O fetiță de doi ani din Germania a aruncat o pungă cu bani din mașina tatălui ei, provocând un accident în lanț

O fetiță de doi ani din Germania a aruncat o pungă cu bani din mașina tatălui ei, provocând un accident în lanț
O fetiță de doi ani din Germania a aruncat o pungă cu bani din mașina tatălui ei, provocând un accident în lanț/FOTO: Unsplash
Publicat: 24/12/2021, 19:08

O fetiță de doi ani a declanșat o serie de accidente în Bavaria pentru că a aruncat o pungă cu bani din mașină. În urma accidentului, o femeie a fost rănită ușor. Pagubele materiale se ridică la aproximativ 15.000 de euro, relatează Focus.de

Fetița a aruncat punga de plastic care conținea o sumă mare de bani pe fereastră în timpul incidentului de duminică. Apoi tatăl copilului a oprit mașina și a fugit pe șosea pentru a recupera bancnotele care fluturau pe stradă.

Potrivit informațiilor, un șofer care venea din sens opus a fost nevoit să frâneze din cauza bărbatului. Șoferul care îl urmărea nu a putut opri la timp și a intrat peste bărbatul din fața sa. Au urmat alte ciocniri, în care o femeie a fost ușor rănită de un airbag desfășurat.

Pagubele materiale se ridică la aproximativ 15.000 de euro. Potrivit poliției, bărbatul a reușit să adune din nou majoritatea bancnotelor.