O tânără de 18 ani din Maramureș s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca

O tânără de 18 ani din Maramureș s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca
FOTO - Caracter ilustrativ: ISU-BIF
Publicat: 06/09/2022, 18:27
Actualizat: 06/09/2022, 18:29

O tânără de 18 ani din județul Maramureș s-a aruncat, marți după-amiază, de al etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Polițiștii au fost sesizați, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. Agenții ajunși la fața locului au stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii au pronunțat decesul.

Trupul tinerei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase