Mark Zuckerberg şi soția sa, Priscilla Chan, vor deveni din nou părinți. Familia se va mări cu încă o fetiță

Mark Zuckerberg şi soția sa, Priscilla Chan, vor deveni din nou părinți. Familia se va mări cu încă o fetiță
Mark Zuckerberg şi soția sa, Priscilla Chan / FOTO - Facebook
Publicat: 21/09/2022, 20:58

Mark Zuckerberg (38 ani) şi soția sa, Priscilla Chan (37 ani), vor deveni din nou părinți și vor avea tot o fetiță. Anunțul a fost făcut chiar de ei, prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Multă dragoste. Fericit să împărtăşesc că Max şi August vor primi o nouă surioară anul viitor!”, a scris CEO-ul Meta, pe pagina sa de Facebook.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit pe 19 mai 2012 la reşedinţa lor din Palo Alto, California și mai au împreună două fete, pe Max (6 ani) și August (5 ani), amintește People.com.

Ei s-au cunoscut în 2003, în sălile de curs ale Universităţii Harvard. Ea, originară din oraşul Braintree, Massachus­setts, era anul I la biologie, iar el anul II la psihologie şi informatică. Apoi, la o petrecere studenţească organizată de Alpha Epsilon Pi, frăţia lui Zuckerberg, au dat nas în nas la uşa toaletei.

Deşi i s-a părut „absolut demodat”, Priscilla l-a plăcut pe Mark şi povestea lor de iubire a început…

Când Zuckerberg a abandonat studiile pentru a se dedica proiectului Facebook, Priscilla Chan s-a mutat lângă iubitul său, la San Jose, California.

După absolvire, tânăra a predat ştiinţe naturale pentru elevii din clasele IV-V, la şcoala Harker. Priscilla Chan a mai început o facultate, de medicină, pe care a terminat-o în 2012, obţinând titlul de doctor pediatru.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult