Monica Anisie, acuzată că pregătește fraudarea alegerilor pentru șefia PNL Sector 2 (SURSE)

Publicat: 24/06/2021, 11:53

Monica Anisie, fost ministru al Educației și președinte PNL Sector 2, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea filialei, precizând – pe pagina sa de socializare – că dorește să continue lupta politică în echipa premierului Florin Cîțu.

Fost ministru în guvernul condus de Ludovic Orban, Monica Anise lasă trecutul în urmă, se poziționează în tabăra adversă și vede în Florin Cîțu un premier care a reușit să readucă România în ”normalitate”, asigurând ”creștere economică”.

În contextul alegerilor pentru șefia PNL 2, cele două tabere – pro-Orban și pro-Cîțu – se află în plin ”război de uzură”.

”Eu continui în echipa celui care mi-a fost coleg de guvern, actualul premier Florin Cîțu; cel care, prin guvernul pe care îl conduce, a reușit ca prin fiecare măsură de relaxare să înaintăm, treptat, dar sigur, spre revenirea la normalitate și creșterea economică; cel care sprijină investițiile în educație și proiectul România Educată”, a scris Monica Anisie.

Monica Anisie își pregătește ”victoria” în spatele ușilor închise

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, Monica Anisie apelează la toate mijloacele pentru a-și păstra funcția de președinte PNL Sector 2, chiar cu prețul fraudării alegerilor.

Alături de oameni care o susțin, fostul ministru al Educației s-a încuiat în birou și, pentru a fi convinsă că nu va înregistra un eșec, ar fi introdus în baza de date viitori ”votanți” care să îi asigure supremația.

Lupta pentru șefia PNL Sector 2 se duce în spatele ușilor închise

La PNL Sector 2 lupta pentru șefia filialei este ”încinsă”, bătălia dintre taberele pro-Cîțu și pro-Orban fiind deja declanșată.

Actuala șefă a organizației, Monica Anisie – care îl susține pe Cîțu – încearcă, mai spun sursele noastre, să preia controlul delegaților la congresul partidului, eliminându-i din filială pe adversari sub pretextul că nu și-au plătit cotizația – așa s-a întâmplat și în cazul lui Theodor Stolojan, președintele comitetului de organizare a Convenției PNL din septembrie, acesta aflând că… nu se regăsește în baza de date.

Numai că, dezvăluie sursele noastre, baza de date a PNL Sector 2 este ”alimentată” constant, iar numărul de membri-votanți care o susțin pe Monica Anisie este suplimentat, artificial, ”în spatele ușilor închise”, astfel încât la votul final din toamnă să nu existe ”surprize” nedorite în tabăra pro-Cîțu.

Taberele pro-Orban și pro-Cîțu, ”război de uzură”

Fostul ministru al Educației în guvernul Orban, proiecte de viitor doar alături de premierul Florin Cîțu

După ce și-a depus candidature pentru un nou mandat, Monica Anisie a repetat că obiectivele propuse nu pot fi realizate decât ”împreună”, iar premierul Florin Cîțu a primit mulțumiri ”la scenă deschisă” pentru sprijinul acordat, acesta fiind, de altfel, prezent la ședința PNL Sector 2 și acuzat de tabăra pro-Orban că absentează de la ședințele Coaliției tocmai pentru a fi alături de oamenii săi în lupta pentru preluarea funcțiilor cheie în partid.

  • să comunicăm mai bine, mai puțin formal şi mai aplicat cu cetățenii sectorului 2;
  • să ne poziționăm ferm, cu soluții clare, realizabile şi fără compromisuri față de organele administrației locale și centrale;
  • să ne reafirmăm permanent şi fără echivoc credința în valorile dreptei, atât față de partidele din opoziție, cât şi în cadrul coaliției cu USR+;
  • să promovăm în permanență valorile din interiorul partidului nostru, punând în față tinerii ca vector real şi obligatoriu al schimbării.

”Aceste obiective pot fi realizate doar #ÎMPREUNĂ, Împreună şi prin Noi Înşine, prin credința noastră fermă că un viitor solid se construieşte pe o temelie solidă, o temelie cu gânduri, principii şi aspirații corecte. Astfel, vă propun să #continuămîmpreună în această călătorie, având următorul decalog: Cinste, Onoare, Muncă, Obiectiv, Realism, Etică, Respect, Consecvență, Credință, Fericire.

#Mulțumesc Florin Cîţu, colegilor din echipă și familiei PNL Sector 2, pentru că au fost astăzi alături de mine la depunerea candidaturii și mă susțin!”, a scris Monica Anisie după ce și-a depus candidatura pentru un nou mandate la șefia PNL Sector 2.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații