VIDEO | Horoscopul zilei de 13 februarie 2022. „Leii” sunt obosiți și neliniștiți

Publicat: 13/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 13 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Deși Luna își continuă tranzitul prin semnul Rac, astăzi va forma două aspecte tensionate, atât cu Marte, cât și cu Venus din zodia Capricorn. Este un context agitat, care ne poate stimula la reacții emoționale necontrolate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Îți va fi destul de greu să găsești echilibrul între nevoile tale personale și dorințele altora, mai ales dacă este vorba de partenerul de viață. Este foarte probabil să intri în conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Totodată, familia poate avea nevoie de tine și asta te poate copleși pe moment sau îți poate da programul peste cap.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să ai parte de unele tensiuni cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Tu ai anumite idei, iar ceilalți au o viziune diametral opusă, însă nu ar trebui să te războiești pentru a demonstra că ai dreptate. Azi nu simți nevoia de a sta la povești și nici nu vei pierde timpul în conversații banale, din care să nu ai nimic de învățat.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea să ai parte de unele nemulțumiri financiare, să nu-ți iasă socotelile sau să cheltui mai mult decât te-ai fi așteptat. Posibil ca deja să fi făcut niște cheltuieli și acum să le regreți. Unii nativi pot avea parte de tensiuni în cuplu din cauza unor lipsuri sau din cauza faptului că trebuie să apeleze la economii.

Horoscop zilnic Rac

Deși ieri te-ai bucurat de aspecte bune,a stăzi Luna, guvernatoarea ta, nu face aspecte la fel de bune. Există riscul să intri în conflicte cu partenerul de viață, mai ales din cauza autorități acestuia sau din cauza faptului că îți neglijează propriile nevoi. Nici într-o negociere nu te vei simți în largul tău și înțeles.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să te simți mai obosit, mai agitat și neliniștit. Starea interioară nu este deloc bună și cel mai probabil este vorba de oboseală acumulată sau de gânduri și frământări care nu-ți dau pace. Alți nativi trebuie să rezolve niște sarcini cotidiene și totul li se va părea mai greu și mai enervant ca altă dată. Ai nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Fecioară

Este foarte probabil să anulezi o iețire cu prietenii sau oricum să nu mai ai același entuziasm ca ieri să stai de vorbă cu aceștia. Nici proiectele în care ești implicat și planurile de viitor nu mai par la fel de optimiste. Nu este exclus să te cerți cu cineva din anturaj, posibil chiar cu persoana iubită sau copiii.

Horoscop zilnic Balanță

Azi ai tendința de a fi destul de conflictual cu cei din jur, în special cu părinții sau cu partenerul de viață. Nimic nu-ți este pe plac și nimic nu-ți convine. Posibil ca dezechilibrul să apară din cauza faptului că nu reușești să îmbini zona profesională cu cea personală. Pe de altă parte, trebuie să ai mai multă grijă la imaginea ta și la expunerile în public.

Horoscop zilnic Scorpion

Trebuie să fii atent la ce spui și cum spui pentru a nu te implica în conflicte care nu-ți aparțin cu adevărat. Poți fi luptăror pentru o idee sau pentru dreptate, însă cel mai probabil nu vei reuși decât să te enervezi. Trebuie să accepți că ceilalți au alte viziuni și credințe și să nu îți impui punctul de vedere.

Horoscop zilnic Săgetător

Situația unui credit, a unei investiții sau pur și simplu bugetul comun cu partenerul de viață îți poate creea neplăceri, nemulțumiri și agitație. Este foarte probabil să te cerți cu partenerul din cauza cheltuielilor sau din cauza geloziei, a infidelității sau a lipsei de încredere. Unii nativi apelează la banii unei terțe persoane, la economii sau fac un împrumut.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna trece și astăzi prin sectorul relațiilor tale și formează opoziții chiar cu planetele din zodia ta, deci te poți aștepta la tensiuni cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Este foarte probabil să exagerezi, să devii prea mândru și orgolios și deloc dispus compromisului. Agitația poate strica atmosfera în cămin, mai ales dacă nu ești atent la nevoile celorlalți.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea ca activitățile planificate pentru astăzi să ți se pară obositoare și mult mai greu de îndeplinit. În plus, te poți confrunta cu o stare de oboseală și agitație mentală care să te împiedice să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Încearcă să te odihnești mai mult și să-ți reîncarci bateriile pentru săptămâna viitoare.

Horoscop zilnic Pești

Este foarte probabil să trăiești intens la nivel afectiv și să ai parte de scene de gelozie, de pasiuni intense și de neîncredere, fie în persoana iubită, fie în copii sau prieteni. Oricum, poți intra în conflicte foarte ușor cu cei dragi. Încearcă să-ți împarți timpul astfel încât să te și relaxezi și să te bucuri de ziua liberă.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului