Incendiu la un hotel din Tulcea. Flăcările au pornit în baia uneia dintre camere (FOTO)

Incendiu la un hotel din Tulcea. Flăcările au pornit în baia uneia dintre camere (FOTO)
FOTO cu caracter ilustrativ
Publicat: 22/05/2021, 09:37
Actualizat: 22/05/2021, 09:48

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un hotel din orașul Tulcea. Flăcările au pornit în baia unei camere de la etajul 3, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Delta” – județul Tulcea. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit electric, determinat de un ventilator de baie”, a transmis ISU „Delta” – județul Tulcea.

Pompierii au fost anunțați în jurul orei 01.00, prin apel la 112, despre incendiu, iar la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

Până la sosirea forțelor de intervenție, incendiul a fost localizat cu ajutorul unui stingător, iar persoanele aflate în cameră s-au autoevacuat. Pompierii au lichidat incendiul și au acționat pentru ventilarea spațiului.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult