Un pacient al Spitalului Voila ar fi fost agresat sexual de un asistent. Bărbatul și-a recunoscut vina

Un pacient al Spitalului Voila ar fi fost agresat sexual de un asistent. Bărbatul și-a recunoscut vina
sursa foto: Pexels
Publicat: 17/05/2022, 19:21

Poliţiştii din Câmpina au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală după ce au fost sesizaţi cu privire la faptul că un pacient al Spitalului de Psihiatrie Voila ar fi fost agresat de către un asistent, potrivit Ziare.com.

Conform datelor comunicate, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi de către administratoarea unităţii spitaliceşti Voila cu privire la faptul că un pacient în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat sexual de către un asistent medical, în vârstă de 29 de ani.

Fapta s-a petrecut în timpul nopții de 12 spre 13 mai, într-un vestiar folosit de asistenții medicali. Angajatul spitalului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a intrat peste tânăr în salon în dimineața zilei de 13 mai și l-a luat cu el în oficiu unde l-a abuzat.

Asistentul, Marian Bumbăcea, în vârstă de 39 de ani, lucrează la Spitalul Voila de 14 ani. Acesta și-a luat concediu medical, imediat ce fapta a fost făcută publică.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, iar poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.