Părintele Remus Dobra a murit într-un accident cumplit petrecut marți seara pe autostrada A1

Părintele Remus Dobra a murit într-un accident cumplit petrecut marți seara pe autostrada A1
Părintele Remus Dobra a murit într-un accident pe A1
Publicat: 28/09/2022, 19:26

Preotul greco-catolic Remus Dobra din Dumbrăvița, județul Timiș, a murit într-un grav accident petrecut pe autostrada A1. Mașina lui s-a izbit violent de un TIR, iar bărbatul a fost aruncat din autoturism unde a și decedat.

Potrivit primelor informații oferite de IPJ Arad, preotul a acroșat o altă mașină din spatele unui TIR, după care a lovit parapetul lateral. În urma impactului puternic, bărbatul de 45 de ani a fost aruncat din mașină și a decedat.

Polițiștii și salvatorii au fost sesizați cu privire la accident și au intervenit de urgență la fața locului, dar a fost prea târziu. Medicii au fost nevoiți să constate decesul preotului.

„În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 20.15, pe autostrada A1, calea 1, la km. 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral.

Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, potrivit IPJ Arad.

„Cu profundă durere sufletească, aducem la cunoștinţă, că în ziua de 27 septembrie 2022 – în mod fulgerător – a trecut la cele veșnice, fratele nostru în Cristos, Rvs. Pr. dr. Remus Dobra, fiind în vârstă de 45 de ani, paroh la Dumbrăviţa şi Giarmata”, se arată într-o postare pe Facebook a Episcopiei Greco-Catolică Lugoj.

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat teribilul accident.

Sursa: Antena 3

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase