Călin Popescu Tăriceanu consideră că renumărarea voturilor nu este o crimă: ”Băieții ăștia nici nu au ajuns încă la putere și amenință toată lumea cu pușcăria și tribunalele poporului!”

Redactor:
Cristian Lisandru
Călin Popescu Tăriceanu consideră că renumărarea voturilor nu este o crimă: ”Băieții ăștia nici nu au ajuns încă la putere și amenință toată lumea cu pușcăria și tribunalele poporului!”
Călin Popescu Tăriceanu consideră că renumărarea voturilor nu este o crimă: ”Băieții ăștia nici nu au ajuns încă la putere și amenință toată lumea cu pușcăria și tribunalele poporului!”

Mesaj dur postat de Călin Popescu Tăriceanu în mediul online, liderul ALDE transmițând că sub imaginea unui ”atașament democratic” al USR nu se ascunde, practic, decât ”o spoială”.

O renumărare a voturilor, acolo unde planează semne de întrebare asupra corectitudinii alegerilor ar trebui să fie un demers logic și democratic, scrie Călin Popescu Tăriceanu, numai că – din punctul său de vedere – ”bolșevicii sadea” de la USR nu doresc asta, iar insistența cu care blochează această acțiunea la Primăria Sectorului 1 demonstrează că este ceva ”necurat” la mijloc.

Mai mult, există dubii și în ceea ce privește rezultatul alegerilor locale la Primăria Sectorului 5 al Capitalei, dar și la Călărași, avertizează liderul ALDE.

”Cei care au crezut în atașamentul democratic al celor de la USR bănuiesc că încep să-și dea seama că totul este doar o spoială și dacă zgârii puțin pojghița de aparent civism al haștagiștilor constați că sub ea se ascund niște bolșevici sadea! Asta este explicația cea mai simplă pentru presiunile pe care USR-iștii le fac pentru a bloca renumărarea voturilor la Sectorul 1! Este clar că acolo s-a întâmplat ceva necurat. Nu știm cine are dreptate, iar soluția cea mai rapidă este renumărarea voturilor. Se întâmplă și în alte locuri (Călărași, Sectorul 5), doar în locul unde haștagiștii aparent au câștigat nu se mai poate face renumărare”, scrie Călin Popescu Tăriceanu în mediul online.

Tăriceanu: ”Cum credeți că va fi dacă odată chiar vor câștiga puterea?”

O eventuală renumărare a voturilor, acolo unde situația o impune, nu este ”o crimă”, insistă Călin Popescu Tăriceanu, fiindcă ideal ar fi ca orice bănuială existentă să fie, din start, eliminată.

Numai că liderii USR nu doresc renumărarea și, mai mult – notează Tăriceanu -, apar amenințări cu ”pușcăria și cu tribunalele poporului”, ceea ce induce o perspectivă cel puțin îngrijorătoare pentru viitorul politic pe termen mediu și lung.

”Ce crimă poate fi să renumeri voturile acolo unde există dubii? Nu este mai bine pentru toți să se elimine orice fel de bănuială? Cam asta ar spune toți oamenii de bun simț, dar asta nu contează pentru Barna, Clotilde, Seidler, Fritz și alții ca ei!

Oameni buni, băieții ăștia nici nu au ajuns încă la putere și amenință toată lumea cu pușcăria și tribunalele poporului! Cum credeți că va fi dacă odată chiar vor câștiga puterea?”, se întreabă liderul ALDE la finalul mesajului postat pe pagina sa de socializare.

VIDEO! O vietate din era dinozaurilor, filmată în timp ce înota într-un râu din România:...
George Burcea, declaraţie controversată de dragoste! Ce a putut să îi spună Vivianei Sposub, după...
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Cum a ajuns să arate fosta campioană mondială la gimnastică! Românca s-a retras și...
Părinții lui sunt actori celebri, dar el mănâncă din gunoaie. Povestea este șocantă
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
Donald Trump a adus în discuție România în contextul scandalului Hunter Biden. Reacția lui Klaus...
George Burcea, declaraţie controversată de dragoste! Ce a putut să îi spună Vivianei Sposub, după...
Cine a fost prima iubită a lui Klaus Iohannis? Președintele a recunoscut asta de față...
După aproape 2.000 de ani, o descoperire INCREDIBILĂ despre impunătorul împărat TRAIAN, care l-a învins...
Vedete din România care au apărut în Playboy. Gimnastele care au lăsat TOT la vedere...
Veste proastă pentru 7 milioane de pensionari. Ce se întâmplă cu mărirea pensiilor
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Cazul influencerului bolnav de COVID-19, care nu credea în coronavirus și a murit la 33...
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan...
×

Urmăriți Gândul LIVE Cruzime fără margini în Argeș! 3 copii au fost filmați chiar de tatăl lor în timp ce lovesc un caine https://www.gandul.ro/Medicul Virgil Musta și Corina Chiriac, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Joi, 22 octombrie 2020
Gândul LIVE!
Inchide