Incendiu la o locuință din Giurgiu. Un bărbat a murit (GALERIE FOTO)

Incendiu la o locuință din Giurgiu. Un bărbat a murit (GALERIE FOTO)
Incendiu la o locuință din Giurgiu. Un bărbat a murit (GALERIE FOTO)
Publicat: 07/02/2021, 19:24

Un bărbat din Giurgiu a murit după ce casa în care se afla a luat foc. Vecinii au încercat să-l salveze, dar cadavrul a fost găsit de pompierii chemaţi la faţa locului. Incendiul a distrus o parte din casă, inclusiv dormitorul în care era victima.

Incendiul a avut loc în oraşul Giurgiu. Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că focul ardea mocnit într-o cameră. Cei care au sunat la 112 au fost vecinii, care au încercat să stingă incendiul până la sosirea echipajelor, având informaţia că proprietarul, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a fost surprins în interior.

Pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Bărbatul a fost găsit decedat. În timpul incendiului au ars acoperişul, dormitorul locuinţei şi bunurile din interiorul acestuia.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jarul căzut din sobă peste materiale combustibile.

Incendiu la Universitatea Oradea. Mai multe piese de mobilier au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a izbucnit duminică într-un sediu al Universităţii Oradea. Clădirea, aflată în renovare, s-a umplut de fum, după ce mai multe piese de mobilier au luat foc. Pompierii au reuşit să stingă flăcările rapid şi au limitat valoarea pagubelor.

Incendiul a izbucnit la etajul II al clădirii Universităţii Oradea. Cinci echipaje ISU s-au deplasat la faţa locului cu trei autospeciale de stingere, o autoscară şi o ambulanţă.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 15 minute, reuşindu-se altfel limitarea pagubelor. Au ars câteva bănci şi scaune depozitate pe un hol al clădirii. La final pompierii au evacuat fumul care umpluse spaţiile de la etajele II şi III.

Specialiştii orădeni au stabilit că, probabil, incendiul a fost provocat de „efectul termic al curentului electric generat de o lampă de iluminat”.