Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2022

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2022
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 29/01/2022, 16:59
Actualizat: 29/01/2022, 17:01

Horoscopul lunii februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2022 se anunță mult mai liniștită decât cea anterioară. Pe data de 4 februarie Mercur își reia mersul direct și astfel nu mai avem planete în mers retrograd pe cer.

Faptul că Mercur iese din retrogradare în Capricorn, acolo unde se află și Venus, de asemenea, revenită în mers direct, ne ajută foarte mult să ne stabilim obiective clare și să ne construim strategii pentru a le atinge.

Din data de 14 februarie, Mercur reintră în Vărsător și vom începe să gândim într-o manieră originală și asta ne va ajuta să ne facem planuri de viitor.

Pe data de 1 februarie avem o Lună Nouă în zodia Vărsător, moment important care aduce surprize și răsturnări de situație în viața noastră.

Pe de altă parte, pe 16 februarie se formează o Lună Plină în zodia Leu, care anunță că anumite situații din viața noastră au ajuns la maturitate. Vom culege roadele și vom încheia acel capitol.

Pe 18 februarie, Soarele intră în zodia Pești și luna se încheie într-o energie mai domoală și blândă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Berbec

Dragoste

Ai șansa să ajungi la înțelegeri mai ușor cu partenerul de viață și să vă consolidați relația. Ai mare nevoie să fii apeciat luna aceasta, așa că nu te sfii să ceri mai multă atenție din partea jumătății tale. Este o perioadă bună pentru cereri în căsătorie și schimbarea statutului social. Dacă ești singur, poți începe noi povești de iubire care se vor dovedi a fi de viitor.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional este luna ta, așa că profită să ieși în față și să te afirmi. Nu te teme să preiei noi responsabilități și să le demonstrezi tuturor capacitățile tale. Pot veni șanse de avansare, dar trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare ca să-ți atingi obiectivele. Toate aceste demersuri inițiate acum îți pot aduce și creșteri financiare.

Sănătate

Stresul profesional îți poate pune niște piedici luna aceasta, așa că încearcă să te odihnești mai mult. Ai tendința de a te preocupa de sănătatea altora și astfel să o neglijezi pe a ta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Taur

Dragoste

Ai susținerea astrtelor să-ți consolidezi niște pricipii de viață, niște convingeri sentimentale și astfel să iei niște decizii în cunoștință de cauză. Este o lună bună să vezi dacă orizonturile tale corespund cu ale partenerului, dacă împărtășiți aceleași viziuni și credințe. Cei singuri pot fi atrași de persoane cu experiență, înțelepte, mature sau care se află în străinătate sau sunt de altă naționalitate.

Carieră și Bani

Încă din prima zi a lunii ai toate șansele să fac progrese profesionale. Ai susținerea Lunii Noi care se formează în sectorul carierei tale să faci schibări importante. Pot veni situații neașteptate, care te pot scoate din zona de confort și te pot forța să te afirmi. Este o perioadă bună pentru studiu, pentru obținerea unei diplome sau pentru folosirea ei.

Sănătate

Poți pleca în călătorii luna aceasta, iar acest aspecct te va stimula puternic, te ajuta să te revigorezi, mai ales că deja simți îmbunătățirile aduse de ieșirea din retrogradare a lui Venus, guvernatoarea ta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Dacă până acum nu te-ai confruntat cu aflarea unor secrete, cu obiceiurile toxice ale partenerului sau cu fel și fel de dedesupturi relaționale, luna aceasta cu siguranță nu mai scapi. S-ar putea ca tot ce afli să te ajute să iei o decizie importantă în plan relațional. Se pot încheia aventurile, relațiile toxice, relațiile conduse de dependențe emoțional-financiare. Atenție la tendința de victimizare!

Carieră și Bani

O serie de situații financiare se pot debloca luna aceasta. De exemplu, poți reuși să obții un credit sau să faci o investiție importantă. Totuși, fii atent la investițiile pe care le faci împreună cu alții și la bunurile comune pe care le ai cu alții.

Sănătate

Luna aceasta ai grijă la problemele de ordin ginecologic, sexual, dar și la vicii și dependențe care se pot amplifica, dar de care poți scăpa.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Rac

Dragoste

Se încheie toate retrogradările din sectorul relațiilor tale și te poți aștepta la o îmbunătățire a situației în cuplu. Se pot purta discuții importante cu partenerul, se pot lua decizii, se pot trage concluzii și chiar se pot încheia relații nefuncționale. Este o perioadă bună și pentru cei singuri care vor să înceapă o relație. Nu aștepta, însă ca celălalt să facă primul pas.

