Poliția este în alertă. O adolescentă din Ilfov a plecat la mall, dar nu s-a mai întors acasă

Poliția este în alertă. O adolescentă din Ilfov a plecat la mall, dar nu s-a mai întors acasă
Poliția este în alertă. O adolescentă din Ilfov a plecat la mall, dar nu s-a mai întors acasă
Publicat: 12/08/2022, 12:56
Actualizat: 12/08/2022, 12:58

Poliția este în alertă, după ce o adolescentă din Ilfov a plecat la mall, dar nu s-a mai întors acasă. Fata are 15 ani și a părăsit locuința din Voluntari în cursul zilei de joi, dar nu a mai revenit la domiciliu.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov caută o minoră în vârstă de 15 ani, care joi, 11 august, a plecat de la adresa unde locuiește cu părinții, din orașul Voluntari, și nu s-a mai întors acasă.

„Sesizarea a fost formulată vineri, 12 august a.c., în jurul orei 7:30, la Serviciul de Investigații Criminale Ilfov de către tatăl minorei, care a declarat faptul că, în cursul zilei de ieri, 11 august a.c., în jurul orei 14:00 fiica acestuia, în vârstă de 15 ani, a precizat că pleacă la un centru comercial din sectorul 1 București și nu s-a mai întors la acasă”, a transmis Poliția Ilfov.

Fata are 1.70 m și circa 50 de kilograme

Conform Poliției, semnalmentele fetei care a dispărut sunt: înălțime 1,70 m, aproximativ 50 kg, ochii verzi-căprui, păr blond, prezintă o cicatrice pe partea dreaptă, la nivelul frunții.

„La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac negru, cu motive florale, un tricou negru, pantaloni tip bermude de culoare neagră și încălțată cu pantofi sport de culoare neagră. Are asupra ei un telefon, care este închis, dar și un rucsac de culoare gri închis”, menționează sursa citată.

Persoanele care dețin date ori informații sau care pot da relații despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliție.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult