Tatăl bebelușului lovit intenționat cu mașina de un lider interlop, mărturie șocantă în fața anchetatorilor. „Florin Bloju a vrut să ne omoare pe amândoi!” (EXCLUSIV)

Publicat: 22/01/2021, 18:16

Tatăl fetiței în vârstă de șase luni, lovită intenționat cu mașina de interlopul bucureștean Florin Bloju, a descris anchetatorilor clipele de groază pe care le-a trăit atunci când bărbatul, orbit de furie, a încercat să-i omoare copilul. Acesta a explicat că, din imaginile care au fost surprinse cu telefonul mobil și care au fost difuzate în presă, lipsesc momentele dramatice în care s-a interpus între mașină și cărucior, iar piciorul drept i-a fost prins sub autoturism.

Incidentul grav care a condus la arestarea preventivă, pentru tentativă de omor, a unuia dintre cei mai violenți interlopi bucureșteni, a revoltat o țară întreagă după ce acesta a fost filmat în timp ce lovea cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș în vârstă de numai șase luni.

Tatăl copilului a filmat cu telefonul mobil o parte a incidentului, însă, din imagini, lipsește momentul în care părintele s-ar fi interpus între autoturism și cărucior, iar piciorul i-ar fi fost prins sub mașină. Din cauza durerilor, ar fi fost nevoie de intervenția unei ambulanțe, care l-a transportat, de urgență. la spital.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, tatăl fetiței a povestit că, în dimineața zilei de 15 ianuarie, în jurul orei 10.00, ieșise să-și plimbe bebelușul în vârstă de șase luni. Undeva în jurul orei 10.25, în timp ce se afla pe strada Lunca Cernei, în aproiere de Școala Gimnazială „Sf.Constantin și Elena”, ar fi observat cum șoferul unui autoturism Mercedes a parcat pe trouar, chiar în fața lui, blocându-i trecerea. În acest context, i-ar fi făcut semn bărbatului de la volan că nu poate să treacă, moment în care șoferul ar fi coborât și că ar fi început să-l înjure.

Victima a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență

Deranjat de situație, tatăl fetiței ar fi scos atunci telefonul mobil, pentru a-i fotografia numărul de înmatriculare, dar că, din greșeală, a pornit înregistrarea video.

Așa a surprins primul moment, în care Florin Bloju a virat ușor către cărucior, însă susține că, ulterior, conducătorul auto a accelerat din nou. Atunci, ar fi tras disperat căruciorul din fața mașinii, iar piciorul drept i-ar fi fost prins sub autoturism.

Ca urmare, a fost nevoie de o ambulamță, care l-a transportat la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost diagnosticat cu entorsă genunchi drept, entorsă gleznă și contuzie gambă. Victima a relatat că, dacă nu ar fi tras căruțul în timp util, atunci Floin Bloju i-ar fi accidentat pe amândoi, cu urmări grave.

În urma acestui incident, Florin Bloju a fost acuzat de tentativă de omor și arestat, pentru 29 de zile, de către magistrații Tribunalului București.

Bărbatul este cunoscut de autorități drept o persoană violentă, influentă în lumea interlopă din sectorul 6, în special în cartierul Drumul Taberei.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult