Scandal la Galați de Paștele Blajinilor. Mai multe persoane au fost amendate după ce au luat masa în cimitir

Scandal la Galați de Paștele Blajinilor. Mai multe persoane au fost amendate după ce au luat masa în cimitir
Foto: Jandarmeria Galați
Publicat: 09/05/2021, 17:25

Un grup de persoane aflate în Cimitirul Eternitatea, de Paștele Blajinilor, a fost sancționat de către jandarmi, pentru provocarea de scandal și nepurtarea măștii de protecție.

 Incidentul a avut loc la orele prânzului în Cimitirul Eternitatea din Galaţi. Oamenii au fost surprinși de către oamenii legii în timp ce își organizau masa de prânz, pe gazonul situat lângă Mausoleul Eroilor.

Potrivit Jandarmeriei Galați, grupul a fost amendat cu 1.500 de lei pentru provocarea de scandal și nepurtarea măștii de protecție.

„Respectul pentru morţi, şi mai ales pentru Eroi, nu este în vocabularul unui grup de persoane care astăzi a fost sancţionat de către jandarmii gălăţeni. Ei bine, oamenii legii i-au surprins în timp ce îşi organizau masa de prânz pe gazonul situat lângă Mausoleul Eroilor, din Cimitirul Eternitatea.  Revoltate că au fost întrerupte, persoanele au început să facă scandal, dar nu au impresionat pe nimeni. Şi-au strâns mâncarea, au strâns şi gunoiul făcut, care a umplut un tomberon, iar după ce au semnat pentru cei 1.500 lei amendă au fost conduse afară din cimitir”, a transmis Jandarmeria Galaţi.

Persoanele au fost surprinse de oamenii legii în timp ce își organizau masa de prânz pe gazonul situat lângă Mausoleul Eroilor.

Nemulțumiți de măsurile luate, persoanele au făcut scandal. După ce au fost amendate, au fost conduse afară din cimitir.

Jandarmii i-au pus să-și strângă mâncarea, iar mizeria făcută a umplut un tomberon de gunoi. Aceștia au fost sancționați de către jandarmi cu amendă totală în cuantum de 1.500 lei. Nemulțumiți de măsurile luate de către jandarmi, persoanele au făcut scandal, dar după aplicarea sancțiunii au fost conduse afară din cimitir.

Un bărbat din Galați a murit înecat cu un mic

Un bărbat din județul Galați a murit în a treia zi de Paște după ce s-a înecat cu un mic. Echipajul de la Ambulanță a făcut manevre de resuscitare, dar nu a reușit să-l salveze.

Incidentul s-a produs marți și a fost anunțat la 112. Victima, un bărbat în vârstă de 52 de ani, s-a dus în vizită la o rudă din localitatea Aldești, județul Galați.

În timp ce mânca, bărbatul s-a înecat cu un mic și a fost găsit de ruda sa căzut în curte. Aceasta a sunat la 112, dar echipajul medical nu l-a mai putut salva.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase