Partidul Mișcarea Populară a participat la Congresul PPE de la Rotterdam. Delegația PMP s-a întâlnit cu președintele Parlamentului European

Partidul Mișcarea Populară a participat la Congresul PPE de la Rotterdam. Delegația PMP s-a întâlnit cu președintele Parlamentului European
Sursa foto: Facebook/Partidul Mișcarea Populară
Publicat: 31/05/2022, 19:39
Actualizat: 31/05/2022, 19:47

Partidul Mișcarea Populară s-a întâlnit, marți, în prima zi a Congresul PPE de la Rotterdam, cu Roberta Metsola, președintele Parlamentului European. Delegația PMP și-a exprimat solidaritatea față de poporul ucrainean și a condamnat agresiunea Rusiei asupra Ucrainei.

„În vremuri de criză, Partidul Popular European EPP – European People’s Party are un mesaj puternic, de unitate și solidaritate în condamnarea agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei, iar #PMP susține cu fermitate acest mesaj”, se arată într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook a Partidului Mișcarea Populară.

De asemenea, delegația a comunicat că „prin participarea la Congresul PPE de la Rotterdam, PMP dorește să își consolideze profilul de partid european și își reafirmă angajamentul pentru valorile care definesc Uniunea Europeană, pentru democrație, libertate de exprimare și solidaritate cu cei aflați în dificultate”.

PMP a precizat că discuțiile din cadrul întâlnirii cu președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, „au vizat teme precum importanța identității creștine a continentului european, susținerea familiei, inclusiv a familiei monoparentale, dar şi oportunitățile deschise în secolul XXI de revoluția digitală pe care economia românească le poate exploata și mai bine”.

Din delegația PMP la Congresul PPE de la Rotterdam fac parte Eugen Tomac președintele PMP, Ionut Simionca, secretar general, Petru Movila, președinte executiv, Mihail Neamtu, prim-vicepreședinte, Sebastian Moise, prim-vicepreședinte, Cătălina Bozianu, secretar general adjunct, Razvan Nicolae SEBE, secretar general adjunct și Stefan Florescu, vicepreședinte.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), București, și a absolvit școala de televiziune "Academia Studiourile Buftea", secția Editorial, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase