Un agent de pază de la metrou a murit într-o stație din Sectorul 3

Un agent de pază de la metrou a murit într-o stație din Sectorul 3
Foto - caracter ilustrativ: Mediafax Foto
Publicat: 04/04/2022, 10:39

Un agent de pază de la metroul bucureștean și-a pierdut viața, luni dimineață, în timp ce era pe tură într-o stație de la extremitatea estică a magistralei M1, iar polițiștii cercetează care sunt cauzele decesului.

 Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, luni dimineață, prin apel la 112 că un agent de pază, ce executa serviciul la o stație de metrou din sectorul 3, a acuzat o stare de rău și a căzut, au anunțat oamenii legii.

Poitrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Brigăzii Poliției Transport Public, precum și echipaj medical de prim ajutor, care, în ciuda eforturilor, nu au reușit să îl resusciteze, astfel că a fost declarat decesul acestuia.

Potrivit primelor informații, bărbatului i s-ar fi făcut rpu după ce a trecut de aparatele de taxare și ar fi căzut, în cap, de la aceste aparate, pe scări, până pe peron.

Polițiștii de la omoruri au deschis o anchetă

Pentru a stabi cauzele și condițiile în care s-a produs decesul bărbatului, cercetările sunt efectuate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Potrivit Metrorex, incidentul a avut loc în jurul orei 07:30, când unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău în stația de metrou Republica.

„Conform procedurilor, organele de cercetare vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele decesului. Metrorex prezintă condolențe familiei și colegilor agentului de pază”, a transmis Mariana Miclăuș, directorul general al Metrorex, citat de Mediafax.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina Prundea a debutat în presa regională, la „Evenimentul Zilei de Transilvania”, la finalul anului citeste mai mult