VIDEO | Horoscopul zilei de 11 februarie 2022. „Capricornii” iau decizii importante

Publicat: 11/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 11 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc a treia întâlnire între Mercur și Pluto, de această dată Mercur fiind în mers direct în zodia Capricorn. Acest context poate readuce în discuție subiecte și poate schimba decizii luate în ultima lună.

Se pot face renegocieri, mai ales că suntem foarte convingători, însă putem deveni și manipulatori și ne putem impune viziunea cu orice autoritate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este foarte probabil să renegociezi niște situații profesionale sau să porți discuții cu superiorii legate de cariera ta, de ascensiunea ta profesională. Poți lua decizii importante, poți primi vești și informații sau poate fi vorba de șansa de a te afirma printr-un discurs public.

Horoscop zilnic Taur

Dacă până acum nu ai văzut prea clar o situație cu care te-ai confruntat, acum poți avea momente de revelație și poți înțelege într-o altă cheie contextul. Poți lua decizii legate de un curs, de un o călătorie sau poți primi niște informații importante. Posibil ca unii Tauri să primească vești din străinătate sau să rezolve situații birocratice.

Horoscop zilnic Gemeni

Acest context astrologic, dat fiind că-l implică și pe mercur, guvernatorul tău, te poate face de neînduplecat într-un context relațional. Poți afla secrete despre partener sau poți avea parte de discuții delicate privind o investiție, bugetul comun, un partaj. Oricum, lucruri mai puțin plăcute se pot evidenția acum despre partener sau despre o persoană cu care colaborezi. Unii nativi vor lua decizii radicale privind o relație.

Horoscop zilnic Rac

Mercur și Pluto se reîntâlnesc în sectrorul relațiilor tale și acest aspect poate readuce în discuție situații mai delicate, complicate despre viața de cuplu. Poți la decizii privind viitorul vieții în doi. Și profesional vei negocia dur, pe principiul totul sau nimic, nefiind dispus la compromisuri prea mari. Poți renegocia un contract.

Horoscop zilnic Leu

Profită de această conjuncție pentru a lua o decizie profesională, pentru apurta o discuție clarificatoare cu colegii. Este un moment bun să schimbi ceva la locul de muncă, fie legat de program, de activități, dar și de stil de viață. Ai grijă la tendința de a-ți impune cu autoritate punctul de vedere.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur este guvernatorul tău și te poate susține să înțelegi la nivel profund niște trăiri afective. Poți avea parte de clarificări în plan sentimental sau de discuții importante cu copiii. Conjuncția de astăzi te poate ajuta să-ți dai seama de sentimentele tale sau ale persoanei iubite. Unii nativi se decid să înceapă un hobby sau un proiect creativ.

Horoscop zilnic Balanță

Ste foarte probabil să treci prin dileme emoționale, să-ți pui întrebări legate de viața personală. Totodată, poți redeschide niște subiecte sensibile în familie și poți răscoli niște traume, amintiri mai dureroase. Chiar și așa, ai șansa să-ți lămurești situații din trecut. Unii nativi pot lua decizii legate de casă sau de bunurile patrimoniale.

Horoscop zilnic Scorpion

Cum Pluto este guvernatorul tău și conjuncția cu Mercur are loc în sectorul comunicării, s-ar putea să devii foarte autoritat în expunerea punctului de vedere. Nu este exclus nici să te confrunți cu unele frământări, dar nici să-ți vină nișe idei sclipitoare. Ai succes în negocieri și poți convinge destul de ușor interlocutorii. Poți lua decizii importante.

Horoscop zilnic Săgetător

Contextul astrologic de atsăzi te poate susține în discuțiile financiare și negocierile salariale. Poți avea idei bune despre cum să-ți supliemnetexzi veniturile și ar trebui să îndrăznești și să vorbești mai mult despre abilitățile tale. Pot veni vești legate de o sumă de bani și poți lua decizii privind o investiție, o cheltuială pe care rebuie să o faci.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur se întâlnește a treia oară cu Pluto în zodia ta și îți oferă ocazia să revii asupra unor decizii sau să faci o renegociere. Ai idei bune, poți găsi soluții la problemele tale și ai mare putere de convingere, însă ai grijă să nu-ți impui prea autoritar punctul de vedere. După multe frământări, este momentul să iei o decizie privind viața personală.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să ai parte de gânduri, frământări, neliniște și agitație interioară. Nu este deloc exclus să te confrunți cu insomnii, însă și intuiția îți funcționează și ar trebui să o asculți. Nu lăsa gândurile pesimiste să pună stăpânire pe tine și relaxează-ți mintea. Poți face un bilanț al experiențelor trăite și te pot detașa de ceva din trecut, poți scăpa de o temere majoră.

Horoscop zilnic Pești

Poți primi sfaturi bune de la cei din anturaj și chiar sprijin și susținere din partea prietenilor. Nu te teme să comunici cu cei din jur, să spui ce gândești. Îți pot veni idei bune despre cum să conduci la succes un proiect în care ești implicat. În plus, este o zi foarte bună să-ți faci planuri de viitor cu bătaie lungă.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Regimul drastic al lui Teo Trandafir să nu se îngrașe deloc: consumă aceleași alimente zilnic
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Cele mai aspectuoase aperitive pentru masa de Paști. Se prepară în 20 de minute
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni". Sfârșit tragic pentru Teodor Popescu....
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Parola prea ușoară care a fost interzisă de Guvernul Marii Britanii