Ionel Dănciulescu, condamnat definitiv pentru că a condus beat. Ce pedeapsă a primit fostul fotbalist?

Ionel Dănciulescu, condamnat definitiv pentru că a condus beat. Ce pedeapsă a primit fostul fotbalist?
Publicat: 11/06/2022, 19:03
Actualizat: 11/06/2022, 19:15

Ionel Dănciulescu, condamnat definitiv pentru că a fost prins în timp ce conducea sub influența alcoolului. Curtea de Apel Bucureşti a decis ca fostul fotbalist dinamovist să fie condamnat definitiv de la 1 an și o lună de închisoare. Incidentul a avut loc în anul 2020 pe Bulevardul Magheru din București.

Din fericire, fostul fotbalist nu va merge la închisoare pentru că judecătorii au decis să îi amâne executarea pedepsei.

El va trebui acum să presteze 40 de zile de muncă în folosul comunității, la Arhiepiscopia Bucureștiului sau la Direcţia pentru Protecția Copilului, informează stirileprotv.ro.

În iunie 2020, Ionel Dănciulescu a fost prins sub influența alcoolului la volanul mașinii sale pe bulevardul Magheru din Capitală. Legiștii au stabilit atunci că alcoolemia în sânge a fostului fotbalist era de 1.98 la mie.

Dănciulescu a fost tras pe dreapta pe Bulevardul Magheru din Capitală, în fața Hotelului Lido, și, inițial, a refuzat să se supună alcooltestului. Surse de încredere au declarat atunci pentru GÂNDUL.RO că el i-a sfidat pe agenții de la Rutieră și n-a ezitat să bea de față cu polițiștii dintr-o sticlă pe care o avea în mașină.