O mașină de poliție în care se aflau doi suspecți s-a răsturnat în Capitală. Două persoane au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgență – VIDEO

Publicat: 23/07/2021, 17:56
Actualizat: 23/07/2021, 18:38

O mașină de Poliție care se afla în misiune s-a răsturnat, vineri după-amiaza, în centrul Capitalei. Două persoane au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgență București. Traficul rutier se desfășoară în condiții normale.

Accidentul a avut loc vineri după-amiază pe Bulevardul George Coșbuc. Conducătorul unei autospeciale de poliție în vârstă de 30 ani, care se deplasa pe Bd. George Cosbuc n Bd. Tudor Vladimirescu catre Piața Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, când a ajuns in zona Rond Cosbuc a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie în vârstă de 44 ani.

“Conducătorul unei autospeciale de poliție în vârstă de 30 ani, care se deplasa pe Bd. George Cosbuc dinspre Bd. Tudor Vladimirescu către Piața Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, când a ajuns în zona Rond Cosbuc, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, în vârstă de 44 ani”, a transmis Brigada Rutieră.

În urma accidentului, două persoane aflate în autospeciala M.A.I. au suferit traumatisme minore, fapt pentru care, au fost preluate de echipaje S.M.U.R.D. și transportate la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru investigații amănunțite.

Autoritățile au precizat că două persoane, pasageri pe locurile din spate în autospeciala de poliție, au avut nevoie de îngrijiri medicale. În maşina poliţiei se aflau doi suspecți, care ar fi fost reținuți pentru furt calificat.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a vedea cum s-a produs mai exact accidentul.