Carieră și Bani

S-ar putea să ai parte de niște situații absolut neprevăzute în zona financiară, mai ales dacă aștepți bani de la alții sau ești dependent de resursele altora. Unii Raci pot pierde o sursă de venit.

Sănătate

Încearcă să-ți conservi mai mult energia și să te odihnești corespunzător. În preajma lunațiilor, dat fiind că Luna este planeta care te conduce, s-ar putea să fii mai agitat și să te confrunți cu insomnii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Leu

Dragoste

Luna februarie vine cu două momente importante pentru tine în ceea ce privește relația de cuplu. Luna Nouă, care poate aduce schimbări bruște și neașteptate în cuplu, și Luna Plină din zodia ta care te poate stimula să pui punct unui context care nu te face fericit. Altfel, în cuplurile trainice, este o perioadă bună pentru a urca o nouă treaptă.

Carieră și  Bani

Ești destul de tracasat la locul de muncă și te simți copleșit de sarcini și cerințe. S-ar putea să simți nevoia de a face niște schimbări, mai ales dacă nu lucrezi cu plăcere. Oricum, vei avea mai mult spor decât până acum, dar și determinarea să-ți cauți un job mai bun.

Sănătate

Luna Plină poate fi resimțită intens, mai ales că se petrece în zodia ta. Încearcă să-ți schimbi stilul de viață, alimentația, să începi o dietă, să faci mai mult sport. Ai nevoie de o rutină mai sănătoasă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Sectorul tău sentimental este plin de planete, dar cel puțin acestea nu mai sunt retrograde. Acest context te ajută să te exprimi mai ușor, să-ți recapeți bucuria de a trăi și să începi să te simți mai bine, să cauți să fii fericit. Cei singuri se pot îndrăgosti, pot cuceri mai ușor, sunt senzuali și îndrăzneți. Cei care sunt parte a unei relații se pot bucura mai mult de compania partenerului, se pot răsfăța și bucura de plăceri și distracții împreună. Unii nativi discută despre posibilitatea de a deveni părinți.

Carieră și Bani

Luna Nouă poate aduce noi începuturi legate de program, de sarcini și chiar un noi job. Ești mult mai creativ la locul de muncă și-ți pui talentele în evidență, aspect care te ajută să te faci remarcat. Sunt nativi care-și transformă pasiunile în activități din care pot să scoată bani.

Sănătate

Nevoia de a-ți schimba stilul de viață și de a-ți îmbunătăți sănătatea este mare, așa că profită de energia Lunii Noi pentru a face aceste schimbări. Este un moment bun să înceapi o dietă, să renunți la ceva nociv și să te preocupi mai mult de sănătatea ta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Balanță

Dragoste

Pe de o parte, în relația cu familia se reașterne cât de cât armonia, iar pe de altă parte, dacă ești singur, te poți îndrăgosti. Ai șansa să treci peste o traumă emoțională și să faci pace cu trecutul. Luna Nouă poate aduce unele surpize în plan sentimental sau în relația cu copiii. Unii nativi pot decide să devină părinți sau duc relația cu copiii la nivelul următor.

Carieră și Bani

Tentația de a-ți schimba locul de muncă este foarte mare în prima parte a lunii februarie. Totodată, Luna Plină ste momentul în care poți culege niște roade ale unor proiecte, asocieri. Pe de altă parte, nu este exclus să renunți la niște planuri care simți că nu au viitor.

Sănătate

Starea emoțională se echilibrează și asta te ajută să ai și o stare de spirit sau o stare de sănătate mai bună. Ocupă-te mai mult de casă, de redecorare și reorganizare și vei vedea că te vei simți bine și pe interior.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Luna acaesta nu vei mai simți că vorbești singur și în zadar. Comunicarea cu partenerul se va îmbunătăți și vei avea ocazia să lămurești multe situații care au fost neclare. Neîncrederea în partener se disipă și poți lua decizii importante vizavi de relația ta.

Carieră și Bani

Poți face negocieri importante luna aceasta și te poți bucura de înțelegere mai multă din partea celor cu care desfășori activități profesionale. În plus, poți rezolva situații ce țin de acte și poți obține aprobări. Mintea ta se va limpezi și nu este exclus ca unii nativi să pună punct unui job care-i acaparează.

