VIDEO | Horoscop luni, 10 aprilie 2023. O zi încărcată cu diverse sarcini sau responsabilități, pentru unii nativi

Publicat: 10/04/2023, 06:00
Actualizat: 10/04/2023, 19:17

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 10 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Deși ziua favorizează lărgirea orizontului cunoașterii, printr-o discuție cu cineva, un studiu anume sau poate o călătorie, va depinde mult în ce măsură rezonezi cu informațiile respective sau cât de eficiente sunt în raport cu ce te interesează. Dacă reușești, totuși, să concretizezi unele lucruri, poți simți cum ți se deschid noi perspective.

Taur

Deși percepțiile tale pot fi mai amplificate astăzi și intuiești motivațiile din spatele unor cuvinte sau acțiuni, va trebui să găsești o variantă de exprimare care să nu-l deranjeze totuși pe celălalt. Unele schimburi de idei sau împărtășirea propriilor emoții cuiva în care ai totala încredere poate să fie o experiență mobilizatoare.

Gemeni

Dacă ți se solicită să te angrenezi în unele interacțiuni sau proiecte, asigură-te mai întâi că sunt potrivite ție și că nu-ți consumă prea mult din energie sau resurse. Ce-ți va genera, în schimb, o stare de bună dispoziție sunt noile planuri sau interese care vizează un prieten, o comunitate anume sau poate o activitate colectivă cu scop de binefacere.

Rac

O zi încărcată cu diverse sarcini sau responsabilități. În timp ce unele au fost stabilite chiar de tine, altele te pot lua prin surprindere, însă va conta mult modul în care te raportezi la ele. Dacă ești nevoit să-ți dovedești talentul sau abilitățile vis-a-vis de ceva anume, o vei face cu succes captând atenția și interesul unei persoane cu autoritate.

Leu

Îți propui să-ți păstrezi optimismul și buna dispoziție, agrenându-te în ceva plăcut și interactiv, în ciuda unor chestiuni sau decizii concrete pe care le ai de luat și care îți creează o stare de neliniște. Orice gen de activitate care îți solicită creativitatea sau simțul artistic va fi ceva ce nu vei vrea să ratezi cu nici un preț.

Fecioară

În ciuda naturii tale practice și de multe ori analitice, nu vei lua astăzi niciun fel de decizie, până nu te vei asigura că este în deplin acord cu ce-ți spune sufletul. În timp ce poți fi surprins de unele știri sau informații, care în mod normal te-ar fi afectat, ceva bun sau avantajos pentru tine poate să rezulte din toate acestea.

Balanță

Poți simți nevoia să vorbești cu cineva apropiat sau să împărtășești din ceea ce simți, chiar dacă este posibil ca cealaltă persoană să te surprindă cu feedback-ul pe care ți-l oferă. În același timp, poate să fie o zi în care reușești să motivezi sau să inspiri pe cineva cu o postare, o veste sau un mesaj care se dovedește mobilizator și încurajator.

Scorpion

Poți fi entuziasmat în privința unor lucruri sau activități care îți plac sau pe care le consideri necesare și în care ai vrea să investești. Totuși, ceva anume în atitudinea sau comportamentul partenerului te poate surprinde, mai ales pe marginea unei chestiuni financiare, deci să fii atent și precaut cu tot ce ține de bani, resurse sau valoare de sine.

Săgetător

Cu Luna astăzi în propriul tău semn ești energic și cu o stare de bună dispoziție, însă unele sarcini de natură practică sau organizatorică vor necesita mai multă atenție din partea ta. Ca și sănătate, poți resimți o stare de neliniște sau o ușoară agitație, dar pe care o vei depăși cu ușurință. Seara este dedicată unor activități plăcute, interactive.

Capricorn

Poți fi mai retras sau un pic mai introvertit astăzi, cel puțin în prima parte a zilei, când simți că celălalt pare să nu aprecieze unele lucruri pe care le faci sau tu nu ești mulțumit de modul în care îți manifești creativitatea sau unele aptitudini. În ciuda acestui lucru, susținerea sau încurajarea poate să vină din partea cuiva din familie și este mai mult decât binevenită.

Vărsător

Unele activități domestice, familiale sau chestiuni de natură emoțională care apar cumva pe neașteptate îți poți schimba un pic planurile stabilite pentru astăzi. Partea bună este că știi exact la cine să apelezi pentru a reuși să gestionezi cât mai eficient situația, chiar dacă implică posibile drumuri, telefoane sau schimburi de informații.

Pești

O conversație cu cineva, o postare sau o știre pe care o auzi în treacăt poate să-ți genereze un anumit disconfort, fapt care va necesita din partea ta să analizezi unele lucruri cu mai multă atenție. Dacă ești angrenat într-o negociere cu cineva, păstrează-ți o abordare practică, realistă chiar dacă intenția ta este de a-l impresiona pe celălalt cu abilitățile tale.

Horoscop general 10-16 aprilie 2023:

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială!...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Interdicție completă în România. E ILEGAL pentru orice român sau străin. 3 ani închisoare
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice