Predica unui stareț din Neamț: Oamenii vaccinați „vor fi zombi” și se vor „umple de solzi” (VIDEO)

Publicat: 08/06/2021, 15:05

Predică revoltătoare la o mânăstire din Neamț, unde starețul a promovat anti-vaccinarea, spunându-le credincioșilor care se vor vaccina că trebuie să se aștepte „la boli teribile”, se vor „umple de solzi” pe piele și chiar „vor deveni zombi”.

Potrivit Știri de Neamț, predica scandaloasă a fost susținută la Mânăstirea Nechit.

„Nu există un nume pentru această boală”

„Este orice, vaccin nu este.

Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați. (…)

„Oamenii se vor umple de solzi”

După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.

Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar.

Nu există un nume pentru această boală.

„Răni din care va curge lichid”

Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman.

Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală”, a spus preotul.

Aproape 50.000 de persoane au fost vaccinate anti-Covid în România, în ultimele 24 de ore

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat luni, 7 iunie, că un număr de 49.405 persoane au fost vaccinate în România, în ultimele 24 de ore. În total, 4.457.688 de români au fost vaccinați de la începutul campaniei, din care 3.997.752 cu schema completă.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult