Horoscopul zilei de 26 mai 2021. Lună Plină și Eclipsă totală de Lună în Săgetător

Horoscopul zilei de 26 mai 2021. Lună Plină și Eclipsă totală de Lună în Săgetător
Horoscopul zilei de 17 iulie 2021. Pixabay.com
Publicat: 25/05/2021, 21:05

Horoscopul zilei de 26 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o Lună Plină însoțită de o Eclipsă totală de Lună în zodia Săgetător, eveniment care va aduce ocazia unor conștientizări importante în viața noastră care ne vor determina să renunțăm la principii învechite, la prejudecăți și false convingeri. O serie de filozofii despre viață ni se pot schimba acum, în urma unor evenimente cu impact karmic. Este o Super Lună Plină și dat fiind că este foarte aproape de pământ se va vedea la dimensiuni impresionante, fiind cea mai mare Lună Plină a anului 2021. Are o culoare roșiatică, de aceea se numește și Luna Sângerie, însă Eclipsa de Lună nu va fi vizibilă din România.

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător au impact șase luni de acum înainte și vor fi resimțite mai puternic de cei născuți în zodia Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, în special cei născuți în prima decadă a zodiei, sau care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală în primele grade ale acestor semne.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 26 mai 2021

Dragoste

Este momentul să-ți schimbi niște principii după care te ghidezi și să faci loc unor noi viziuni de viitor, iar acest aspect este valabil și pentru zona sentimentală. Ai susținere să te desprinzi de trecut.

Carieră și bani

Cu adevărat impactul Eclipsei Totale de Lună din Săgetător va fi resimțit în zona convingerilor de viață, a mentalităților. Vei avea de depășit frici și angoase care-ți inhibă evoluția și progresul profesional. Nu te avânta în negocieri astăzi.

Sănătate

Azi ai mai multă grijă la deplasări, în special dacă ești la volan pentru că-ți poți pierde atenția.

Horoscop zilnic Taur – 26 mai 2021

Dragoste

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător va avea impact asupra vieții tale intime. Este momentul să te debarasezi de preconcepții sau de o relație toxică, ascunsă.

Carieră și bani

Această eclipsă va avea impact și asupra sectorului tău financiar și este momentul să vezi pe unde pierzi bani sau cum îți pierzi reursele astfel încât nu reușești să te bucuri de confortul financiar dorit. Poți începe să câștigi bani cu ajutorul altora.

Sănătate

Este foarte probabil să te lupți acum cu o serie de frici și angoase menite să te facă să conștientizezi că este nevoie să le lași în spate. Tot ce este nociv, toxic în viața ta, inclusiv un obicei, o dependență, chiar și emoțională, poate fi lăsat în spate acum.

Horoscop zilnic Gemeni – 26 mai 2021

Dragoste

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător te impactează în sectorul relațiilor și s-ar putea să închei acele legături care nu mai funcționează de ceva vreme. Este posibil să vezi cu alți ochi relația, căsnicia în care te afli.

Carieră și bani

Eclipsa poate aduce unele răsturnări de situație și legate de un contract, de o colaborare. Poți culege roadele sau poți pune punct unei asocieri.

Sănătate

Dat fiind că Soarele este în zodia ta și se opune Lunii, vei resimți destul de intens la nivel de ego, de personalitate această lunație. Te preocupă foarte mult imaginea ta și felul în care alții te văd, de aceea nu este exclus să faci chiar și o schimbare de look.

Horoscop zilnic Rac – 26 mai 2021

Dragoste

.

Carieră și bani

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător îți oferă ocazia să conștientizezi ce nu funcționează la locul de muncă și ce trebuie să schimbi. Este posibil să fie vorba nu doar de program, ci și de jobul în sine. Sunt nativi care conștientizează că nu sunt mulțumiți cu ceea ce fac.

Sănătate

Impactul eclipsei va fi resimțit puternic în zona sănătății, mai ales că Luna este guvernatoarea ta. Este momentul să faci acele schimbări legate de stil de viață și de rutină care să-ți ofere mai mut timp liber pentru tine și nevoie tale. Nativii care se confruntă cu afecțiuni pot descoperi care este cauza spirituală a problemei. Odihnește-te mai mult astăzi.

Horoscop zilnic Leu – 26 mai 2021

Dragoste

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător se formează în sectorul iubirii tale și pot aduce ocazia unor noi viziuni sentimentale și legate de copii, de maternitate/paternitate. Aspectul poate aduce încheierea unei aventuri, dar și o nouă poveste de dragoste.

Carieră și bani

Eclipsa te stimulează foarte mult să-ți pui creativitatea la muncă și poți acum să depășești niște bariere care te inhibau în afirmare.

Sănătate

Soarele, guvernatorul tău, este implicat în această eclipsă, prin opoziție cu Luna, prin urmare vei resimți puternic lunația și-ți poți pune mai multe întrebări despre tine și cei din jur. Profită de moment și dedică-te hobby-urilor tale. Posibil să faci artă dintr-o pasiune.

