Horoscopul zilei de duminică, 9 octombrie 2022. „Scorpionii”, mai atenți la oportunitățile de carieră ce se ivesc

Publicat: 09/10/2022, 06:00
Actualizat: 09/10/2022, 07:25

Luna plină ne permite să ne onorăm nevoile emoționale și să e punem înaintea celorlalți. Suntem deschiși la comunicare și încercăm să ne refacem relațiile cu cei apropiați. Trebuie doar să fim cu mintea deschisă și să comunicăm direct.

BERBEC

Luna plină ajută la stabilirea intențiilor în jurul vieții tale amoroase, care te vor afecta în următorii ani. Chiar dacă te simți singur, evită tentația de a te întoarce în trecut, deoarece confortul pe care îl simți va fi trecător și, în cele din urmă, poate sta în calea fericirii tale.

TAUR

Primești ajutor de unde nici nu te aștepți. Vei simți că norocul îți surâde. Astăzi, este favorizată o călătorie în interes de afaceri sau una profesională. Poți aduce schimbări pozitive asupra ta și a celor din jur, datorită stării tale de bine și energiei cu care te implici în toate.

GEMENI

Această zi îți sporește farmecul și curiozitatea. Mintea ta este foarte activă, însă această energie poate fi puțin suprastimulatoare pentru unii, așa că ai grijă și încearcă să mai iei câte o pauză. Atmosfera de acasă și relațiile cu cei din jur te vor ajuta să-ți stabilizezi viața.

RAC

Un incident emoțional nu ar trebui să te distragă de la munca pe care o ai de făcut. Dacă te deranjează ceva, rezolvă cu mult calm situația și limpezește-ți mintea, pentru a putea duce lucrurile la bun sfârșit. Evită reacțiile impulsive! Ai planuri importante și îndrăznețe pentru ziua de astăzi.

LEU

Ai parte de o zi bună, dar trebuie să găsești curajul și puterea să adopți un stil de viață mai sănătos și mai productiv. Dacă nu îți place ceva, schimbă. Nu aștepta ca ceilalți să schimbe ceva. Tu ești singurul care are puterea și controlul de a face ceva pentru tine.

FECIOARĂ

Ești încurajat să fii mai blând cu tine și să acorzi răbdare și un moment mai generos de relaxare și odihnă în această zi. Ascultă atent și oferă celorlalți cât mai puține detalii și păreri personale.

BALANȚĂ

Azi încerci să îi pui pe primul loc pe oamenii din jurul tău. Însă asta nu e tot. Îți deschizi inima și ești mai atent la partenerul tău și încerci să recuperezi timpul pierdut. Petreceți timp împreună, relaxați-vă și comunicați mai mult.

SCORPION

Fii mai atent la locurile de muncă ce se ivesc, printre ele ar putea fi chiar cel la care visezi. Trebuie să ai mare grijă și să nu te lași pradă emoțiilor sau diferitelor tentații, fiindcă acest lucru ar putea veni cu numeroase probleme pe termen lung.

SĂGETĂTOR

Ai parte de o zi plină, cu vești bune sau chiar de o surpriză la care nu te-ai fi așteptat. Profită din plin de ceea ce îți oferă astrele în această zi. Fă tot ceea ce e nevoie pentru a-ți umple golurile. Învață mai mult, ascultă mai mult, oferă mai mult, documentează-te mai mult.

CAPRICORN

Automotivează-te și muncește din greu până îți îndeplinești obiectivele. Se întrevăd aspecte pozitive dacă lucrezi într-o instituție importantă, vei primi o serie de laude și ți se vor recunoaște efortul și implicarea, așa cum ai sperat. Prima parte a zilei poate fi puțin stresantă, problema principală fiind banii și rezolvarea unei probleme financiare majore.

VĂRSĂTOR

Ai niște probleme medicale care te fac să fii destul de distras și de leneș în ultima vreme. Te vei ambiționa astăzi să termini tot ce ți-ai propus. Apar și schimbări, în cazul în care colaborezi cu o persoană la care ții.

PEȘTI

Concentrează-te pe responsabilitățile tale și nu te opri până nu le îndeplinești. Este important ca nimeni să nu te oprească din ceea ce faci, pentru a înainta cât mai repede și mai corect. Meditează mai mult la ce ai de făcut, gândește-te bine înainte și vei vedea rezultatele sub forma unei promovări sau a unei măriri de salariu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”