Mihai Tudose, revoltat de cum decurg negocierile pentru formarea guvernului: “’Luzării’ alegerilor trag de hălcile puterii!”

Mihai Tudose, revoltat de cum decurg negocierile pentru formarea guvernului: “’Luzării’ alegerilor trag de hălcile puterii!”
Mihai Tudose, revoltat de cum decurg negocierile pentru formarea guvernului: “’Luzării’ alegerilor trag de hălcile puterii!”
Publicat: 13/12/2020, 13:50

La Vila Lac au avut loc, duminică, noi negocieri pentru formarea unei majorități care să asigure trecerea Guvernului la votul Parlamentului. Nici de această dată formațiunile prezente nu au ajuns la un acord. Modul în care decurg tratativele a fost taxat imediat de Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, partidul care a câștigat alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Mihai Tudose cataloghează tratativele drept “Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac”. Duminică dimineață, de la 10.00, reprezentanţii celor trei formaţiuni – PNL, USR PLUS şi UDMR – au reluat negocierilor în vederea constituirii unei majorităţi parlamentare şi a coaliţiei de guvernare.

Discuțiile de sâmbătă au fost extrem de tensionate, fiecare parte dorind să câștige cât mai mult de pe urma tratativelor purtate în spatele ușilor închise. Situația nu s-a schimbat nici duminică, iar discuțiile au fost sistate după doar două ore. Nu s-a ajuns la niciun acord.

Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac. Sinistru spectacolul de la Vila Lac, în care luzării’ alegerilor din 6 decembrie trag de hălcile puterii, care pentru ei şi atârnătorii lor înseamnă bani şi privilegii. În timp ce la Vila Lac se desfăşoară încăierarea pe ciolan, în Capitală cresc munţii de gunoaie, dindărătul cărora rânjesc şobolani graşi. Aceștia au terminat negocierile…”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Mihai Tudose, revoltat. Ce comunicat au emis cele trei formațiuni

Discuţiile între reprezentanţii celor trei formaţiuni se poartă pe trei paliere: program de guvernare, structura Guvernului şi structura majorităţii parlamentare.

Echipele de negociere ale PNL, USR PLUS şi UDMR au avut prima rundă de discuţii pentru constituirea noii majorităţi parlamentare. A fost convenită structurarea negocierii pe trei paliere, cel politic, cel legat de programul de guvernare şi cel privitor la funcţionarea majorităţii parlamentare. La negocierile politice, fiecare formaţiune şi-a prezentat punctul de vedere referitor la organizarea şi funcţionarea coaliţiei.

În ceea ce priveşte programul de guvernare, a fost stabilită structura acestuia şi modul în care se armonizează programele celor trei formaţiuni politice, fiind făcute progrese pe o serie de capitole”, s-a precizat într-un comunicat de presă comun al preşedinţilor PNL, USR PLUS şi UDMR, transmis sâmbătă seară, după discuțiile de la Vila Lac.

BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
FOTO. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei, în costum de baie! Cum arată trupul Cristinei Dorobanțu
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Europa ar putea renunţa la gazul rusesc. Negocieri avansate cu alt stat în caz de...
Cea mai ieftină TESLA care poate fi cumpărată AZI, în România. Modelul american arată FABULOS
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
A treia zi de grevă la STB: Angajații și-ar putea pierde locul de muncă. Cei...
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Răzvan Dimoftache se plânge că i se dă carne de porc la masă, în penitenciar
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
Noua ordine mondială! Cine va domina totul? Va deveni cea mai mare putere a lumii
Doliu în România. Vestea cruntă a lovit la ceas de seară. S-a stins un om...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...