Horoscop zilnic Fecioară – 26 mai 2021

Dragoste

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător poate aduce evenimente neprevăzute care țin de casă și familie. Unii nativi pot decide să-și schimbe locuința, să o renoveze sau să-și cumpere o casă.

Carieră și bani

Soarele, cel care se opune Lunii în faza de Lună Plină, este în sectorul carierei tale și nu este exclus ca aceea mutare să vnă în urma primirii unei noi oferte profesionale. Azi nu te grăbi în decizii legate de carieră.

Sănătate

Starea emoțională este impactată de Eclipsa de Lună și poți avea conștietizări legate de trecut, de copilăria ta, poți dizolva o serie de traume emoționale.

Horoscop zilnic Balanță – 26 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să primești niște mesaje, vești, informații care să te ia prin surprindere. Totodată, sunt secrete pe care le poți divulga acum.

Carieră și bani

Indiferent de ceea ce ajunge la urechea ta, verifică din mai multe surse. Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător te stimulează să cauți răspunsuri, să pui întrebări, să explorezi, să te documentezi sau poate să înveți ceva nou.

Sănătate

Evită să călătorești astăzi sau dacă trebuie să o faci, atunci fii mai atent la tot ce se petrece în jurul tău, să te asigură că ai toate actele necesare deplasării.

Horoscop zilnic Scorpion – 26 mai 2021

Dragoste

Ai tendința de a te lăsa furat de visare, de o pasiune puternică, însă evită relațiile extraconjugale pentru că mai târziu poți să regreți infidelitățile.

Carieră și bani

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător se petrec în sectorul tău financiar și pot aduce culegerea unor roade financiare sau schimbarea unor convingeri vizavi de modul în care-ți câștigi și administrezi bani. Unii nativi pot pierde o sursă de venit pentru a câștiga alta.

Sănătate

Nu te lăsa acaparat de frici, angoase și alte dependențe. Analizează mai mult ce talente ai și cum poți face să le transformi în ceva mai mult, de exemplu într-o sursă de venit.

Horoscop zilnic Săgetător – 26 mai 2021

Dragoste

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună se petrec în zodia ta și îți aduc ocazia unor conștientizări importante despre viața ta personală. S-ar putea ca cineva drag să-ți facă un reproș și situația să contribuie la schimbarea ta și la îmbunătățirea atitudinii față de tine însuți.

Carieră și bani

Azi nu te grăbi să semnezi contracte profesionale sau să vii cu verdicte în cazul unor relații cu colaboratorii mai tensionate.

Sănătate

Cu cât vei face o autoanaliză mai profundă, cu atât vei descoperi că trebuie să schimbi multe la tine. Poți resimți destul de puternic la nivel emoțional această lunație.

Horoscop zilnic Capricorn – 26 mai 2021

Dragoste

Eclipsa se petrece pe o casă a trecutului și oferă ocazia multor nativi să se desprindă de trecut și de o relație toxică, karmică.

Carieră și bani

Azi evită să iei decizii legate de locul de muncă și fii mai atent cum te porți cu colegii sau cu angajații, dacă este în această postură.

Sănătate

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător îți atrage atenția că trebuie să ai mai multă grijă la sănătate și să te odihnești mai mult. Poți renunța acum la vicii și obiceiuri care-ți fac rău.

Horoscop zilnic Vărsător – 26 mai 2021

Dragoste

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător îți oferă ocazia să vezi adevărata față a unor persoane din anturaj, să vezi dacă prietenii îți sunt, într-adevăr, prieteni. Poți fi surprins să vezi că cei noi intrați în viața ta nu sunt așa cum credeai, inclusiv dacă este vorba de o poveste nouă de iubire.

Carieră și bani

Eclipsa îți aduce ocazia să culegi roadele unor proiecte de grup și să le închei sau îți poate aduce noi idei care să te stimuleze să-ți pui în practică mai ușor niște planuri de viitor pe care le ai.

Sănătate

S-ar putea să ai impresia că nu-ți ajunge timpul liber și că nu te poți relaxa, iar dacă simți asta, atunci încearcă să-ți reorganizezi programul astfel încât să acorzi atenție și pasiunilor tale.

Horoscop zilnic Pești – 26 mai 2021

Dragoste

Azi încearcă să petreci timp și cu familia pentru că cei dragi s-ar putea să vină cu reproșuri. Posibile situații neprevăzute legate de casă sau familie.

Carieră și bani

Lună Plină și Eclipsa totală de Lună din zodia Săgetător se petrece în sectorul carierei și poate aduce ocazia culegerii unor roade profesionale, dar poți avea și revelații care să te ajute să-ți dai seama dacă ești sau nu pe direcția profesională dorită sau ce trebuie să faci pentru a-ți atinge țelurile.

Sănătate

Starea emoțională este destul de intensă și pot fi nativi care acum se vor gândi mai mult la imaginea lor, la modul în care sunt percepuți de ceilalți. Sunt și Pești care sunt frământați de trecut și de traume din copilărie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Solistul celebru care s-a VINDECAT de cancer! A fost la un pas de moarte, dar...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii