Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte activează zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte activează zodia Gemeni
Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte activează zodia Gemeni
Publicat: 04/03/2021, 06:21

Horoscopul zilei de 4 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte, planeta acțiunii, intră astăzi în zodia Gemeni, zodie pe care o va tranzita până pe data de 23 aprilie 2021. Este un tranzit care se petrece o dată la aproximativ doi ani, prin urmare va trebui să profităm din plin de el. Cât timp Marte va tranzita Gemenii ne va face mai vorbăreți, mai iuți la minte, va crește pofta de comunicare și socializare, pofta de activități intelectuale, iar ideile nu ne vor lipsi. Totodată, putem fi destul de direcți în exprimare, necântărind suficient ceea ce spunem sau lăsându-ne pradă superficialității, motiv pentru care trebuie să fim mai atenți la deciziile pe care le luăm. Nici în deplasări nu va trebui să ne grăbim și nici în a da verdicte.

Pe de altă parte, Marte este și planeta dorinței și a pasiunii, iar acest tranzit ne va face mai dornici de flirt, dar și mai atrași de persoanele sapiosexuale, acele persoane care ne cuceresc prin inteligența lor.

Cele mai avantajate zodii de acest tranzit al lui Marte prin Gemeni sunt cele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), dar și cele de foc (Berbec, Leu, Săgetător).

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 4 martie 2021

Dragoste

Marte este chiar guvernatorul tău, iar acest tranzit te va predispune mai mult la flirt și voie bună. O să ai cuvintele potrivite dacă-ți dorești să cucerești pe cineva și poți fi mai atras de persoane cu o inteligență aparte, cu care să poți dezbate subiecte mai puțin comune.

Carieră și bani

Comunicarea va fi atuul tău pe toată perioda cu Marte în tranzit prin Gemeni. Vei avea argumentele necesare unor negocieri profitabile, vei fi susținut să înveți, să dai examene, în ședințe, interviuri, discursuri publice și tot ce ține de exprimarea ideilor, idei care nu-ți vor lipsi deloc. Dă dovadă de mai multă înțelepciune în luarea deciziilor.

Sănătate

Ar fi de preferat să nu te grăbești dacă te urci la volan și să nu sari la harță din orice pentru că există și posibilitatea ca unii nativi să fie mai agitați la nivel mental.

Horoscop zilnic Taur – 4 martie 2021

Dragoste

Marte este guvernator al relațiilor tale, iar acest tranzit te poate ajuta într-o oarecare măsură să-ți dai seama cât ești de valoros în fața partenerului și dacă relația voatsră este sinceră sau bazată pe interese financiare sau de altă natură, mai ales că discuțiile despre bani pot să apară în cuplu.

Carieră și bani

Marte în tranzit prin Gemeni îți va activa dorința de a câștiga bani pentru că îți va traversa întocmai sectorul financiar. Vei fi mai determinat să găsești soluții pentru a-ți îmbunătăți veniturile și ideile financiare nu-ți vor lipsi.

Sănătate

Este o perioadă foarte bună să te oprești din ceea ce faci și să fii mai atent la talentele și abilitățile cu care ai fost înzestrat. Pe lângă faptul că le poți monetiza mai ușor acum, dacă le vei pune în valoare, starea de spitit ți se va îmbunătăți remarcabil.

Horoscop zilnic Gemeni – 4 martie 2021

Dragoste

Cu Marte în tranzit prin zodia ta te poți preocupa mai mult de viața personală, de dorințele tale, de ceea ce vrei să faci de multă vreme, dar n-ai avut fie energia, fie motivația necasare.

Carieră și bani

Determinarea este cuvântul cheie al lui Marte, așa că până pe 23 aprilie poți avea mai mult curaj să faci ceea ce nu ai făcut până acum la locul de muncă, dat fiind că Marte este planeta care-ți guvernează acest sector. Vei reuși să iei unele decizii, să-ți eficientizezi activitatea.

Sănătate

Marte în tranzit prin zodia ta îți aduce energie, vitalitate, poftă de viață, însă ține cont că există și posibilitatea surmenajului psihic, mai ales dacă nu-i folosești constructiv energia. Evită stresul și suprasolicitarea.

Horoscop zilnic Rac – 4 martie 2021

Dragoste

Cu Marte în tranzit prin Gemeni s-ar putea ca unele secrete legate de viața sentimentală să iasă la suprafață, dat fiind că Marte îți guvernează sectorul iubirii. Poți fi mai atras de aventuri ascunse, dar poți avea și incredibila putere interioară să pui punct unei relații exatrconjugale sau toxice pentru tine.

Carieră și bani

Acest tranzit te poate ajuta să te canalizezi mai mult pe proiectele tale personale decât pe proiectele de grup, și chiar ar trebui să faci asta.

Sănătate

Marte în tranzit prin Gemeni îți activează sectorul sănătății și s-ar putea să iasă la suprafață o serie de vicii, de simptome mai vechi sau unele afecțiuni cronice să se manifeste mai puternic. Evită stresul, epuizarea psihică, stările de nervozitate și ai grijă la insomnii.

Horoscop zilnic Leu – 4 martie 2021

Dragoste

Marte în tranzit prin Gemeni te va determina să ieși mai mult în lume, să-ți reactivezi viața socială, iar pentru cei singuri poate fi un tranzit benefic prin prisma faptului că vor cunoaște persoane noi și pot lega noi relații.

Carieră și bani

Până de 23 aprilie vei avea șansa grație acestui tranzit să te preocupi mai mult de proiectele în care ești implicat, să cauți noi asocieri, să te promovezi mai mult, așa că profită din plin.

Sănătate

Cum Marte îți guvernează principiile, dar și starea emoțională, s-ar putea să trăiești un conflict interior care să te forțeze să-ți ridici multe semne de întrebare, pe ideea am făcut sau nu corect, am ales sau nu ce trebuie.

Horoscop zilnic Fecioară – 4 martie 2021

Dragoste

Marte este planeta care-și guverneazpintimitatea și acest tranzit te-ar putea face mai declarativ în intimitate, mai dornic să spui ce vrei și ce simți.

Carieră și bani

Marte în tranzit prin Gemeni îți va activa chiar sectorul carierei așa că pentru tine va urma o perioadă în care vei fi foarte determina să te afirmi și-ți vei consuma multă energie pentru a-ți atinge niște obiective profesionale. Toată această determinare poate aduce o nouă funcție, un nou statut, iar în unele cazuri poate aduce acel curaj necesar pentru a-ți schimba direcția în carieră.

Sănătate

Va trebui să ai grijă ca toată agitația profesională să nu-ți afecteze starea de sănătate. Să încerci să-ți echilibrezi timpul petrecut la munca cu timpul petrecut relaxându-te.

Horoscop zilnic Balanță – 4 martie 2021

Dragoste

Marte este planeta care-ți guvernează sectorul relațiilor, așa că în perioada următoare, dincolo de faptul că te vor atrage parteneri cu care ai ce discuta, care te incită la nivel intelectual, vei avea ocazia, dacă ești parte a unui cuplu, să discuți cu partenerul despre idealurile de viitor, să vă faceți planuri împreună.

Carieră și bani

Cu Marte în tranzit prin Gemeni vei fi mai interesat de activitățile intelectuale, de studiu și de explorarea unor noi domenii. Mulți nativi vor dori să se înscrie la studii, să obțină diplome, să-și dezvolte noi abilități care să-i ajute profesional.

Sănătate

S-ar putea ca în perioada următoare să fii mai dornic de călătorii, de aventură intelectuală, de explorearea unor noi culturi și religii.

Horoscop zilnic Scorpion – 4 martie 2021

Dragoste

Marte este chiar guvernatorul tău, iar acest tranzit îîți poate trezi apetitul sexual, îl poate exagerba și conduce la extrem, deci ai grijă să nu devii gelos.

Carieră și bani

Marte în tranzit prin Gemeni te va ajuta să te folosești de resursele altora pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Te poți preocupa mai mult ca de obicei de tot ce ține de taxe, impozite, credite, moșteniri, litigii.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă să te debarasezi de frici, de angoase, fie legate de pierderea cuiva, fie de de pierderea a ceva.

Horoscop zilnic Săgetător – 4 martie 2021

Dragoste

Marte în tranzit prin Gemeni îți va activa chiar sectorul relațiilor și te va susține să-ți energizezi viața de cuplu. Există determinare mai mare în cazul nativilor singuri de a lega relații, iar în cuplu va trebui să ai grijă să nu devii conflictual din dorința de a-ți satisface partenerul.

Carieră și bani

Tot Marte în tranzit prin Gemeni te va susține în legarea de noi parteneriate de afaceri, noi colaborări și poți fi mai determinat să lupți pentru obținerea unor noi contracte.

Sănătate

Marte este guvernator al subconștientului tău, iar acest tranzit te poate ajuta să-ți pui ordine în idei și gânduri. Chiar dacă nu o vei face de bunăvoie, ceva te va determina să-ți analizezi mai mult trecutul, viața, relațiile.

Horoscop zilnic Capricorn – 4 martie 2021

Dragoste

Este o perioadă în care va trebui să acorzi mai multă atenție prietenilor și să încerci să nu joci totul pe o carte în relația cu aceștia.

Carieră și bani

Marte în tranzit prin Gemeni te va susține să-ți efic ientizezi activitățile la locul de muncă, îți va aduce multă energie în acest sens, dar te poate face și mai irascibil cu colegii. Poți avea idei bune despre cum să faci lucrurile să meargă.

Sănătate

Tot acest tranzit are legătură și cu sănătatea ta și va trebui să eviți să te suprasoliciți profesional. Ai această tebdință în această perioadă. Folosită constructiv, energia lui Marte în tranzit prin Gemeni te poate stimula să te apuci de sport sau de o dietă, să-ți schimbi stilul de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – 4 martie 2021

Dragoste

Marte în tranzit prin Gemeni îți activează chiar sectorul iubirii, așa că dorința, pasiunea vor fi la cote înalte. Vei simți nevoia de a cuceri, de a începe noi relații, vei flirta cu ușurință, iar dacă ești parte a unui cuplu te poți axa mai mult pe activități cmune cu partenerul de viață. Vă puteți redescoperi prin hobby-urile voastre și astfel alungați monotonia.

Carieră și bani

Marte te va stimula în zona creativității, așa că poți da un curs nou unor creații artistice sau poate transformi un hobby în ceva mai mult.

Sănătate

Până pe 23 aprilie te bucuri de chef de viață, de aventură, vei canaliza mai multă energie către activitățile care te fac, cu adevărat, fericit.

Horoscop zilnic Pești – 4 martie 2021

Dragoste

Marte în tranzit prin Gemeni va cere o mai mare atenție asupra familiei, acordarea unui mai mare interes față de locuință, de sarcinile și activitățile gospodărești. Deși simți să petreci timp cu familia, s-ar putea să intri mai ușor în conflicte cu cei dragi.

Carieră și bani

Marte îți guvernează sectorul financiar și îți poate aduce idei financiare destul de bune în această perioadă, dar nu te grăbi să le pui în aplicare fără a le analiza suficient.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar nu ar strica să te odihnești mai mult și să lași gândurile deoparte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...