Sheila Ionescu, CEO The ONE despre investiția de 4 milioane euro în spațiul de birouri flexibile din Floreasca: Un spațiu care nu este destinat muncii, ci mai degrabă unul în care se poate și munci

Sheila Ionescu, CEO The ONE despre investiția de 4 milioane euro în spațiul de birouri flexibile din Floreasca: Un spațiu care nu este destinat muncii, ci mai degrabă unul în care se poate și munci
Publicat: 25/05/2022, 20:03

Un nou spațiu de birouri flexibile s-a deschis la București, în clădirea One Tower din zona Floreasca-Barbu Văcărescu, în urma unei investiții de peste 4 milioane de euro. Sheila Ionescu, managerul proiectului The One, precizează că investiția aparține unui consorțiu de investitori privați, cu experiență în real estate, între care și Ionuț Dumitrescu.

The ONE a creat un stil de viață de lux pentru liderii de afaceri și antreprenorii care petrec mult timp conducându-și business-ul. Pe lângă birouri private personalizate, membrii The ONE se bucură de o serie întreagă de facilități precum săli de conferință dotate cu tehnologie de ultimă oră, business lounge, sky bar cu o priveliște panoramică deosebită asupra zonei Floreasca sau chiar primul simulator de golf într-o clădire de birouri.

„În acești doi ani a trebuit să ne dăm seama cum să luptăm împotriva a ceva invizibil, necunoscut și imprevizibil. Am fost nevoiți într-un timp foarte scurt să reacționăm, să prevenim și să oferim alternative la modul tradițional de a face afaceri și de a folosi spațiul de birou. Flexibilitatea a devenit cel mai important factor în luarea unei decizii de a rămâne versus a pleca”, explică Sheila Ionescu, CEO The ONE (foto).

The One este un concept de spații flexibile premium, care se întinde pe trei etaje din cadrul clădiri de birouri, acoperind o suprafață de 3.500 mp și care se adresează unei clientele care caută soluții de birou pe termen scurt și mediu.

Companiile își reduc spațiul permanent și apelează la birouri flexibile

„Aceasta este esența The One, un spațiu care nu este destinat muncii, ci mai degrabă un spațiu în care se poate și munci”, mai spune Sheila Ionescu.

Nevoia de spații flexibile vine din două direcții: fie companiile își reduc spațiul permanent și apelează la birouri flexibile în centre de coworking, fie companiile caută opțiuni mai aproape de zonele unde locuiesc angajații lor.

„În cazul The ONE, cererea a fost determinată de doi factori principali: zona și serviciile adaptate nevoilor clienților.”

Confortul și siguranța chiriașilor au schimbat designul dar și utilizarea spațiului. Biroul trebuie fie flexibil, adaptabil, oferind în același timp intimitate, individualitate și personalizare într-un spațiu redus, pentru a oferi o utilizare mai eficientă a spațiului.