VIDEO | Șoferul unei companii de ride-sharing din Iași, bătut de trei clienți pentru că a refuzat cursa. „Am sunat în disperare la 112, iar ei îmi spuneau că nu au echipaje”

VIDEO | Șoferul unei companii de ride-sharing din Iași, bătut de trei clienți pentru că a refuzat cursa. „Am sunat în disperare la 112, iar ei îmi spuneau că nu au echipaje”
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 31/01/2022, 21:40
Actualizat: 31/01/2022, 21:44

Șoferul unei companii de ride-sharing din Iași a fost bătut de trei clienți, duminică dimineață, după ce a refuzat cursa ăentru că aceștia nu au vrut să respecte regulile impuse de pandemie. Conflictul a izbucnit în momentul în care șoferul (în vârstă de 32 de ani) nu l-a lăsat pe unul dintre clienți să urce pe locul din dreapta față, fiind interzis acest lucru în perioada pandemiei.

Bărbatul a descris momentele de groază prin care a trecut, mai ales că el credea ca nu va mai scăpa viu din încăierare. Mai mult, el acuză faptul că degeaba a sunat la 112, pentru că i s-a spus că nu sunt echipaje disponibile.

„Eram în zona Metalurgiei, moment în care am acceptat pe aplicație o cursă, pe strada Aurel Vlaicu. Am ajuns la punctul de preluare, unde mă așteptau 3 băieți. Unul dintre ei, a început să tragă insistent de portiera din dreapta față, moment în care eu i-am explicat că pe locul din față nu se poate sta, pentru că așa sunt regulile impuse de pandemie. Scaunul din față este dat până în bord, să fie loc în spate, destul. La un moment dat, au urcat toți în spate, dar au devenit extrem de agresivi și au început să mă înjure. Când am văzut că situația se înrăutățește, am scos cheile din contact și am spus că refuz cursa. Au devenit și mai agresivi, eu am coborât din mașină și ei au început să mă alerge, să mă bată. M-a ajuns unul din ei și m-a lovit cu pumnul în zona feței. Am reușit să fug înapoi la mașină și m-am ferit cât am putut până au plecat. Au comandat o altă mașină și au plecat”, a declarat șoferul, pentru publicația bzi.ro.

El a sunat și la 112, pentru a cere sprijinul polițiștilor și al medicilor, primul apel fiind dat la ora la ora 03:30, moment în care a explicat ce s-a întâmplat și că are urgentă nevoie de ajutor. Apelul a durat 1 minut și 32 de secunde, iar două minute mai târziu a sunat din nou, din disperare și de teamă că situația poate degenera, dar…. tot degeaba.

”Am crezut că nu mai scap de acolo pentru că am sunat în disperare la 112, iar ei nu făceau nimic, îmi spuneau că nu au echipaje. Eu simțeam că sunt în mare pericol și am sunat de trei ori până să vină cineva. Dacă aș putea să fac rost de înregistrarea de la 112 să vă arăt cum îmi vorbeau și cât de nepăsători erau. Prima dată am sunat la 03:30, iar al treilea apel a fost la 03:39. M-am rugat de ei să mă ajute, timp de 10 minute m-am tot rugat, îi imploram să trimită pe cineva să mă ajute. A ajuns un echipaj de poliție după 20-30 de minute, după ce agresorii s-au urcat într-o altă mașină și au plecat. Au venit doar polițiști, chiar dacă eu am solicitat și medic, spunându-le că îmi este rău. Am fost la Secția 4 și am depus plângere penală”, a povestit bărbatul.

Întreg conflictul în care șoferul  a fost bătut de trei indivizi a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă:

Polițiștii ieșeni au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Șoferul a precizat că își dorește să se facă dreptate și niciun alt coleg de-al său să nu treacă prin ce a trecut el. În acest sens, el a cerut și sprijinul companiei la care lucrează.

”În noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic, pe raza municipiului Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”