Nicușor Dan neagă că în echipa sa ar exista o persoană testată pozitiv pentru coronavirus/ Cine este liberalul din staff-ul lui Dan vizat de aceste zvonuri

Redactor:
Lucreția Soare
Nicușor Dan neagă că în echipa sa ar exista o persoană testată pozitiv pentru coronavirus/ Cine este liberalul din staff-ul lui Dan vizat de aceste zvonuri
„Nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus”, a declarat sâmbătă Nicușor Dan, candidatul la Primăria Capitalei susținut de PNL și USR Plus

Nicușor Dan a negat, sâmbătă, într-o conferință de presă, zvonurile preluate în mass-media potrivit cărora în echipa sa de campanie ar exista o persoană testată pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Candidatul la funcția de primar al Capitalei, cu susținerea PNL și USR-PLUS spune că această campanie electorală este bazată pe ”minciună și manipulare” și pe „mesaje online neasumate”. 

„Este o campanie de minciună și manipulare, bazată pe telefoane, pe mesaje online neasumate. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună și este o inconștiență să minți pe un astfel de subiect”, a declarat Nicușor Dan.

Reacția sa vine pe fondul informațiilor apărute în presă și preluate de mai multe publicații, potrivit cărora Sebastian Buși, liberalul din staff-ul de campanie al lui Nicușor Dan, dar și pe lista de consilieri municipali întocmită de PNL, ar fi fost testat recent pentru coronavirus, testul fiind pozitiv.

„Administrația liberală din București, împreună noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, va respecta cetățenii și va conduce în folosul comunității și al fiecărui locuitor. Transparent, cinstit și eficient!”, a scris pe Facebook Sebastian Buși

Sebastian Buși a participat recent, cu aproximativ o săptămână în urmă, la o acțiune în Sectorul 1, alături de Nicușor Dan. Din fotografiile publicate pe Facebook rezultă că cei doi oameni politici au stat alături pe întreaga durată a acțiunii.

„O nouă zi în stradă, alături de bucureșteni, în Sectorul 1 al Capitalei!

Echipa candidaților PNL pentru Consiliul General al Municipiului București s-a aflat, și astăzi, pe teren, alături de candidatul dreptei la Primăria Generală, Nicușor Dan.

Stradă cu stradă, sector cu sector, aflăm cum vor bucureștenii să arate orașul în care trăiesc și ce nemulțumiri au, după 4 ani de administrație coșmar PSD-Firea.

Administrația liberală din București, împreună noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, va respecta cetățenii și va conduce în folosul comunității și al fiecărui locuitor. Transparent, cinstit și eficient!”, a scris pe Facebook Sebastian Buși, care face parte din echipa propusă de PNL pentru Consiliul General al Capitalei.

O nouă zi în stradă, alături de bucureșteni, în Sectorul 1 al Capitalei!Echipa candidaților PNL pentru Consiliul…

Publicată de Sebastian Busi pe Vineri, 11 septembrie 2020

Nicușor Dan: Fake news-ul de ieri cu DNA, o minciună absolută!

Nicușor Dan a exemplificat fake-news-urile din campanie, amintind și de scandalul cu autorizația din parcul Tineretului.

„Fake news-ul de ieri cu DNA, o minciună absolută. Faptul că în Parcul Tineretului nu există autorizație – exista autorizație definitivă pentru acea construcție. Că voi tăia subvenția la căldură, nu e adevărat. Mai mult, ei nu plătesc subvenția și de aia Termoenergetica este în halul în care este și oamenii nu au acum apă caldă. Că voi tăia subvenția la transportul public – fals. Că voi tăia subvenția pentru persoanele cu dizabilități – fals. Niciodată nu am spus așa ceva, dimpotrivă, am spus foarte multe măsuri pe care actuala administrație nu le-a luat și pe care noi le vom lua pentru persoanele cu dizabilități, începând cu accesibilizarea orașului”, a declarat Nicușor Dan precizând declarându-se optimist că „bucureștenii vor înțelege cine vine cu proiecte, cine vine cu soluții pentru viața lor reală și cine se folosește de minciuni ca să acopere nerealizările și eșecurile mandatului pe care l-a avut”, a mai spus Nicușor Dan, potrivit B1TV.

În acest context, Dan a amintit că în urmă cu câteva zile a prezentat ”Caracatița Firea – Pandele în administrația publică din București” și a spus că așteaptă explicații din partea Gabrielei Firea cu privire la acest subiect.

”În schimb, eu am venit cu niște informații. Am spus că există 50 de persoane care conduc, de fapt, Primăria Capitalei și care au singura calitate de a fi nași, fini, prieteni, parteneri de afaceri, vecini care în felul ăsta au ajus la Primăria Capitalei. Vreau un răspuns la chestiunea asta. Oamenii ăștia, din cauză că nu au o competență pentru funcțiile pe care le ocupă, nu sunt în stare să atragă fonduri europene nu sunt în stare să rezolve traficul, poluarea”, a mai spus Nicușor Dan.

FOTO-ŞOC! Şi-a înşelat iubita însărcinată, cu o bombă sexy de doar 18 ani. Cum arată...
În sfârșit vești bune pentru români! Nimeni nu se aștepta la o asemenea minune
FOTO. Cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut Alexandra Stan! A lăsat la vedere...
Ce avere uriașă avea Sean Connery! Cine sunt cei doi moștenitori ai faimosului actor
România, sancțiune GRAVĂ dacă nu termină cu poluarea! Termenul pe care ni l-a dat Europa
VIDEO Ciocniri în centrul Barcelonei între protestatari şi poliţie în urma restricţiilor de circulaţie
Marea Britanie intră în carantină timp de o lună. Boris Jonhson: Nimeni nu își dorește...
În sfârșit vești bune pentru români! Nimeni nu se aștepta la o asemenea minune
A intrat în baie peste soție și a găsit-o așa! Ce făcea femeia? Nici n-a...
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur,...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
CARANTINĂ în România, din decembrie?! Vestea venită chiar în această seară
Klaus Iohannis, ANUNȚ ȘOC! Toți românii sunt vizați
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
„Suntem două mame cu trei copii.” Când banii câştigaţi în corporaţie nu au mai fost...
Top 3 cele mai pasionale zodii din horoscop. Sunt partenerii de viață ideali
Inchide