Monica Anisie, acuzată că pregătește fraudarea alegerilor pentru șefia PNL Sector 2 (SURSE)

Publicat: 24/06/2021, 11:53

Monica Anisie, fost ministru al Educației și președinte PNL Sector 2, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea filialei, precizând – pe pagina sa de socializare – că dorește să continue lupta politică în echipa premierului Florin Cîțu.

Fost ministru în guvernul condus de Ludovic Orban, Monica Anise lasă trecutul în urmă, se poziționează în tabăra adversă și vede în Florin Cîțu un premier care a reușit să readucă România în ”normalitate”, asigurând ”creștere economică”.

În contextul alegerilor pentru șefia PNL 2, cele două tabere – pro-Orban și pro-Cîțu – se află în plin ”război de uzură”.

”Eu continui în echipa celui care mi-a fost coleg de guvern, actualul premier Florin Cîțu; cel care, prin guvernul pe care îl conduce, a reușit ca prin fiecare măsură de relaxare să înaintăm, treptat, dar sigur, spre revenirea la normalitate și creșterea economică; cel care sprijină investițiile în educație și proiectul România Educată”, a scris Monica Anisie.

Monica Anisie își pregătește ”victoria” în spatele ușilor închise

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, Monica Anisie apelează la toate mijloacele pentru a-și păstra funcția de președinte PNL Sector 2, chiar cu prețul fraudării alegerilor.

Alături de oameni care o susțin, fostul ministru al Educației s-a încuiat în birou și, pentru a fi convinsă că nu va înregistra un eșec, ar fi introdus în baza de date viitori ”votanți” care să îi asigure supremația.

Lupta pentru șefia PNL Sector 2 se duce în spatele ușilor închise

La PNL Sector 2 lupta pentru șefia filialei este ”încinsă”, bătălia dintre taberele pro-Cîțu și pro-Orban fiind deja declanșată.

Actuala șefă a organizației, Monica Anisie – care îl susține pe Cîțu – încearcă, mai spun sursele noastre, să preia controlul delegaților la congresul partidului, eliminându-i din filială pe adversari sub pretextul că nu și-au plătit cotizația – așa s-a întâmplat și în cazul lui Theodor Stolojan, președintele comitetului de organizare a Convenției PNL din septembrie, acesta aflând că… nu se regăsește în baza de date.

Numai că, dezvăluie sursele noastre, baza de date a PNL Sector 2 este ”alimentată” constant, iar numărul de membri-votanți care o susțin pe Monica Anisie este suplimentat, artificial, ”în spatele ușilor închise”, astfel încât la votul final din toamnă să nu existe ”surprize” nedorite în tabăra pro-Cîțu.

Taberele pro-Orban și pro-Cîțu, ”război de uzură”

Fostul ministru al Educației în guvernul Orban, proiecte de viitor doar alături de premierul Florin Cîțu

După ce și-a depus candidature pentru un nou mandat, Monica Anisie a repetat că obiectivele propuse nu pot fi realizate decât ”împreună”, iar premierul Florin Cîțu a primit mulțumiri ”la scenă deschisă” pentru sprijinul acordat, acesta fiind, de altfel, prezent la ședința PNL Sector 2 și acuzat de tabăra pro-Orban că absentează de la ședințele Coaliției tocmai pentru a fi alături de oamenii săi în lupta pentru preluarea funcțiilor cheie în partid.

  • să comunicăm mai bine, mai puțin formal şi mai aplicat cu cetățenii sectorului 2;
  • să ne poziționăm ferm, cu soluții clare, realizabile şi fără compromisuri față de organele administrației locale și centrale;
  • să ne reafirmăm permanent şi fără echivoc credința în valorile dreptei, atât față de partidele din opoziție, cât şi în cadrul coaliției cu USR+;
  • să promovăm în permanență valorile din interiorul partidului nostru, punând în față tinerii ca vector real şi obligatoriu al schimbării.

”Aceste obiective pot fi realizate doar #ÎMPREUNĂ, Împreună şi prin Noi Înşine, prin credința noastră fermă că un viitor solid se construieşte pe o temelie solidă, o temelie cu gânduri, principii şi aspirații corecte. Astfel, vă propun să #continuămîmpreună în această călătorie, având următorul decalog: Cinste, Onoare, Muncă, Obiectiv, Realism, Etică, Respect, Consecvență, Credință, Fericire.

#Mulțumesc Florin Cîţu, colegilor din echipă și familiei PNL Sector 2, pentru că au fost astăzi alături de mine la depunerea candidaturii și mă susțin!”, a scris Monica Anisie după ce și-a depus candidatura pentru un nou mandate la șefia PNL Sector 2.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut...
Și-a trimis sora geamănă la muncă, în locul ei, dar a făcut o greșeală! Cum...
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere...
Cauza morții lui Costel Constantin. Ce l-a răpus pe marele actor, de fapt
Atleta cu o malformație RARĂ care face furori pe platformele pentru adulți! I-a înnebunit pe...
Procesul lui Vlad Pascu s-ar putea schimba radical, odată cu noua judecătoare. Se reia în...
Cuvintele înfiorătoare ale unui criminal înainte de a împinge un băiat de 10 ani de...
Calendar ortodox pentru ziua de 24 mai 2024: De ce este slăvit Sfântul pomenit în...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cea mai agresivă Dacia DUSTER de la expoziția MILITARĂ din București - VIDEO
O victorie a Rusiei în Ucraina produce frisoane pe continent: Kremlinul ar avea undă verde...
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
Interzis pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Legea este categorică
Prânzul, tot mai scump pentru angajații români. Câți bani cheltuiesc lunar
Simona Gherghe, mesajul emoționant de ziua fiicei sale. Ce i-a transmis și în ce ipostază...
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care...
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam...
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Un alpinist român a fost găsit mort pe Everest
×