Sănătate

Fă mai multă mișcare luna aceasta și încearcă să ții stresul sub control. S-ar putea să devii mai agitat pe alocuri și să te cerți cu cei din jur. Odihnește-te, dar mai ales relaxează-te mental.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Dacă te atrage o persoană, ai grijă să nu încerci să-i cumperi atenția. Mercur va reveni în mers direct și cum îți guvernează relațiile, te va ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea în cuplu. După jumătatea lunii poți chiar ajunge la concluzii comune cu partenerul și poți lua decizii vizavi de relația ta.

Carieră și Bani

Te bucuri de o îmbunătățire considerabilă a situației financiare. Fie găsești soluții de creștere a veniturilor, fie o sumă de bani care întârzia să ajungă va intra în conturi. În plus, faptul că-ți recapeți încrederea în tine te ajută să-ți pui mai mult în valoare talentele și să le monetizezi. Încearcă să-ți organizezi mai atent cheltuielile.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă încearcă să fii mai atent la ce mănânci. Dacă vrei să începi o cură de slăbire/îngrășare, acum ai susținerea astrelor să o faci.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Venus este în mers direct în zodia ta și cum este planeta responsabilă cu starea ta afectivă, te poți aștepta la o îmbunătățire a vieții sentimentală. Dacă ești singur, poți cuceri pe cine-ți place, mai ales că ai o carismă aparte luna aceasta și toate cuvintele la tine.

Carieră și Bani

Și profesional se mai detensionează situația și te poți îndrepta cu pași mai repezi către atingerea unui obiectiv. Luna Nouă și Luna Plină se petrec în sectoare financiare și pot aduce ocazia unor câștiguri. Ceva se schimbă în modul în care îți câștigi banii sau legat de cum îi administrezi. O sumă de bani neașteptată poate intra în conturile tale.

Sănătate

Faptul că planetele Venus și Marte își încheie retrogradarea în zodia ta este fără îndoială important. Starea de spirit și starea de sănătate se îmbunătățesc și ai șansa de a face ceva pentru tine. Poate îți schimbi înfățișarea, poate faci sport. Oricum, este nevoie să te pui pe primul loc și să te apreciezi și iubești mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Dacă trecutul te-a bântuit până acum, în februarie ai șansa să-l vindeci și să-l depășești. Încearcă să nu te mai sacrifici pentru alții, să nu mai joci rolul victimei și să te debarasezi de tot ce este toxic. Luna Plină se va petrece în sectorul relațiilor și poate aduce încheierea unei relații sau a unei etape dintr-o relație.

Carieră și Bani

Simți nevoia unei schimbări în viața ta, dar cel mai probabil nu știi de unde să începi. Preocuparea excesivă pentru familie poate face să apară un dezechilibru profesional. S-ar putea să nu te concetrezi la fel de bine pe ceea ce ai de făcut și eficiența ta să scadă. Nu te suprasolicita și fă totul cu răbdare.

Sănătate

Sectorul sănătății tale este plin de planete și s-ar putea ca dincolo de stres și oboseală, să intervină și stări anxioase, iar insomniile să-și spună cuvântul. Este momentul să înceapi o dietă, un tratament, să schimbi ceva în stilul de viață sau să cauți remedii la problemele cu care se confruntă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Pești

Dragoste

Cu Mercur în mers direct, dat fiind că este guvernatorul relațiilor tale, poți simți o îmbunătățire a vieții de cuplu. Confuziile de până acum, neclaritățile și nemulțumirile pot fi discutate și poți ajunge la o cale de mijloc cu partenerul. Cei siguri pot fi atrași de persoane din anturaj.

Carieră și Bani

Luna Plină se petrece în sectorul muncii tale și te poate stimula să închei ceva. Unii nativi pot culege roadele muncii lor și pot trece la alt nivel la job, în timp ce alții pot renunța la actualul loc de muncă pentru unul mai bun. Un proiect personal sau în care ești implicat se bucură de succes și popularitate.

Sănătate

Luna Nouă și Luna Plină se petrec pe axele sănătății și s-ar putea să ai parte de unele teste și simptome mai neplăcute, mai ales dacă ai lăsat netratate afecțiuni. Este momentul să schimbi rutina zilnică și să aduci îmbunătățiri stilului de viață. Odihnește-te mai mult și evită stresul.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”