decizii importante cu urmări profesionale.

Sănătate

S-ar putea să ai multe gânduri care să-ți neliniștească mintea astăzi și să te lași furat de visare. Nu sunt excluse nici insomniile.

Horoscop zilnic Taur – 27 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și careul de astăzi te face foarte confuz în tot ce ține de sectorul sentimental. Poți fi mult prea fantezist și te poți lăsa pradă vulnerabilităților tale sau poți exagera cu declarațiile de dragoste.

Carieră și bani

Este foarte important să eviți cheltuielile astăzi, să ai mai multă grijă la tot ce ține de sectorul financiar pentru că poți fi neatent și te poți păcăli.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să-ți lipsească încrederea în tine, să ai senzația că abilitățile tale, telentele tale nu sunt apreciate de ceilalți.

Horoscop zilnic Gemeni – 27 mai 2021

Dragoste

Venus se află chiar în zodia ta și nu este deloc exclus să te iluzionezi prea tare într-un context sentimental și ulterior să fii dezamăgit.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la reputația ta, la funcția și responsabilitățile profesionale și nu te iluziona prea tare cu privire la ofertele primite sau la dialogurile avute.

Sănătate

Este posibil ca stresul profesional să atingă cote înalte astăzi, de aceea poate ar trebui să încerci să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 27 mai 2021

Dragoste

Trecutul nu-și dă pace, iar astăzi poate fi intens, apăsător și te poate tenta către o pasiune ascunsă. Sunt nativi care ascund secrete și sunt măcinați de acestea.

Carieră și bani

S-ar putea ca unii nativi să decidă că este omentul să spună lucrurilor pe nume, să-și impună principiile și ideile și să evidențieze ce se petrece în spatele cortinei.

Sănătate

Regretele nu te mai ajută cu nimic atâta timp cât ceea ce a fost nu se mai poate schimba. La un moment dat, ai simțit să faci într-un anume fel pentru că ai crezut că este cel mai bine pentru tine. Nu te critica!

Horoscop zilnic Leu – 27 mai 2021

Dragoste

Încearcă ca astăzi să nu le pretinzi nimic prietenilor și nici să nu ai așteptări prea mari de la aceștia pentru a nu fi dezamăgit.

Carieră și bani

O serie de proiecte s-ar putea să-ți aducă pierderi și de aceea azi ar fi de preferat să nu iei de bun tot ce-ți promit asociații.

Sănătate

Profită de ziua de astăzi și ieși cu prietenii sau deconectează-te de la activitățile zilnici cu ajutprul unor pasiuni pe care le ai.

Horoscop zilnic Fecioară – 27 mai 2021

Dragoste

Dacă ai o relație, ai grijă la ceea ce simți pentru că poți avea senzația că ești mințit, înșelat, poți imagina scenarii destul de nerealiste astăzi. Atenție la tensiunile din familie.

Carieră și bani

Nu pune bază în ceea ce-ți promit ceilalți și nici nu merge pe încredere în situațiipe profesioanle, mai ales care-ți vizează funcția. Este multă ceață în carierata și s-ar putea să nu vezi exact direcția de viitor.

Sănătate

Dcaă te simți neiubit și neapreciat astăzi, gândește-te de două ori înainte de a face un reproș. Poate fi totul doar o eroare de perspectivă sau așteptările tale sunt prea mari.

Horoscop zilnic Balanță – 27 mai 2021

Dragoste

Cum Venus este guvernatoarea ta, s-ar putea ca acest careu să te bulverseze destul de mult din punct de vedere sentimental și să nu te lase să vezi realitatea așa cum este. Unii nativi își fac iluzii, în timp ce alții sunt cuprinși de neîncredere.

Carieră și bani

S-ar putea ca atitudinea unr colegi să te supere, să te nemulțumească și să te irite, însă nu uita că nu depinzi de ei pentru a fi bine sau a fi eficient.

Sănătate

Ai tendința de a exagera anumite contexte legate de starea de sănătate, de a amplifica unele stări și asta nu te ajută deloc în recuperarea bunei dispoziții.

Horoscop zilnic Scorpion – 27 mai 2021

Dragoste

Nu prea faci deloc diferența între ce te face fericit și ce te încântă, între iubire și pasiune, așa că s-ar putea să te iluzionezi destul de mult sau, din contră, să fii dezamăgit profund de un context sentimental. Atenție la gelozii în cuplu!

Carieră și bani

Fii cu ochii în patru la contractele pe care le semnezi sau la ofertele de colaborare care ți se propun și evită speculațiile financiare.

Sănătate

Ai tendința de a te distra mai mult decât trebuie, de a te dedica plăcerilor vieții și bucuriilor de moment.

Horoscop zilnic Săgetător – 27 mai 2021

Dragoste

Venus se află în sectorul relațiilor tale și este posibil să ai impresia că partenerul te minte, să te simți trădat emoțional și ar trebui să nu te grăbești în a afce reproșuri.

Carieră și bani

Colaboratorii par nesiguri astăzi sau poate ție nu ți se par de încredere și ar fi de preferat să nu te avânți în semnarea de noi contracte.

Sănătate

Dacă vei continua să muncești prea mult, te poți aștepta la dezechilibre în viața ta. Zona emoțională este destul de vulnerabilă astăzi.

Horoscop zilnic Capricorn – 27 mai 2021

Dragoste

Cum Venus îți guvernează relațiile, s-ar putea ca astăzi să trăiești din propriile tale fantezii, să te lași furat de iluzii și să nu vezi clar realitatea sentimentală. În cuplu poți face declarații mărețe.

Carieră și bani

Nu te grăbi să faci promisiuni și asigură-te că cei din  jur înțeleg ce spui. Sunt posibile tensiuni la locul de muncă cu colegii și fel și fel de neclarități care apar.

Sănătate

S-ar putea să lași deoparte distracția astăzi pentru a te axa pe muncă. Unii nativi pot avea parte de intensificarea unor simptome, iar alții trebuie să aibă grijă la deplasări.

Horoscop zilnic Vărsător – 27 mai 2021

Dragoste

Nu te aventura în relații sentimentale noi și nu te iluziona în privința unei povești aflată la început. Ia totul pas cu pas. Venus este în sectorul tău sentimental și este înconjurată de multă ceață.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la tot ce ține de bani, nu face cheltuieli mari, mai ales pentru a impresiona pe cineva și evită pe cât posibil speculațiile financiare.

Sănătate

Fii mai atent la nevoile tae reale și mai puțin la ceea ce văd sau așteaptă alții de la tine. Sacordă-și atenție și ai grijă de tine.

Horoscop zilnic Pești – 27 mai 2021

Dragoste

Posibil ca unele tensiuni din familie să-ți cam strice ziua. Pe de altă parte, ai tendința de a nu avea încredere în tine, de a te desconsidera sau de a crede că ceilalți îți ascund ceva și asta te poate destabiliza emoțional și dezamăgi.

Carieră și bani

Sunt posibile neînțelegeri cu cei din jur, dificultăți de relaționare și azi ar fi de preferat să ai mai multă grijă la imaginea ta și la ceea ce-ți promit ceilalți.

Sănătate

Încearcă să fii mai atent la ceea ce simți, la ceea ce te doare sau te bucură. Posibil să-ți dai seama de rădăcinile unor traume mai vechi, ascunse.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Ziua în care sute de mii de oameni au ieşit în stradă pentru Regele Mihai