VIDEO | Horoscopul zilei de 1 februarie 2022. Lună Nouă în zodia Vărsător

Publicat: 01/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 1 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o Lună Nouă în Vărsător, eveniment astrologic ale cărui efecte vor fi resimțite cel puțin două săptămâni de acum înainte.

Este o lunație care reactivează careul Saturn – Uranus care a impactat tot anul trecut. Deși ne cere schimbare, însă este destul de tensionată, agitată, dat fiind că vine cu situații neprevăzute și cu o mare rezistență la tot ce este nou.

Avem ocazia să ne setăm noi planuri de viitor și să ne deschidem noi perspective, însă va trebui să avem răbdare și să ne așteptăm la o mare doză de neprevăzut.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea ca această Lună Nouă să-ți răstoarne multe dintre planurile făcute sau viziunea față de unele proiecte de viitor. Posibil să fie vorba de situații financiare care te pun mai mult pe gânduri și te îndeamnă la schimbare. Vei fi nevoit să apelezi la alte resurse financiare, personale pentru a-ți recontura proiectele. Unii nativi au ocazia în această perioadă să se lămurească cu privire la anumiți prieteni. Grijă la pierderile financiare!

Horoscop zilnic Taur

Luna Nouă din Vărsător va avea impact asupra carierei tale și asupra celor mai înalte aspirații pe care le ai, asupra statutului social. S-ar putea să ai parte de schimbări care să te pună pe o nouă direcție profesională, pe o nouă direcție de viață. Nevoia de independență, de libertate se va ciocni de responsabilitățile mari pe care le ai și asta te va determina la schimbare.

Horoscop zilnic Gemeni

Nevoia de schimbare a unor principii de viață este foarte mare. Trebuie să te desprinzi de credințe, convingeri și mentalități care nu te lasă să evoluezi. Este foarte probabil să renunți la anumiți mentori și să-ți cauți noi ghizi spirituali. Poți apela la persoane cu înțelepciune, la seminarii, la cărți pentru a descoperi o nouă cale de evoluție personală.

Horoscop zilnic Rac

Ai ocazia odată cu această Lună Nouă din Vărsător să renunți la anumite abordări financiare sau chiar să renunțe la niște bunuri și beneficii pentru a-ți recăpăta independența și libertatea. În cazul unor nativi sunt posibile chiar și partaje. Pe de altă parte, unii Raci pot avea parte de pierderi care să-i învețe să se raporteze altfel la câștiguri. Nu te baza pe banii și resursele altora.

Horoscop zilnic Leu

Luna Nouă de azi se formează chiar în sectorul relațiilor și-ți cere o schimbare fie î viața de cuplu, fie în contextele profesionale. S-ar putea să te simți limitat, blocat de alții și să nu suporți deloc autoritatea lor. Este un moment destul de tensionat în care ar trebui să schimbi radicale regulile și chiar să închei acele relații care nu te mai reprezintă.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai ocazia să înveți lucruri noi care să te ajute să-ți eficientizezi munca. Se produc schimbări la job sau în atitudinea ta sau vezi altfel un loc de muncă. Nu este exclus să-ți dai demisia acum pentru un job mai bun. De asemenea, este momentul să-ți schimbi stilul de viață, să-ți reorganizeze programul și să înveți să faci lucrurile altfel la locul de muncă.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Nouă se petrece în sectorul iubirii și poate aduce o nouă idilă, însă va fi nevoie de multă responsabiliate și maturitate pentru ca aceasta să se transforme în ceva serios. De asemenea, unii nativi pot pune punct unei aventuri fără fiitor. Sunt și Balanțe se preocupă mai mult de educația copiilor sau de un proiect creativ și s-ar putea să investească multe resurse în aceste direcții.

Horoscop zilnic Scorpion

S-ar putea să ai parte de momente tensionate care vizează familia sau locuința. Poate fi vorba de o relație mai încordată cu un părinte, cu un membru al familiei care nu-și arată îngăduința sau susținerea față de ideile tale. Ți în cuplu pot apărea tensiuni. Poate fi vorba și de reparații în casă sau de o mutare, poate de o reîntoarcere în țară.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Nouă din Vărsător îți poate aduce noi idei, noi viziuni și o schimbare bruscă a unor tipare mentale. Ești în căutarea unor răspunsuri și adevăruri și ceea ce afli acum, discuțiile pe care le porți te pot surprinde. În schimb, îți pot veni idei și soluții neașteptate la probleme cu care te confrunți. Ai mai multă grijă la deplasări.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Nouă de azi are loc în sectorul banilor și poate veni cu schimbări financiare, fie legate de modul în care-ți câștigi banii, fie legate de modul în care-i administrezi. Poți avea revelația unor câștiguri din alte surse decât până acum, surse care să implice talentele tale, hobby-urile și pasiunile. Ai grijă la cheltuieli și evită speculațiile financiare!

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Nouă se petrece în zodia ta și vine cu noi începuturi. Este momentul să deschizi un nou capitol, să-ți rescrii, reorganizezi viața și să te reinventezi. Deși simți din plin limitări și poveri, ai ocazia să renunți la ceea ce nu te mai reprezintă, la ceea ce nu are viitor, inclusiv la o relație. Poți începe de acum să-ți reclădești viața, mai ales vindecându-te de traumele copilăriei și ale trecutului.

Horoscop zilnic Pești

Este o perioadă în care ai șansa să te detașezi de trecut și să te videci de anumite suferințe. Este momentul să te preocupi de tine ami mult, de sănătatea ta și să schimbi acele tipare de raționament mult prea fixiste. Dacă ceva nu mai poate fi reparat sau nu mai corespunde cu viziunea ta, pune punct. Deși pot apărea regrete, autoînvinovățiri, ai șansa de a te vindeca ulterior.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York