Una dintre ieşirile de la staţia de metrou Ştefan cel Mare se închide, în perioada 10-21 mai, pentru lucrări de refacere a finisajelor

Una dintre ieşirile de la staţia de metrou Ştefan cel Mare se închide, în perioada 10-21 mai, pentru lucrări de refacere a finisajelor
Sursă Foto - Arhivă: Mediafax Foto
Publicat: 10/05/2021, 07:59
Actualizat: 10/05/2021, 08:00

Una dintre căile de acces de la staţia de metrou Ştefan cel Mare va fi închisă accesului călătorilor, în perioada 10-21 mai, pentru lucrări de refacere a finisajelor, anunță Metrorex, prin intermediul unui comunicat.

Potrivit sursei citate, este vorba despre accesul A – ieşirea spre şoseaua Ştefan cel Mare –  cea cu scara rulantă, iar lucrările presupun decopertarea pardoselilor existente şi pregătirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit.

Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, în perioada mai sus menţionată, traficul pietonal la accesul A (cu scară rulantă) al staţiei de metrou Ştefan cel Mare va fi închis”, potrivit Metrorex.

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător, se menţionează în comunicat.

„Aceste lucrări se înscriu într-un program ce vizează refacerea finisajelor la căile de acces ale anumitor staţii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorări”, se precizează în comunicatul semnat de directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase