Primăria Sfântu Gheorghe cumpără apartamente sau case pentru persoanele care rămân fără locuință

Primăria Sfântu Gheorghe cumpără apartamente sau case pentru persoanele care rămân fără locuință
Publicat: 17/01/2022, 14:10
Actualizat: 17/01/2022, 14:12

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă că achiziționează apartamente sau case de locuit pe teritoriul oraşului dar și în localitățile învecinate pentru a le transforma în locuințe de necesitate.

Casele și apartamentele vor fi locuite temporar de persoanele care au rămas, din diverse motive, fără un acoperiș asupra capului.

„Modelul formularului de ofertă se poate obţine de la Compartimentul de Relații cu Publicul, Informații și Registratură al Primăriei, pe str. 1 Decembrie 1918, nr. 2, biroul 1, sau în format online AICI”, anunță Municipalitatea, într-un mesaj postat pe site.

La oferta depusă se anexează copia extrasului de carte funciară valabil, respectiv copia cărții de identitate a proprietarilor.

Ofertele se pot depune personal la Registratura Primăriei sau prin email la [email protected] până la data de 15 februarie 2022.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult