VIDEO | Horoscopul zilei de 3 februarie 2022. „Taurii” se bucură de succes

Publicat: 03/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 3 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte, din zodia Capricorn formează un sextil cu Jupiter din Pești, aspect benefic care oferă energie și entuziasm acțiunilor noastre. Intuiția ne ajută să ne punem în practică ceea ce ne dorim și dăm dovadă de mult curaj și ambiție pentru a ne materializa idealurile și a da o formă concretă unui vis.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Contextul astrologic te susține foarte mult să te afirmi profesional, să ieși în față și pot veni oportunități în acest sens. Ai totuși grijă să nu exagerezi cu ambițiile și să faci gafe de imagine. Oricum, ai curaj și nergie să te îndrepți către obiectivele tale.

Horoscop zilnic Taur

Dacă moralitatea și corectitudinea te-au îndrumat până acum, atunci te poți bucura de recunoaștere și de aprecierea celor din jur. Dai sfaturi bune și câștigi popularitate. Ai curaj să ieși în față cu un proiect la care ai muncit și te poți bucura de succes. Este un moment perfect pentru stabilirea unei călătorii.

Horoscop zilnic Gemeni

Sextilul din aceste zile îți oferă curajul necesar să renunți la ceva ce ți-a adus mai degrabă pierderei decât câștiguri. Sunt nativi care fac o investiție curajoasă, însă de preferat ar fi să nu-și asume riscuri prea mari.

Horoscop zilnic Rac

Te bucuri de susținerea astrelor în orice context relațional, fie că este vorba de partenerul de viață, fie de partenerii profesionali. Sunt nativi care încep o nouă relație, dar și nativi care își consolidează actuala relație sau nativi care negociază un contract.

Horoscop zilnic Leu

Ai parte de energie și spor în toate activitățile profesionale întreprinse, și nu numai. Reușești să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus și asta te bucură. Unii nativi au chiar curajul necesar să facă o schimbare de job. Starea de spirit este bună și sănătatea deopotrivă.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul zilei te susține în plan relațional și sentimental. În cuplu ești mai expresiv cu sentimentele tale, iar dacă ești singur ai toate șansele să începi o nouă poveste de dragoste. Ai curaj să faci ce-ți place și asta te aduce aproape de persoane care te susțin.

Horoscop zilnic Balanță

Ai energie cât cuprinde pentru a te ocupa de casă, fie de curățenie, de redecorare, de mutare sau renovare. La locul de muncă te impui și faci ceea ce îți place cu mai multă pasiune. Poți reuși să negociezi la job ceva în favoarea ta. Starea de sănătate este bună, dar nu te suprasolicita.

Horoscop zilnic Scorpion

Cuvintele și încrederea pe care o ai în tine te ajută foarte mult să obții ceea ce-ți dorești zilele acestea. Ai susținere în negocieri, dar și dacă vrei să cucerești pe cineva și să dai naștere unei povești de dragoste. Te bucuri mai mult de viață, ai chef de distracții, iar creativitatea și talentele pot pune pe roate un proiect.

Horoscop zilnic Săgetător

Zilele acestea ai niște șanse de câștig și poți primi o sumă de bani care părea că nu-ți mai intră în conturi. Pe de altă parte, este foarte probabil să faci niște cheltuieli pentru casă sau pentru familie, însă nu exagera.

Horoscop zilnic Capricorn

Marte este în semnul tău și cum este amplificat de Jupiter, fără îndoială că te bucuri de vitalitate, energie și rezistență la stres. Ai mai mult curaj și ai ambiția necesară să preiei frâiele într-un dialog. Poți obține mai ușor ceea ce-ți doresc, inclusiv într-o negociere.

Horoscop zilnic Vărsător

Dacă până acum temerile tale te-au ținut în loc, zilele acestea vei avea o determinare interioară mare pentru a spune stop trecutului. Ai curaj și mai multă încredere în tine să-ți pui în lumină niște talente și abilități. Te poți detașa de ceva sau de cineva cu care nu mai rezonezi.

Horoscop zilnic Pești

Jupiter este în zodia ta și din poziția de guvernator te susține foarte mult să faci pași în evoluția ta profesională sau personală. Persoane din anturaj te ajută. Ai șansa să demarezi un proiect și să aibă succes. Și tu te vei bucura de popularitate. Este momentul cel mai bun pentru a-ți construi planuri de viitor durabile.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață